10 septembrie 2012

Dor De O Seara De ... Coaching! Cu Mihai Stanescu!

IASI - Business Days, 3-4 Octombrie 2012, editia a VIII-a!

Cel Mai Mare Eveniment De Business Din Romania, In Premiera La IASI!


      In cadrul Iasi Business Days, “Seara de Coaching cu Mihai Stanescu” este o intalnire informala de cel mai inalt nivel ce isi propune sa deschida un capitol special in dezvoltarea liderilor de business din Romania: transformarea lor si a organizatiilor in parteneri competitivi, de top, in intreaga lume. Aceasta transformare incepe cu cei care conduc business-ul, prin imbunatatirea accentuata a modelelor de comportament si de relationare, chiar in mediul lor specific.
    Indiferent daca ai nevoie de un “antrenament” personal sau profesional sau daca ai mai apelat la coaching, ori inca nu-ti este clar cum functioneaza acest mod de interactiune, participand la Iasi Business Days vei avea ocazia sa vezi cum stau lucrurile si sa inveti, in primul rand, despre tine, ghidat de unul dintre cei mai buni profesionisti in coaching din Romania. Este o experienta care te va ajuta sa gasesti raspunsul la orice fel de intrebari si sa ai rezultate pe care sa le simti imediat in viata ta, a business-ului pe care il conduci sau a companiei in care activezi.

     Cine este acest coach? Mihai Stanescu
      Mihai Stanescu este Absolvent al Facultatii de Psihologie cu specializarea in Psihologie Organizationala, urmand apoi Master-ul in Antropologie si Dezvoltare Comunitara (SNSPA). A participat deasemeni la diverse cursuri si formari in domeniile: coaching, mentoring, dezvoltare organizationala, consiliere organizationala, project management, strategic change management. 
     Mihai Stanescu este fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching in Romania. Mihai are la activ peste 4.000 de ore de executive & business coaching, livrate catre clienti individuali, catre grupuri de oameni de afaceri si in special catre echipe de management ale companiilor romanesti si multinationale.
    In 2007 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, prima distinctie de acest gen din Romania, ca recunoastere atat a contributiei sale in cresterea notorietatii coaching-ului in Romania, cat si a rezultatelor activitatii de coaching pentru liderii de business romani.

    Pentru inscrieri la Iasi Business Days si obtinerea de bilete puteti merge aici
In plus puteti beneficia de un discount de 15%DOAR folosind codul ADI15 !
     De asemeni, puteti folosi discounturile de volum, in functie de numarul de bilete pe care doriti sa le achizitionati folosind urmatoarea grila:
   - intre 2 si 5 tichete - 20% discount pe baza codului ADI20
   - intre 6 si 10 tichete - 25% discount pe baza codului ADI25
   - peste 11 tichete - 30% discount le baza codului ADI30 !!!

     Va invit sa faceti cunostinta cu Mihai Stanescu, autorul Diminetilor de Coaching, prezentand avantajele pe care le are oricine participa la evenimentele Business Days! Aici prezentand seria de evenimente de la Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations