13 mai 2012

Dor de un LeadershipSummit! Marca John Maxwell

     Cand esti pregatit sa inveti din greseli, vei incepe sa evoluezi!


"Esecul este simbolul succesului. Poate fi inceputul unei noi aventuri, ca atunci cand un copil invata sa mearga; trebuie sa cada de multe ori, pentru a deprinde noua abilitate. Esecul erte si simbolul unui succes pentru care te-ai inrudit. Momentul in care un saritor cu prajina rateaza in timpul unei competitii marcheaza de fapt inaltimea pana la care este in stare sa sara. Acel esec devine punctul de pornire al antrenamentelor ce vor urma, demonstrand ca esecul nu este definitiv!"    -  DAVE ANDERSON

     Se  pare  ca unii oameni se nasc pentru a realiza tot ceea ce-si doresc. Ceilalti ii considera fie norocosi, fie binecuvantati, fie dotati cu harul de a transforma in aur tot ce ating. Insa care este motivul real al succesului lor?
     John Maxwell autorul cartii Failing Forward (tradus Esecurile pot conduce la succes) pe care abia am terminat-o, detine raspunsul: diferenta dintre oamenii mediocri si oamenii de succes o constituie modul in care percep succesul si reactioneaza in fata acestuia.

     Desi recunoaste,in stilul plin de caldura si umor ca, asemenea tuturor semenilor, nici el nu a fost pregatit sa faca fata esecului, a invatat sa il transforme intr-un adevarat prieten si ne expune niste principii simple, oferind 15 pasi esentiali care va vor ajuta sa deveniti persoane de succes, asa cum v-ati dorit dintotdeauna.
     Iata pe scurt, cei 15 pasi pentru a transforma esecurile in succese, prezentate de John Maxwell in cartea Esecurile pot conduce la succes, carte pe care o puteti lectura in intregime de aici:

 1. Intelege diferenta majora dintre oamenii mediocri si oamenii de succes!
 2. Invata o noua diferenta a cuvantului esec!
 3. Exclude propria persoana din contextul esecului!
 4. Actioneaza mereu si scapa de frica!
 5. Schimba-ti reactia in fata esecului, acceptand sa-ti asumi responsabilitatea pentru acesta!
 6. Spune "ADIO" zilei de ieri!
 7. Schimba-te pe tine insuti si intreaga lume va suferi o schimbare!
 8. Nu permite problemelor externe sa-ti afecteze interiorul!
 9. Renunta la tine si incepe sa daruiesti si sa te daruiesti!
 10. Identifica efectele pozitive ale fiecarei experiente negative!
 11. Daca ai succes de la bun inceput, incearca ceva mai dificil!
 12. Invata sa educci slabiciunea care te face vulnerabil!
 13. Invata dintr-o experienta negativa si transform-o intr-una pozitiva!
 14. Intelege ca intre succes si esec nu este mare diferenta!
 15. Ridicate, scutura-te, mergi mai departe!
     Eu insumi cred cu toata taria in veridicitatea si necesitatea acestor pasi. Dar probabil ca voua nu va vor spune foarte multe in cazul in care nu le veti vedea ilustrate in viata uneia sau unor personalitati, foarte reprezentative pentru voi. Acesta este si motivul pentru care am studiat si studiez viata si activitatea unor oameni care merita, prin exemplul si valoarea data, sa fie numite: PERSONALITATI DE SUCCES! Si le regasesc acesti pasi sub forma de reguli, de credinte sau legi, in viata tuturor acestor PERSONALITATI DE SUCCES!
   
     Vestea buna este ca o parte din aceste personalitati de Succes ii si voi intalni personal, pe 16 mai la Bucuresti la Leadership Summit, probabil cel mai important eveniment de leadership din Romania organizat de Adesco(Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare On-line)!
     Daca vrei sa vii si tu, te poti inscrie pe ultima suta de metri aici.

     Si pentru ca esti abonat al blogului si cititor fidel, primele 2 persoane care imi lasa un comentariu pana maine, 14.05. 2012 ora 12,00  vor primi GRATUIT cate o invitatie la acest eveniment, care in mod normal costa intre 200 si 650 RON !
     Deci, cu cine ma intalnesc la Leadership Summit, pentru a-i intalni pe Paul Martinelli, partenerul direct al lui John Maxwell, pe Andy Szekeli, Eusebiu Burcas, Adrian Florea, Bogdan Comanescu si Lorand Soarez-Szasz ???

     Si ca tot l-am pomenit pe Lorand Soarez-Szasz, iata  ce spune cel mai tanar si poate cel mai talentat speaker din suita de speakeri exceptionali care sunt alaturi de noi la Leadership Summit in 16 mai la Auditorium Pallady


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations