28 iulie 2012

Dor De O ... Dorinta Mare!

DORINTA -  Motorul Turbo Al Succesului!!!


      Este uimitor, ca dintre milioanele de oameni de pe aceasta planeta care doresc sa aiba SUCCES, doar cativa inteleg ca SUCCESUL este o suma de dorinte mari si succesive care au menirea sa aduca un strop de beneficiu si altora din jur! Dorintele cu adevarat mari te propulseaza spre SUCCES, in timp ce dorintele mici conduc intr-un curent de evenimente mici si asteptari mici.
     Cand intalnesti o persoana care are ceva de spus in lume, este de  obicei de o persoana ce tinde intens spre cele mai inalte idealuri si spre ceea ce este mai bun in viata. 
     Dorinta adevarata nu are nimic in ea slab sau caldut. Este intensa si puternica. Daca este dezvoltata si exprimata adecvat, o dorinta puternica, intotdeauna poarta in ea puterea de a trage SUCCESUL. Cu cat doresti mai puternic binele, dorinta v-a avea o putere mai mare de a-ti aduce binele.


     O afirmatie fundamentala recomandata oamenilor pentru a-i ajuta sa-si manifeste constructiv dorintele, este
urmatoarea: "DORESC CEEA CE ESTE MAI BUN IN VIATA, IAR ACUM IMI ATRAG CEEA CE ESTE MAI INALT SI MAI BUN!"

     Cat de mare si de puternica este dorinta ta???

Pentru ca ai ajuns pe blogul Dor De Naivitate, primeste GRATUIT  de aici Raportul C.O.N.S.I.D.E.R. ce contine un Plan Detaliat in 8 Pasi care te va ajuta sa Obtii $UCCE$UL in Viata Ta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu