11 august 2012

Dor De O Re-Definire A ... SUCCESULUI. Cu Eric Thomas! (video)

Cat De "Rau" Vrei Sa devii Si Care Este Secretul Succesului? Planul De Re-Definire A SUCCESULUI Tau

  “When you want it succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful.”


     Speaker, autor, educator, Eric Thomas este un personaj cunoscut pentru un filmulet care a circulat viral pe YouTube, "The Truth"- Adevarul, film in care acesta "livreaza" printr-un mesaj de inalta energie secretul SUCCESULUI. “When you want it succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful.” (Atunci cand doresti sa reusesti la fel de "rău" precum vrei sa respiri, atunci vei atinge succesul). 
     Actualmente are programe de masterat si lucreaza la un doctorat in domuniul educatiei. Eric este un speaker motivational care a inspirat companii aflate in Top Fortune 500, dar si adolescenti din marile orase. Este casatorit de peste 20 de ani si are doi copii.

Dar, Eric Thomas nu a fost întotdeauna  un om inncununat de succes. La 16 ani, Eric a abandonat scoala traind doi ani fara adapost pe strazile din Detroit. Apoi, intr-o zi a întâlnit un predicator care i-a schimbat viaţa spunandu-i ca "ai un dar nedescoperit si ca daca il vei descoperi, vei ajunge sa salvezi vieti!"
 
     Predicatorul a avut dreptate. Eric a reluat cursurile si nu a mai renuntat niciodata, luandu-i 12 ani pentru obtinerea GED- General Educational Development(Diplomei de absolvire si licenta).  Inainte de obtinerea diplomei, cuvintele predicatorului s-au dovedit a fi adevărate. Thomas a ajutat şi pe alti abandonati sa reia cursurile si sa obtina GED, incepand astfel din 2005 Programul Advantage MSU, o  organizatie conceputa pentru a ajuta studentii de culoare in atingerea obiectivelor.

"Am crescut fara sa stiu cine este tatal meu adevarat, si asta doare!", a spus Thomas. "Soţia şi cei doi copii înseamna totul pentru mine şi vazandu-i  cat de apropiati sunt ma face sa ma simt mai mandru

decat v-aţi putea imagina!"

     
Insa ceea ce il determina şi il inspira pe Thomas sa respire este dupa cum singur afirma "Sa inspir oamenii sa-si doreasca sa fie mareti. Eu cred că avem din nastere toate talentele si darurile lui Dumnezeu pentru a atinge maretia, dar multi dintre noi se luptă si cauta in permanenta altceva. Dacă eu pot inspira oamenii să ajungă la potenţialul lor maxim, atunci ştiu ca am facut ceva diferit ".
Este cunoscut ca meritele obtinute de Eric in invatamantul superior legate de bagajul bogat de cunostinte pline de durere din viata,
inspiră oameni de toate categoriile in incercarea acestora de a o rupe cu obiceiurile proaste şi de a aspira si atinge noi niveluri de realizare personala si profesionala.

     Educatori, corporaţii şi organizaţii din întreaga lume caută metoda ETA(Eric Thomas Ascension) o metoda dezvoltata de Eric si care se bazeaza pe reputaţie, incredere, calitate, integritate şi daruire.
Metoda ETA este compus din trei elemente esenţiale: Insamanteaza, Creste, Inspira.


Aceasta metoda este recunoscuta de altfel, ca fiind metoda Nr.1 in asistarea echipelor sportive in fazele de tranzitie liceu/colegiu - nivele superioare.   
     Eric Thomas a lansat de asemeni un program educational pe YouTube intitulat TGIM sau "Thank God It's Monday"(Multumesc lui Dumnezeu este luni). Este o serie mare, pe care o puteţi viziona integral aici: http://www.youtube.com/user/etthehiphoppreacher. 
    

    Planul De Re-Definire A SUCCESULUI Tau De La ERIC THOMAS

Dupa cum mentioneaza in toate mesajele sale, Eric Thomas doreste sa te ajute in identificarea ideilor si a modalitatilor prin care sa-ti raspunzi singur la intrebari de genul: 
Cine sunt EU in aceasta lume? 
Care este SCOPUL meu in lumea asta?
Afla singur raspunsul la aceste intrebari facand click aici sau pe linkul de mai jos. Apoi inspira-i si ajuta-i si pe altii sa o faca! 
Listeaza acest Plan si fololoseste-l! Te va ajuta cum i-a ajutat si pe altii!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations