16 septembrie 2011

Diferenta de...1 grad!

    
     Putina lume stie ca diferenta intre apa calda si apa fiarta o face doar...1 grad Celsius!
     La fel si diferenta dintre o viata obisnuita si una extraordinara o face depasirea, cu un singur pas, a zonei de confort.
     Ideea acestui post mi-a venit in urma vizionarii unui videoclip de pe YouTube pe care poti sa-l vezi aici:

    
     Pentru cei ce sunt obisnuiti sa invinga in viata, si care de regula culeg roadele cele mai bogate pe care viata le ofera, depasirea Zonei de Confort devine, obicei.Cu alte cuvinte, ei sunt obisnuiti sa se autodepaseasca, putin cate putin, in fiecare zi.
     Crezul lor in viata, este pe cat de simplu, pe atat de pragmatic:"Daca  lumea obisnuita munceste 8 ore/zi, noi muncim 9 ore!" (Statisticile arata ca din 8 ore pe care un angajat le petrece la serviciu, in medie maxim 5 ore sunt cu adevarat productive!) . Oamenii de succes insa, daca muncesc 9 ore, atunci toate sunt productive! Si in cele mai multe cazuri, acea ora in plus este cea care face diferenta intre Succes si Esec.
     Asa cum se vede si in filmulet, diferenta dintre locul I si locul II, a fost doar de ...o secunda si jumatate! Insa acea secunda si jumatate a valorat, atentie!, peste 50.000 $!!!
     Evident, vei spune ca  nu totul se raporteaza la bani - dar te rog sa privesti lucrurile cat mai realist posibil si sa-ti dai seama ca banilor, pare sa le faca o adevarata placere sa mearga in numar cat mai mare la cel care ocupa locul I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations