24 octombrie 2011

Dor de o...Lege a Rezonantei!


     In urma unui curs tinut de Ionut Ciurea la care am participat cu foarte mult interes, am aflat de Legea Rezonantei, un concept evidentiat ca o lege in urma cercetarilor la care a ajuns dr. Deepak Chopra!
     Plecand de la aceste concluzii, colaborate cu observatii stiintifice Greg Braden (autorul best seller-urilor
Timpul Fractal,Matricea divina, stiinta miracolelor,Vindecarea spontana a credintelor) impreuna cu alti cercetatori au pregatit un documentar revolutionar, care incearca sa explice una din legile care stau la baza universului nostru si anume aceasta legea a  rezonantei!
     In el, veti avea bucuria/ocazia sa ii (re)vedeti pe dr. Bruce Lipton si Rupert Sheldrake, Masaru Emoto, Eric Pearl, Gregg Braden!

     Este primul film unde pentru prima dată în istoria descoperirilor ştiinţifice recente se arată faptul că înţelepciunea învăţăturilor antice  a avut dreptate: gandurile noastre au un efect - tot timpul şi în tot universul. Totul este conectat la tot şi această idee se găseşte reflectată  în multe domenii ale vieţii, deoarece "Legea Rezonanţei" este de fapt un aspect fundamental al existenţei noastre.
     Iata cateva idei extrase din acest extraordinar documentar:
  • Inima noastra este un fel de interfata care transforma toate emotiile si convingerile noastre în energii electromagnetice;
  • Deci, prin sentimentele noastre, prin iubire, compasiune, iertare, dar si prin manie, ura, suparare putem produce modificari atat în trupul nostru, cat si la multi km în afara noastra, asadar putem produce o astfel de influenta la mare distanta;
  • Undele electromagnetice produse de inima sunt de o suta de ori mai puternice, uneori de cincii mii de ori mai puternice decat undele generate de creier;
  • ADN-ul uman are o influenta directa asupra lumii fizice;
  • Gandurile noastre genereaza ele însele propriul lor camp magnetic;
  • Sentimentele umane influenteaza structura ADN-ului. Genele ADN-ului reactioneaza imediat la energiile venite din exterior, în special energiile care provin de la creierul nostru. Creierul este deci un sui generis centru de comanda care interpreteaza evenimentele din exterior si apoi trimite în trup semnale corespunzatoare. Printre aceste semnale se numara atat reactiile biochimice cat si undele electromagnetice. Aceste semnale influenteaza în mod direct celulele si produc astfel modificari ale codurilor genetice;
  • stiinta moderna a descoperit ca gandurile noastre au o influenta profunda asupra ADN-ului nostru…iar ADN-ul are o influenta puternica asupra lumii înconjuratoare. Prin puterea gandurilor noastre influentam deci lumea înconjuratoare. Noi suntem creatorii propriului univers, ai propiului destin;
  • Recent s-a descoperit ca genele reprezinta doar 10% din ADN. Despre restul de 90% nu se stia nimic, fiind numit “gunoi ADN“. Dupa ce cercetatorii au început sa studieze genele cu adevarat si au reusit sa le identifice pe toate, au realizat ca genele reprezinta de fapt doar 5% din ADN;
  • Se pare ca 95% din ADN este folosit în procesul de comunicare cu ceilalti, iar o mare parte din aceasta comunicare se realizeaza prin lumina, prin asa-numitii biofotoni;
  • Oamenii au nu numai capacitatea de a emite lumina, ci si capacitatea de a înmagazina lumina. Celula este literalmente “însetata” de lumina. Ea se încarca cu lumina în mod activ. Rezulta, în consecinta, ca emitem informatii nu numai prin intermediul creierului si al inimii, ci si prin intermediul ADN-ului nostru. Suntem într-o permanenta stare de emisie-receptie.

     In opinia mea, este filmul care reuneste invataturile din The Secret, The Shift, The Opus, The Moise Cod!
Este cel mai bun! Vizionati, meditati, judecati si apreciati!!!


Sursa : http://www.aum.ro/

20 octombrie 2011

Dor de o poveste despre...Puterea Gandului!


        Uneori îți este dat în viață să întâlnești anumiți oameni, să citești anumite cărți, să vezi anumite filme. De multe ori, oamenii sunt cei  care pot avea un impact major asupra ta și de multe ori forța unui individ te poate face să-ți revizuiești modul de a gândi sau de a face lucrurile. Fiecare din noi în interiorul său este un mic căutător al adevărului, al împliririi, al abundenței sau al fericirii. Îmi place să călătoresc, să cunosc oameni, tradiții, culturi, idei. Una din călătorii m-a marcat datorită unui om cu adevărat autentic. Un leader spiritual, un om de afaceri, un tată fericit, un om împlinit. Ioan mi-a povestit cum a început afacerea, mi-a povestit de fetița lui, de modul cum își petrecece timpul liber și cum își conduce propria afacere.
- Ceea ce gândim noi devin acțiuni iar toate gândurile noastre circulă libere prin univers, mi-a spus Ioan
- Da, este vorba de „legea atracției”, i-am spus eu
- Doar în oarecare măsură, legea atracției spune că tu atragi în viața ta ceea ce gândești, eu vorbesc de altceva și anume de „legea omnipotenței”!
- Și cum ar fi legea omnipotenței, am întrebat eu?
- Legea omnipotenței înseamnă că gândurile tale, nu te schimbă doar pe tine, îi schimbă și pe cei din jur și chiar întregul univers! Niciun gând pe care-l trimiți în univers nu rămâne fără răspuns. Fie primești tu ceva în schimb, fie primește altcineva.
- De unde știi aceste lucruri?

11 octombrie 2011

Program GRATUIT de training cu...Bob Proctor!

Programul "GANDIND IN REZULTATE - Secretul pentru dezvoltarea propriei minţi"
prezentat de Bob Proctor si Sandy Gallagher 


8 octombrie 2011

Dor de ... Steve Jobs: 15 citate memorabile!

    Mostenirea pe care o lasa Steve Jobs nu poate fi exprimata in cuvinte. Putem, desigur, sa facem o lista foarte lunga si sa-i numerotam toate reusitele, dar maretia carierei sale se regaseste in vietile noastre de zi cu zi. Si este uriasa. Cei care l-au admirat de-a lungul vietii si-au exprimat durerea prin citatele pe care Steve Jobs le-a lasat in urma. Au decis sa reaminteasca si altora lucrurile in care mentorul tehnologiei digitale credea in fiecare zi. Sunt principii de viata care l-au ajutat pe Jobs sa devina unul dintre cei mai importanti oameni ai secolului.

    Steve Jobs credea in importanta vietii, in puterea de a crea si de a schimba lumea in fiecare zi. Si, poate mai mult decat orice, era convins ca este esential sa credem in ceva. Mai jos sunt doar unele dintre sfaturile si credintele pe care Jobs le-a impartasit unei lumi intregi, de-a lungul anilor:

1. Fii mereu infometat si nesabuit.

2. Daca nu ai gasit inca ceea ce cauti, nu te opri. Nu renunta. Asa cum se intampla in toate situatiile care tin de viata, vei sti cand ai ajuns unde trebuie. Si, ca in orice mare relatie, va deveni din ce in ce mai bine de la an la an.

3. Cand aveam 17 ani, am citit undeva urmatoarele: "Daca iti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, pana la urma tot vei avea dreptate". Asta m-a influentat mult, iar de atunci, vreme de 33 de ani, m-am intrebat zilnic uitandu-ma in oglinda: "Daca astazi ar fi ultima zi din viata, as vrea sa fac ceea ce o sa fac astazi?". Si ori de cate ori raspunsul era negativ mai multe zile la rand, stiam ca trebuia sa schimb ceva.

4. Nu avem sansa sa facem prea multe lucruri, iar toti ar trebui sa exceleze. Pentru ca asa e viata noastra.

5. A-ti aminti ca intr-o buna zi vei muri este cel mai bun mod pe care il stiu de a evita capcana unei gandiri care iti spune ca ai ce sa pierzi.

6. Nu poti sa unesti punctele privind in viitor; poti face astfel de conexiuni numai daca privesti in trecut. Asa ca trebuie sa ai incredere ca punctele se vor uni cumva in viitor. Trebuie sa crezi in ceva - in instinct, in destin, in viata, in karma, in orice. Aceasta abordare mi-a fost intotdeauna de folos si mi-a schimbat viata.

7. Designul nu inseamna doar cum arata ceva. Designul inseamna cum functioneaza.

8. Vreau sa fac universul sa rasune.

9. Nimeni nu vrea sa moara. Nici macar oamenii care vor sa mearga in rai nu vor sa moara ca sa ajunga acolo. Si, cu toate acestea, moartea este destinatia pe care o impartim cu totii. Nimeni nu i-a scapat vreodata. Si chiar asa si trebuie sa fie pentru ca moartea este probabil cea mai buna inventie a vietii. Este factorul de schimbare. Inlocuieste vechiul cu noul. Acum voi sunteti noul, dar intr-o zi, nu foarte indepartata, veti deveni vechiul si veti fi indepartati. Regret ca sunt dramatic, dar acesta este adevarul.

10. Nu ma intereseaza sa fiu cel mai bogat om din cimitir. In schimb, pentru mine conteaza sa merg seara la culcare spunand ca azi am realizat ceva minunat.

11. Nu poti sa-i intrebi pe clienti ce isi doresc si pe urma sa incerci sa le oferi lucrul respectiv. Pana cand vei reusi sa il construiesti, ei isi vor dori deja altceva.

12. Modelul meu pentru afaceri sunt cei de la The Beatles. Erau patru barbati care si-au controlat unul altuia tendintele negative; s-au echilibrat reciproc. Si totalul era mai bun decat suma partilor.

13. Atentia si simplitatea au reprezentat una dintre mantrele mele. Simplu poate fi uneori mai dificil decat ceva complicat: trebuie sa muncesti din greu pentru a-ti limpezi gandirea, pentru a transforma un lucru in ceva simplu. Dar merita toate eforturile pentru ca, odata ce ai reusit, poti muta muntii.

14. Sunt convins ca aproximativ jumatate din ceea ce ii separa pe antreprenorii de succes de cei anonimi este pura perseverenta.

15. Timpul tau e limitat, asa ca nu-l petrece traind viata altcuiva. Nu te lasa prins de dogma - care inseamna sa traiesti cu rezultatele gandirii altor oameni. Nu lasa zgomotul facut de opiniile celor din jur sa acopere sunetul vocii tale interioare. Si, cel mai important, fii curajos si urmeaza-ti inima si intuitia. Cumva, ele stiu deja ce iti doresti sa devii cu adevarat. Restul e pe locul al doilea.

4 octombrie 2011

Dor de ...28-30 septembrie 2011 - Brasov, un vis frumos!

   
     In intervalul 28-29 septembrie am participat la Brasov Bussines Days(ediţia a IV-a), unde am petrecut cateva zile intr-un oras minunat, curat si plin de...pitoresc! M-am cazat intr-un hotel amplasat in Brasovul vechi unde fiecare strada, fiecare locuinta are farmecul ei aparte.
     Ambele zile au debutat cu 2 conferinte in care invitatii au expus propriile experiente personale si profesionale, incercand sa inspire participantii din sala.


     Printre vorbitori i-am remarcat în mod deosebit pe Andy Szekely (care ne-a destins creand o atmosfera degajata si ne-a facut atenti la cei din jurul nostru-subliniind importanta celor 5 oameni care ne pot decide viitorul!), pe Ivan Patzaichin(pe care l-am admirat din totdeauna), pe Bogdan Comanescu, Lorand Soares-Szass(a subliniat ca diferenta intre ordinar si extraordinar este acel “little extra” si ca fiecare dintre noi
este creat pentru a fi “the best you can be”. Marius Ghenea, Ciprian Stavar si Heidi Hoka( inspirata tema: "succesul siliconat” ce pune in pericol sanatatea, succesul real fiind de fapt o viata sanatoasa si echilibrata.), au avut cele mai reuşite şi captivante prezentari, zic eu, plus că am aflat de la Hedi Hoka faptul că, neuronii ajung la maturitate în 30 de zile şi că, pentru oricare nou comportament pe care dorim să ni-l inducem, aceasta
este perioada critica pana devine acceptat de creier ca fiind ceva regulat.

    Un om realmente deosebit pe care am avut ocazia sa il cunosc si care a fost sarbatoritul evenimentului Mihai Stanescu  - ne-a facut atenti la existenta Fricii de esec, totodata Fricii de succes- putandu-le depasi prin gestionarea eficienta a emotiilor avute in diferitele ipostaze. Mihai ne-a prezentat si un E Book-Fluturele din palma lui Ghandi (procesul de transformare) scris recent, ce se poate descarca de pe blogul lui.
    Tot respectul si pentru Crina Croco Popescu care ne-a povestit despre pasiunea ei de a urca pe munti, ambitia si perfectionismul pe care-l are pentru a se depasi; ne-a inspirat sa fim vulcanici pentru o viata traita la maxim:)!. (atunci cand e cazul bineinteles - luand esenta indemnului de a fi vulcanic!)

    O personalitate distincta, Dr.ing. Florin Munteanu (doctor în Ştiinţe: Inginerie Industrială; specializat in aplicaţii ale ştiinţei Complexităţii în inginerie, econofizică, geodinamică şi mediu precum şi în politici de integrare în educaţie a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor), care desi a venit cu informatii interesante privind ințelegerea diferenţelor dintre Complicat şi Complex în reformularea viziunii privind dinamica socio-economică actuală, am avut impresia ca a fost ignorat de audienta.


    In prima zi am participat la doua Workshopuri care aveau legătură cu Social Media. Călin Biriş a fost moderatorul primului workshop în timp ce Ciprian Stăvar a fost moderatorul celui de al doilea. Deşi cele două workshopuri au avut structură diferită (primul a avut o prezentare structurată în powerpoint, iar cel de al doilea a fost organizat mai degrabă sub formă de siune de întrebări) s-au completat unul pe altul şi au oferit multe informaţii folositoare celor prezenţi.
   Ziua urmatoare am fost la un workshop foarte instructiv şi plăcut susţinut de Hedi Hoka şi Mihai Stănescu. Mihai, a profitat de intrebarea unei participante si a facut o demonstratie de coaching pe doua cazuri concrete. Apoi, a oferit răspunsuri aproape tuturor întrebărilor, iar când nu a ştiut un răspuns a admis în mod deschis că nu ştie (fapt pe care, de asemenea, l-am apreciat foarte mult ). Hedi în schimb, ne-a pus la treabă atât psihic cât şi fizic. În primul rând am rearanjat scaunele sub forma unul cerc după care am avut parte de un joc de energizare. După acest mic execiţiu, energizaţi şi relaxaţi am făcut un execiţiu prin care mulţi dintre noi am descoperit că răspunsul la multe dintre dilemele noastre se afla de fapt în noi.

Atunci când o altă persoană îţi cere un sfat referitor la o problemă similară cu a ta, îţi este mult mai uşor să găseşti o soluţie şi oferidu-i răspunsul unei alte persoane, de fapt ţi-l oferi ţie însuşi. Aşadar mă bucur foarte mult că am participat al workshop-ul “De al individ la echipa…” susţinut de cei doi întrucât sunt profesionişti în domeniul lor şi mai mult de atât, ca indivizi, sunt două persoane deosebite cu care poţi discuta deschis pe orice temă.
     Urmatorul workshop, i-a reunit pe dr.ing. Florin Munteanu, Andreea Rosca, Mihaela Perianu si Raluca Partenie. Dupa un inceput cu peripetii (pe prezentarea slide-urilor lui Marius Ghenea care tinea alaturi workshopul "Antreprenoriat - Cand sa-ti vinzi afacerea?") discutiile au inceput sa curga liber avand un caracter interactiv.

 Cu ce m-am ales la Brasov Business Days ?
Cu un sentiment de mai bine şi că se poate mai bine, cu idei noi, cu viziune mai largă şi cu foarte multe mâini strânse.