2 iunie 2012

Dor de Naivitate Recomanda: Superconferinta in 9 Orase!

Super-Conferinta in 9 orase: Comportamente si Tipare de Comunicare!     Dor de Naivitate va recomanda un turneu in 9 orase cu Dr. Cristian Carstoiu, unul dintre cei mai apreciati traineri romani. Cristian Carstoiu este medic de profesie, antreprenor din 1992 cand a infiintat editura Amalteia, care aniverseaza in acest an 20 de existenta, editor de audiobook-uri prin Audiosfera ( apropo, toti cei care viziteaza site-ul Audiosfera primesc GRATUIT un audiobook de mare valoare: Castiga lupta cu timpul), publicist si trainner.
     Trainingurile sale sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, cuprinzand teme cum ar fi "Abilitati manageriale", ''Managementul timpului'', " Vanzarea prin influenta", "Negociere, Influenta prin comunicarea non-verbala" si multe altele. Pana in prezent a sustinut peste 4.000 de ore de training si conferinte in fata a peste 5.000 de participanti! 


Pentru toti cititorii blogului Dor de Naivitate care doresc sa participe la conferinta care v-a avea loc in 9 orase cu trainer Cristian Carstoiu, "Comportamente si tipare de comunicare" , primesti 20% discount, folosind codul promo "IACOBIA". Pentru rezervare aici.


Daca ii observam pe cei din jurul nostru, putem remarca modul in care acestia se comporta in diferite situatii si contexte. Atunci cand ne dorim sa le influentam comportamentul, trebuie sa putem comunica in asa fel incat cealalta persoana sa actioneze in directia dorita de noi.
Numai ca, in imensa majoritate a cazurilor, acest lucru nu se intampla. De ce? Raspunsul nu e deloc simplu: avem fiecare un alt bagaj genetic, am crescut in medii diferite, ne-am format la scoli diferite, si avem valori si convingeri diferite.
Deoarece creierul este cel care guverneaza toate comportamentele umane, inclusiv limbajul, este totusi posibil ca, prin analizarea modului in care oamenii se exprima, sa putem anticipa actiunile lor si sa le putem modela comportamentele. Cum? Prin observarea asa-numitelor “tipare de comunicare”.
Vei putea afla si tu, in numai 4 ore, care sunt tiparele de comunicare si cum ii vei putea intelege si influenta pe cei din jurul tau!
In turneu vor fi 9 orase in perioada 26 iunie-12 iulie 2012: BUCURESTI 26 iunie, BRASOV 27 iunie, PITESTI 28 iunie, PLOIESTI 03 iulie, CONSTANTA 05 iulie, IASI 09 iulie, CLUJ NAPOCA 10 iulie, SIBIU 11 iulie, TIMISOARA 12 iulie. Fiecare eveniment dureaza 4 ore (dupa-amiaza).

Pretul pentru un eveniment este: 99 RON, iar cum am promis 20% discount obtin TOTI cititorii Dor de Naivitate cu codul “IACOBIA". Rezervare aici.

Tariful de participare la conferinta include pauza de cafea precum si Audiobook-ul 10 Pasi spre performanta!


Acum te rog urmareste acest video-interviu realizat la Radio Lynx de catre Alexandru Ciochia chiar cu Dr. Cristian Carstoiu si descopera cat de important este sa participi la aceasta Super-Conferinta, chiar daca titlul poate parea unul banal!!!

Pretul de acces la conferinta pentru un loc este de 99 RON. Toti cititorii Dor de Naivitate beneficiaza de 20% discount cu codul “IACOBIA″.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations