18 august 2012

Dor De Un Micro Model...De Afacere On-Line. De La Mike Filsaime!

MicroModel Business System - Cea Mai Usoara Cale De A Incepe O Afacere On-Line?

  Se pare ca raspunsul la aceasta intrebare este...DA! Si nici Bill Gates, cand facea aceasta afimatie: "Daca afacerea ta nu este pe internet, atunci afacerea ta nu va mai fi afacere."!
     Lasand la o parte toti "guru" si atotstiutorii care iti promit softuri si "secrete" ca sa faci bani rapid on-line, astazi am sa va vorbesc despre Mike Filsaime, un autor american dar si specialist in IT si software, consultant de afaceri si specializat in ultimii ani in Internet Marketing (Marketing pe Internet). 
     Marketingul pe Internet este un tip de afacere care beneficiaza de beneficiile pe care le-a adus internetul, cat si de posibilitatea de interconectare si acces a oamenilor de oriunde din lumea asta, si de oricand, cu conditia, bineinteles, a unei conexiune la Internet. Mai clar, inseamna sa ai un produs, al tau sau al altcuiva, si sa cauti sa identifici persoane care au nevoie de acel produs, si sa le vinzi acel produs. Ca in orice vanzare, "ambalajul" si felul cum acel produs aduce acea plus-valoare in favoarea clientului, determina nivelul de succes si de satisfactie, atat pentru cumparator, cat si pentru vanzator. Acesta tine de marketing, iar marketing inseamna felul cum iti prezinti produsul, modalitatea de prezentare, locul unde il prezinti, grupul tinta carora le prezinti acel produs si multi alti factori. 

     Acum revenind la Mike Filsaime, (partener  de afaceri si cu Anthony Robbins) si la modul corect si profesionist  in care se face o afacere pe Internet(apropo, acest tip are peste un milion de subscriberi la site), de curand, mai bine zis de pe 16 august, a creat un sistem de Micro-Model de Afacere on-line, care  este oferita GRATUIT timp de 14 zile, si vine ca raspuns la cateva intrebari pe care mi le-am pus si eu, si care ar fi bine sa ti le pui si tu. 

Iata-le:

- Daca as avea ocazia sa vand online, mi-ar veni oare mai usor, decat sa o fac la piata, sau intr-un magazin?

- Dacar ar fi sa mi se dea cate 2 produse noi in fiecare luna pe care sa le pot vinde, asta ti-ar aduce mai usor succesul?

- Daca aceste produse ar fi adresate unor categorii diferse (numite nise), bine testate si alese cele din punct de vedere al cautarii pe piata, as fi mai entuziasmant?


     Ar fi super ok, cum sa nu. Am dreptate?
     Ei bine.. inca nu am terminat. Mai am cateva intrebari:

- Daca aceste produse ar veni insotite de scrisori  de vanzare si pagini de multumire, profesioniost facute, mi s-ar parea interesant?

- Si cum ar fi daca nu ar  trebui sa mai platesc pentru gazduirea site-urilor? Cum ar fi daca cineva mi-ar oferi gazduirea  GRATUITA?

- Cum ar fi sa am propriul magazin on-line, cu cos de cumparaturi, program de afiliere si biroul de asistenta clienti? Cum ar fi daca toate acestea ar putea fi setate cu doar cateva click-uri?

- Si cum ar fi daca, as avea posibilitatea de a alege printr-un mod simplu si usor produsul pe care vreau sa-l vand, sa-mi introduc domeniul in care vreau sa vand, apoi sistemul sa construiasca totul automat pentru mine, gata pregatit pentru vanzare?

     Ei bine, as spune .. asta nu este posibil si acest lucru nu la facut nimeni pana acum, niciodata! 
     Intr-adevar, pana ACUM!

     Caci sistemul creat de Mike Filsaime este de-a dreptul revolutionar. omul asta s-a gandit la toate cand a creat Micro-Modelul de Afacere Online! Acest sistem este rezultatul a 2 ani de studii si perfectionari si include tot ceea ce ofera tehnologia la momentul actual. Mai mult, acest sistem include si un Curs de Cum sa obtii Trafic GRATUIT sau cu preturi minime care sa iti permita sa castigi cat mai mult, include gratuit Newletterul pentru care altii platesc $29,95.

     Sistemul Micro-Model de Afaceri On-line este format dintr-un pachet de 25 de mini site-uri cu conversie ridicata, gandite si aranjate in asa fel pentru a nu fi penalizate de Google. Fiecare site contine un produs gata creat al carui pret il poti pune tu asa cum crezi de cuviinta, o pagina de vanzare, pagina de multumire dar si alte materiale gata create pentru a usura marketingul: bannere, mesaje gata concepute etc.
Frumusetea acestui sistem costa in faptul ca ofera si gazduire gratuita (care in mod normal se ridica in jur de 100$/an) training si consultanta si multe alte posibilitati.

- Iar tu pastrezi tot profitul.

- In plus, in ficare luna, primesti alte 2 produse noi, de care poti beneficia intreaga viata.

- Mai mult, poti sa-ti creezi singur propria retea de afiliati.

     Tot acest sistem gata creat este mura-n gura, cum ar spune bunica-mea, si o buna oportunitate de a testa si a invata cate ceva si despre afacerile pe Internet, sau afacerile viitorului le numea si Steve Jobs!

     Eu m-am inscris, si timp de 12 zile cat au mai ramas din perioada de testare GRATUITA, voi crea intai un site, apoi mai multe... Iar dupa 31 august, pentru $29,95 , voi merge in continuare. La suma asta, sa ai un sistem care iti aduce venit pasiv, chiar ca se merita! Pe bune!

     Asadar, daca citesti acest articol, ar fi pacat sa pierzi ocazia de a invata ceva pe gratis despre afacerile on-line facute intr-un mod profesionist, de la un profesionist: Mike Filsame.

     Nu uita ca pana la 31 August....oricine citeste acest articol poate primi de aici acces GRATUIT la sistemul de Micro-Afacere On-Line, fara nici o obligatie. Grabeste-te si da mai departe!

***********
Update: 
Vestile bune se misca repede, si iata ca un prieten drag, Alex Tita, gandindu-se ca poate nu toata lumea intelege prezentarea lui Mike in limba engleza, a facut o traducere pe care mi-a trimis-o si pe care v-o ofer cu drag. 
Profitati ca timp mai este! Intra aici si testeaza sistemul de Micro-Afaceri On-Line! 
NU TE COSTA NUMIC! Testeaza ACUM, aici si nu uita! Pana la 31 August este GRATUIT!



Nota: Pentru a Autoriza Accesul Tau Gratuit La Platforma Lui Mike este necesar sa vezi filmul de mai jos pana la capat – deci filmul in engleza – pentru ca doar la capatul filmului din engleza apare butonul de autorizare – apoi folosesti paypal-ul sau informatiile tale bancare pentru a autoriza accesul gratuit de testare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu