25 decembrie 2011

Dor de un Cadou de Craciun...Gratuit - Un Zambet si o Vorba Calda!

     Facand o expetie de la regula si obiceiuri, cred ca cel mai ieftin, frumos si cuceritor Cadou pe care il poate darui cineva, dar si pe care il poate primi cineva este...un ZAMBET si o VORBA CALDA de incurajare! Iar asta se poate intampla oricand, in orice imprejurare, nu doar de Sarbatori!

     Hugh Newman este un angajat la o parcare cu acces gratuit limitat care valida tichetele de parcare ale clientilor. Pe langa validarea tichetelor , el ofera clientilor complimente si ii face fericiti. Acest lucru atrage o multime de clienti la aceasta parcare, care vin doar pentru a primi complimentele lui Hugh. Totusi, toate acestea se schimba cand Hugh o intalneste pe Victoria la serviciul de poze pentru permise de conducere si nu reuseste sa o faca sa zambeasca. Dupa ce se indragosteste de aceasta, viata lui se schimba total si tot ce isi doreste e sa o faca fericita pe Victoria si sa afle motivul pentru care ea nu zambeste niciodata.
validation
     Va invit sa urmariti acest film despre necesitatea de a zambi in fiecare zi din viata noastra, 16 minute care te fac sa visezi, sa zambesti (in orice stare te-ai afla) si cu un deznodamant fericit!

 

 Craciun Fericit si...La multi Ani, 2012!

Un comentariu: