3 septembrie 2012

Dor De Un Eveniment De Afaceri! Dor de ... Business Days la Iasi. Pe 3-4 Octombrie La Complexul Palas Mall

Cel Mai Mare Eveniment De Business Din Romania, Business Days, Editia A-VIII-A, Se Va Desfasura La Iasi, Pe 3-4 Octombrie La Complexul Palas Mall



     In urma cu aproximativ un an de zile, am participat la un eveniment care mi-a schimbat complet modul de a gandi si de a privi afacerile. Mai mult, am avut ocazia sa cunosc, sa invat de la cei mai buni si sa interactionez cu cei mai buni specialisti: Marius Ghenea, Andy SzekelyDr.ing. Florin Munteanu, Bogdan Comanescu, Adrian Florea, Ivan Patzaichin si multi, foarte multi oameni de afaceri, speakeri si oratori motivationali.
     Nu va spun ca, desi eram fericit ca ma numar printre participanti, am fost un pic  suparat si "invidios" pe organizatorii acestor suite de evenimente, ADESCO,  pentru faptul ca deja ma aflam la editia a IV-a, inca doua evenimente erau programate, dar nici unul nu includea IASUL!!!
    Dar, asta e, mi-am zis, TREBUIE sa ajunga si la IASI! Si iata, ca va ajunge!!!


     Acum cateva zile in urma, cand am aflat oficial, ca s-a semnat contractul pentru desfasurarea celei de-a VIII-a editii a Conferintelor Business Days la Iasi, si ca desfasurarea acestora v-a avea loc la Complexul Palas Mall, cel mai modern ansamblu arhitectural deschis in luna iunie, imi venea sa sar in sus de bucurie!!!
     Va spun in cateva cuvinte cum a fost pentru a va starni curiozitatea si interesul sa nu ratati ocazia!
     Pe langa subiectele de larg interes de antreprenoriat si management ce au fost dezbatute in cadrul conferintelor, a workshopurilor interactive de unde nu a plecat nimeni, fara sa fi invatat ceva util, de un deosebit interes s-au bucurat sesiunile de Business Networking organizate in scopul dezvoltarii spiritului ASOCIATIV.

     Regula de aur in Business Networking (BN) e simpla: “oamenii fac afaceri si recomandari cu si despre oamenii pe care-i cunosc, ii plac si in care au incredere.



      Pentru mine personal, a fost o oportunitate pentru a face noi conexiuni si relatii cu oameni din domenii care altfel mi-ar fi luat multa vreme sa-i cunosc, sa identific noi oportunitati, strategii si abordari in afaceri si cel mai important... sa fac follow-up si sa fac schimb de carti de vizita cu marea majoritate a participantilor(un capital informativ imens de valoros!).
      Calificativul final: 10++ 

*****

     In zilele urmatoare voi reveni cu noutati privind modul cum vor putea  participa la Iasi Business Days toti cei care vor sa-si asocieze numele sau brandul cu acest eveniment deosebit si, unic in Romania. Si ma refer aici la toti cei care vor sa participe ca invitati, colaboratori sau sponsori.
     Un lucru pe care l-am perceput prin participarea la acest eveniment vreau sa il mai subliniez, si anume ca, Evenimentele Business Days sunt astfel proiectate ca pe durata celor 2 zile sa ofere maximum de beneficii pentru cele 3 categorii de stakeholderi: participanti, parteneri, speakeri.

UPDATE:
      Pentru inscrieri la Iasi Business Days si obtinerea de bilete puteti merge aici
In plus puteti beneficia de un discount de 15%DOAR folosind codul ADI15 !
     De asemeni, puteti folosi discounturile de volum, in functie de numarul de bilete pe care doriti sa le achizitionati folosind urmatoarea grila:
   - intre 2 si 5 tichete - 20% discount pe baza codului ADI20
   - intre 6 si 10 tichete - 25% discount pe baza codului ADI25
   - peste 11 tichete - 30% discount le baza codului ADI30 !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu