1 august 2012

Dor De Un Alt Mod De Al Descoperi Pe Dumnezeu! Prin ... Conversatii. Alaturi de Neale Donald Walsch! - film

Conversatii cu Dumnezeu (Conversations with God, 2006) - Povestea adevărată a lui Neale Donald Walsch

Filosof şi scriitor american, fondator al unei fundaţii non-profit de evoluţie şi înţelegere spirituală, Neale Donald Walsch ca si Dr. Wayne Dyer, a influentat enorm viata multor oameni prin cartile sale. Pentru multa lume, cartile lui Neale sunt considerate "Noua Biblie", carti de capatai, carti care vindecă sufletul, cărţiile unei lumi noi. Cuvintele exprimă mult prea puţin pentru a putea descrie importanţa acestor cărţi pentru noi şi credem, pentru lumea în care trăim.

Mulţumim şi pe această cale Monicăi Vişan (Editura For You) care a tradus pentru Romania aproape toate cărţiile din seria "Conversaţii Cu Dumnezeu" (click aici pentru a citi şi downloada primul volum din cele 11 volume apărute în Romania până acum). 


Filmul "Conversaţii cu Dumnezeu" este povestea adevărată a lui Neale Donald Walsch. Călătoria sa iniţiatică începe cu un accident de maşină şi pierderea slujbei, devenind treptat, dintr-un om obişnuit, un vagabond fără acoperiş deasupra capului, luptându-se să supravieţuiască. Iar când lucrurile păreau că se îmbunătăţesc, un nou eşec. Neale, furios şi amărât, îi scrie lui Dumnezeu nişte întrebări fundamentale. În ciuda neîncrederii sale, Neale chiar primeşte răspunsurile! Conversaţiile care urmează sfârşesc prin a fi un best seller, tradus în zeci de limbi...

                                     Conversatii cu DUMNEZEU on Vimeo.


Neale Donald Walsch îşi dedică timpul pentru a împărtăşi mesajele din cărţile sale prin articole, conferinţe şi întâlniri spirituale. El este creatorul Şcolii pentru Noua Spiritualitate şi fondatorul Grupului celor 1000 – un grup nonprofit, care sprijină trezirea spirituală pe plan global.
N. D. Walsch locuieşte în Ashland, Oregon şi poate fi contactat pe siteul www.nealedonaldwalsch.com.

Update: Iti doresti sa il vezi LIVE pe autorul "Conversatiilor cu Dumnezeu",  Neale Donald Walsch, aici, in Romania?

Daca iti doresti sa il vezi LIVE pe autorul "Conversatiilor cu Dumnezeu", aici, in Romania, am o veste buna pentru tine: pe 21 Mai, 2014, Neale Donald Walsch, va fi in Romania la Crystal Palace BallRoom, pentru a ne dezvalui cum putem obtine succes, armonie, abundenta si rezultate extraordinare cu ajutorul celor 25 de mesaje secrete ale sale care ofera o cale simpla si usor de pus in practica! 


Mai multe detalii poti afla pe pagina de Facebook a evenimentului, click pe linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/255916271235662/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming
sau lasandu-mi printr-un comentariu mai jos cu o adresa de e-mail sau un numar de telefon!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu