12 septembrie 2012

Dor De Un Interviu Cu ... 3 Miliardari: Mark Cuban, Steve Wynn si T. Boone Pickens



“Success leaves clues.” -- Anthony Robbins 

   America, pare sa confirme de la o zi la alta ca este tara in care American Dream(Visul American) nu e doar un vis, ci ramane tara in care oameni ca Jim Rohn, Brian Tracy, Benjamin Franklin, Anthony Robbins, Thomas Edison (ca sa numesc doar cativa) pot porni de la zero, si cu munca, disciplina si credinta in  puterile proprii au reusit! Au reusit sa aduca plus valoare altora si implicit si-au crescut valoarea proprie, devenind milionri sau multimilionari.
     Piers Morgan, a pornit de la slujba de jurnalist de teren, a lucrat apoi ca reporte, si in scurt timp a reusit sa devina primul tanar jurnalist al unui jurnal national,  The Sun's. A trecut apoi la televiziune, aparand ca  judecator showul american de televiziune America's Got Talent  alaturi de Brandy Norwood si David Hasselhoff la NBC
     Tot Morgan a fost castigatorul celebrului show The Apprentice, in 2008. In septembrie 2010, On 8 September 2010, CNN anunta ca Piers Morgan il v-a inlocui pe celebrul Larry King iar emisiunea Piers Morgan Tonight, a demarat la 17 January 2011. 
       
      La sfarsitul ultimei emisiuni, Morgan a facut un anunt-surpriza: pentru emisiunea din 13 septembrie de la 9 p.m. Eastern / 6 p.m. ora Pacificului, oficiul de gazda a emisiunii Piers Morgan Tonight v-a fi ocpat de catre nimeni altul, Anthony Robbins, care va avea ca invitati trei dintre prietenii săi apropiati - persoane care au inceput cu nimic si si-au construit companiile multimilionare astfel incat au reusit sa devina lideri in domeniile lor: Mark Cuban, T.Boone Pickens si Steve Wynn. 
    Cu greu ne-am putea imagina  trei lideri extraordinari adunati intr-un platou, intervievati de un al "gigant", care pornind cu pasi modesti, dar siguri, au reusit aa atinga un  succes imens!

     Steve Wynn - legenda din Las Vegas. Omul a cărui viziune de a reconstrui Las Vegasul, a  transformat acest orasel in cel mai placut si ravnit loc de joaca si divertisment din lume. Iar acest lucru  a inceput doar prin expansiunea unei caldiri 12 miliarde de dolari.
 "Steve Wynn a făcut mai mult pentru Nevada decat orice lider de afaceri din istoria Americii. El este omul care-si transforma visele in opere de arta. Las Vegasul este panza lui." - afirma
senatorul american Harry Reid

    T. Boone Pickens - La varsta de 12 ani, Pickens a inceput sa vanda ziare, pornind cu 28 de exemplare pe zi si ajungand sa-si dezvolte un traseu pe care vindea 156 de ziare pe zi. In 1956, a fondat cu o investitie de 2500 de dolari compania care va deveni mai tarziu Mesa Petroleum., cea mai mare companie de petrol independent din lume.

    Mark Cuban - Este magnatul american de afaceri, proprietar al National Basketball Association's Dallas Mavericks (Asociatia Nationala de Baschet), Landmark Theatres si Magnolia Pictures, presedinte al retelei de cablu HDTV si al retelei de televiziune AXS . Este, de asemenea, un "rechin" investitor al seriei de televiziune  Shark Tank . In 2011, Cuban a scris un e-book, How to Win at the Sport of Business (Cum sa castige in Sport ca in afaceri), în care descrie experientele sale de viata, atat in afaceri cat si in sport. Primul pas in afaceri la facut tot la 12 ani, cand a inceput sa vanda saci menajeri pentru a-si cumpara o pereche de adidasi de marca. In timp ce-si urma cursurile scolare, a "exersat" o varietate de meserii, practicand inclusiv meseria barman; instructor de danspromotor de petreceri, etc. Colegiul si l-a platit, colectionand si vanzand timbre.

     Astfel, fiecare dintre acesti Comandanti ai capitalismului (Captains of Capitalism)-cum i-a numit Morgan  au inceput de la nimic, au stabilit noi standarde pentru ceea ce este posibil, si ... au continuat ss facă miliarde! Fiecare si-a asumat riscuri imense si au casitigat, iar acest proces i-au transformat atat personal cat si intregul peisaj  industrial.     In calitate de gazda a emisiunii Piers Morgan Tonight, de maine, 13 septembrie 2012, Tony  Robbins, va investiga in stilul caracteristic, in profunzime, pentru a descoperi factorii critici de succes a acestor oameni de succes. Tema emisiunii  va fi Getting America Growing Again (Cum poate America sa creasca din nou), cu un accent predominant pe principiile care pot ajuta pe oricine sa ne prospere in vremuri atat de tulburi.

     Consider ca este o ocazie deosebita de a invata de la oameni de succes ai zilelor noastre, oameni care au pornit la randu-le de jos, au trecut prin greutati, si-au asumat riscuri, si au reusit!
     Asa ca rezervati-va cateva ore, pentru a fi in fata televizorului, maine, joi 13 septembrie la ora 9 pm Eastern / 6 pm ora Pacific pentru al vedea pe Tony si invitatii sai la Piers Morgan Tonight pe canalul de televiziune CNN. Cum puteti urmari emisiunea lui Morgan aflati aici, pe CNN's website!


UP Date

Datorita  unor stiri de ultima ora, aparitia lui Tony ca oaspete-gazdă la "Piers Morgan Tonight" a fost reprogramata pana in aceasta duminica, 16 septembrie, la ora 9 pm ET / PT 18.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu