9 mai 2012

Dor de Povestea Unui Om Mandru ...de Munca SA!


Povestea celor trei oameni ce construiau o clădire
… aceasta este povestea unui om care a văzut trei bărbaţi care lucrau aşezând cărămidă peste cărămidă la fundaţia unei noi clădiri.
S-a apropiat de primul bărbat şi l-a întrebat: “Ce faci?” 
Vizibil iritat de întrebare, bărbatul a răspuns: “Ce naiba crezi că fac? Aşez cărămidă peste cărămidă!” 
Apoi omul s-a dus spre al doilea bărbat şi l-a întrebat acelaşi lucru. Acesta a răspuns: “Îmi câştig existenţa!
Apoi s-a dus spre al treilea bărbat şi i-a repetat întrebarea. Acest bărbat întâi a zâmbit şi apoi a spus: “Construiesc o catedrală!
La finalul zilei, care dintre aceşti trei bărbaţi se simte mai mândru de munca sa? Mai împlinit?
     Aceasta povestioara am aflat-o in cartea Nu e sfarsitul lumii este scrisa de dr. Joan Borysenko. 
     Dr. Joan Borysenko, Ph.D.   este un orator de renume internaţional în spiritualitate, medicină integrativă şi legătura dintre minte şi corp. Ea deţine un doctorat în ştiinţele medicale, de la Facultatea de Medicină Harvard, o licenţă de psiholog clinic si este autoarea a numeroase cărţi  de mare succes Vina ne invata, iubirea ne vindeca si Busola sufletului.  
     A fost numită o bijuterie rară: un om de ştiinţă respectat, terapeut cu har şi un mistic convins (Dr. Dean Ornish). Ea este o persoană cu o viziune clară, ce aduce la un loc ştiinţa, medicina, psihologia şi spiritualitatea, pentru a le pune în serviciul vindecării. Dr. Borysenko a fost cofondator şi director al Clinicii Minte/Corp, Spitalul Deaconess, New England şi are un renume mondial ca biolog, psihoterapeut, instructor în tehnici de meditaţie şi iniţiator în domeniul cunoscut sub numele de psihoimunologie - o sinteză medicală fascinantă. Cercetătoarea a trecut dincolo de pregătirea sa academică şi a deschis drumuri într-un număr de domenii, printre care medicina comportamentală, stresul, psihoneuroimunologia, sănătatea femeii. Ea este bine cunoscută pentru capacitatea sa de a face punţi între diverse discipline şi de a deschide noi linii de comunicare. 
     
     „Joan Borysenko este cea mai desteapta femeie pe care am intalnit‑o. Va sfatuiesc sa va adapati la acest izvor de intelepciune.” 
                       Dr. Wayne W Dyer, autor al bestselerului Fara scuze!
si al remarcabilului film Schimbarea (The Shift) pecare il puteti viziona aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations