21 octombrie 2010

Dor de succes!

                               "Succesul inseamna sa devii ceea ce iti doresti"  
                                                                                                Wallace D. Wattles  
      "Orice s-ar spune in favoarea saraciei, e foarte clar ca nu poti trai o viata completa si plina de succes daca nu esti bogat. Nimeni nu poate atinge cea mai inalta dimensiune a talentului sau dezvoltarii sale, daca nu are foarte multi bani;
      Un om isi dezvolta mintea, sufletul si trupul cu ajutorul unor lucruri, iar societatea este in asa fel organizata, incat acel om trebuie sa aiba bani pentru a deveni posesorul lucrurilor respective. De aceea, punctul de pornire in dezvoltarea omului trebuie sa fie imbogatirea.
Scopul vietii este dezvoltarea si orice om are dreptul inalienabil de a atinge cel mai inalt nivel de dezvoltare posibil. Dreptul omului la viata inseamna dreptul sau de a folosi fara restrictii toate lucrurile care ii sunt necesare pentru dezvoltarea sa fizica, mentala si spirituala completa, cu alte cuvinte, dreptul de a fi bogat.
      Viata a avansat atat de mult si a devenit atat de complexa, incat chiar si omul cel mai de rand, are nevoie de multa bogatie pentru a putea trai deplin. Orice om, doreste in mod firesc sa-si atinga nivelul maxim de dezvoltare. Nu ne putem controla aceasta dorinta de a scoate maximum din noi.
      Sa ai succes in viata, inseamna sa devii ceea ce iti doresti. Poti face acest lucru, numai prin folosirea unor lucruri si poti folosi cum vrei lucrurile numai daca esti destul de bogat ca sa ti le cumperi.De aceea imbogatirea trebuie sa fie o prioritate. 
  
      Nu e nimic rau sa vrei sa te imbogatesti. Dorinta de imbogatire este de fapt nazuinta spre o viata mai buna, mai completa si mai indestulata, ceea ce e vrednic de lauda. Cel care nu doreste sa duca o viata mai indestulata este anormal, la fel cum e si cel care nu vrea sa aiba destui bani ca sa-si poata cumpara tot ceea ce isi doreste.
      E foare firesc sa doresti sa fii bogat; daca esti un barbat sau femeie normala, nu poti sa nu ai aceasta dorinta. Daca nu iti doresti dezvoltarea si imbogatirea, inseamna ca nu iti faci datoria fata de tine insuti,Dumnezeu si omenire, pentru ca nu-i poti face un serviciu mai mare lui Dumnezeu si nici omenirii decat desavarsindu-ti potentialul maxim. "
     Acest fragment este extras din cartea "Stiinta de a deveni bogat" de Wallace D. Wattles, carte pe care ti-o recomand, daca vrei cu adevarat sa te imbogatesti.
     Dupa cum poti observa, banii nu sunt un lucru rau. Lipsa banilor este un lucru rau si nimeni nu trebuie sa duca lipsa de bani. Inainte de a trece la partea mai "tehnica" a acestui curs, am vrut sa fiu sigur ca nu consideri banii, ca fiind ceva rau.
      Te sfatuiesc sa faci si un "exercitiu". Inainte de a avea bani si succes, trebuie sa stii foarte clar CEEA CE VREI cu adevarat!
      Wallace Wattles spunea ca "succesul inseamna sa devii ceea ce iti doresti"
      Tu ce iti doresti sa devii?
      Care este scopul, pentru care vrei bani?
      Daca ai avea in acest moment toti banii din lume la dispozitie, ce ai face cu ei? 
      Acesta este exercitiul pe care TREBUIE  sa il faci astazi; sa raspunzi la intrebarile de mai sus! Vreau sa imi trimiti prin reply, la aceasta lectie, raspunsurile la intrebari!
     Daca nu faci acest exercitiu de gandire, inseamna ca nu vrei cu adevarat sa te imbogatesti!
     Ganditul este ceea ce evita majoritatea oamenilor cel mai mult, pentru ca ganditul este cea mai grea si obositoare munca, pe care un om o poate face!
 
    Foarte putini oameni stiu care este scopul lor in viata , sau ce vor cu adevarat, de aceea atat de multi oameni traiesc in saracie si sunt nefericiti si atat de putini traiesc in bogatie si sunt cu adevarat fericiti. Pune intrebarile de mai sus pe o foaie de hartie si reflecteaza asupra lor, apoi raspunde sincer la ele!
    Un pas esential in drumul spre imbogatire, este investitia in propria persoana!
    De aceea, iti recomand sa cumperi cartea "Stiinta de a deveni bogat" de Wallace D. Wattles si sa o studiezi cu foarte mare atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu