1 februarie 2011

A aparut “Zeitgeist III – Moving Forward” (Video); tradus in romana

     Documentarul reia si puncteaza foarte bine aspecte ale modului in care functioneaza mintea umana si structura societatii la nivel global. Se pune accent printre altele pe manipulare, ierarhizare, control, etc.              Intrebarea este :
     Poate exista vreodata o societate in care sa lipseasca elementul financiar? Numai daca ar fi inlocuit de altceva cu acelasi rol. Banii sunt un instrument de ierarhizare si control fara de care ne-am comporta ca niste salbatici. Ar fi doar un pas de la stabilitate la anarhie. Sa nu uitam natura umana. Suntem programati sa vrem mai mult, sa evoluam. Daca astazi avem o casa, maine vom vrea sa avem 5 daca e posibil.
     J. Fresco spune : ” Nu putem sa facem un salt urias deodata. Evolutia se va face in trepte!” si are dreptate. Asta denota deasemenea incapabilitatea oamenilor de a alege calea cea mai buna spre evolutie. Este posibil sa ajungem sa cerem implantarea cip-urilor de buna voie.
     Si-a imaginat cineva toate aspectele lumii descrise de J. Fresco ? Nici macar ei nu au atata imaginatie!
Va las sa va spuneti si voi parerea despre societatea bazata pe resurse, societate din care lipsesc banii! Este posibila sau nu ?
     Zeitgest 3Zeitgest 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations