9 mai 2012

Andy Szekely si Marius Ghenea la Serile AS-Bucuresti

                 

     Pentru cine nu a auzit inca de Marius Ghenea, unul dintre „judecatorii” permanenti de la Arena leilor, este business-angel, membru fondator al Fundaţiei VentureConnect, mentor în cadrul programului S4S România dezvoltat de Fundaţia Post-Privatizare, dar şi Preşedinte ARMO (Asociaţia Română a Magazinelor Online). Tot Marius Ghenea este autorul primei carti de antreprenoriat din Romania intitulata chiar...Antreprenoriat!
VentureConnect este un  program dedicat antreprenorilor din IT, tehnologie şi on-line! 
    „În 2012, Fundaţia VentureConnect a pornit o serie de activităţi dedicate mediului antreprenorial care au rolul de a maturiza acest ecosistem şi de a oferi proiectelor româneşti resursele necesare de networking şi mentorat.  Vrem să încurajăm  tinerele start-up-uri către afaceri scalabile, profitabile care să atragă activ interesul investitorilor din România sau din afară, interes care să se materializeze prin investiţii notabile tip seed şi venture capital. Până la acest nivel, însă, cred că avem nevoie de o perioadă de mentorat activ, iar alături de membrii boardului VentureConnect ne implicăm direct şi structurat în acest proces”, spune Marius Ghenea.
     Evenimentul care va avea loc la Auditorium Pallady de la ora 18:00, este al treilea eveniment din Turneul aniversar 10 ani - Serile AS - BucureştiMarius Ghenea va fi invitatul lui Andy Szekely ,alaturi de echipa Business Days . Andy Szekely va vorbi la Serile A S despre PROSPERITATE si toata prezentarea va fi
sustinuta cu exemple practice din viata si experienta unor antreprenori de succes., înscrierile realizându-se pe website-ul evenimentului. Taxa de participare este de 180 RON.
Despre VentureConnect:
VentureConnect a fost lansat în 2010 de către Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biriş Goran) şi Daniel Visoiu (Partener la Biriș Goran), împreună cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuţi precum Marius Ghenea (antreprenor şi business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoară (Director General Mediafax Group şi antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundației Post-Privatizare) şi Dragoş Rouă (antreprenor on-line).
Despre Fundatia Post-Privatizare:
Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o organizaţie privată care promovează educaţia antreprenoriala şi susţine initiaţivele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătăţire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilităţii sociale a întreprinderilor.
Despre Adesco - Asociatia Dezvoltatorilor de Solutiii de Comunicare Online:
Asociatia Dezvoltatorilor de Soluţiii de Comunicare Online – ADESCO – organizează suita de evenimente de business pentru antreprenori şi manageri. Timişoara (03.2011) | Braşov (09.2011) | Bucureşti (11.2011). După succesul de anul trecut al celor două ediţii Business Days, ambele organizate la Tîrgu Mureş în martie şi septembrie, se continuă si in anul 2012 cu o serie  de evenimente dedicate antreprenoriatului şi managementului, dar spre deosebire de anul trecut s-au extins evenimentele la nivel naţional. Managerul de proiect al acestui eveniment este Laslo Pacso.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations