20 septembrie 2012

Product Launch Formula Coaching Program...from Jeff Walker!

Eben Pagan, Mike Filsaime, Brendon Burchard si Anthony Robbins recomanda: Formula De Lansare A Unui Produs (Product Launch Formula) PLF - conceputa de Jeff Walker


     Nume precum Eben Pagan, Mike Filsaime, Brendon Burchard sunt pentru majoritatea oamenilor niste necunoscuti, insa pentru cei care au petrecut ceva mai multa vreme in aprofundarea cunostintelor de Internet Marketing, aceste nume reprezinta niste legende vii! Niste modele sau mai bine spus niste eemple de semeni care au reusit sai reusesc sa castige mii de dolari din manuirea cu dibacie dar si "cu cap" a calculatorului. Sau cum bine spunea cineva, se folosesc de calculator cu inteligenta in mod strategic si planificat, si pe deasupra mai castiga si o gramada de bani! 



    Dar de Tony Robbins ati auzit?
Daca nu, iata in cateva cuvinte despre cine este vorba: "In ultimele trei decenii Anthony Robbins a servit ca si consilier pe langa lideri din toata lumea. Este o autoritate recunoscuta in psihologia de leadership, in negocieri, obtinand rezultate de varf in domeniul comportamentului organizational. A fost onorat in mod constant intelepciunea strategica si pentru eforturile umanitare depuse. Fundatia non-profit Anthony Robbins ofera asistenta tinerilor din centrele urbane, persoanelor in varsta, persoanelor fara adapost, hranind anual mai mult de 3 milioane de oameni din 36 de state.  Robbins a influentat direct viața a mai mult de 50 de milioane de oameni din peste 100 de tari prin cartile sale, emisiunile multimedia vorbind cu ocazia anumitor evenimente, si fiind invitat la anumite emisiuni live."

     Citatul de mai sus a aparut de mai multe ori, atat in presa cat si la televiziune, tocmai pentru a sublinia integritatea morala de necontestat monstru, si la propriu, dar si in prezentarile facute de antreprenori  precum Richard Branson, Larry King, Lord Alan Sugar, Oprah sau celebri internet marketeri ca Frank Kern, John Reese (care a realizat in August 2004 o lansare care a dus la incasari de 1,000,000 $ in 24h, mai exact in 18 h!!!)etc... Este de ajuns sa tastati doar numele sau in Google sau YouTube si veti vedea ce rezultate obtineti!

     Jeff Walker   a creat in 2003,  Product Launch Formula,  un sistem care a fost folosit de mii de
antreprenori in sute de nise, ramuri si piete diferite cu scopul de a crea o lansare de produs de succes enorm.

     Este un sistem  cuprinzător de marketing, care te invata o modalitate noua si revolutionara de a comercializa produse si servicii on-line. Acest sistem poate fi  pur si simplu conectat si adaptat la afaceri deja existente online sau offline pentru in scopul cresterii imediate a vanzarilor si implicit a profiturilor.

"Impactul acestui sistem este urias, zeci de clienti bucurandu-se de rezultate si realizand incasari de peste 4 milioane de dolari cu ocazia lansarilor de produse!", afirma Jeff Walker

     De-a lungul anilor  (a inceput afacerile on-line din 1996, fara nici un ban si fara experienta), Jeff Walker i-a avut ca si traineri si coachi, sau a colaborat cu tot genul de experti, cum ar fi Tony Robbins, Brendon Burchard , Dan Kennedy, Bill Glazer, Rich Schefren, Kern Frank, Dean Graziosi, Yanik Silver

     Visul sau actual este sa invete cat mai multi oameni sa-si dezvolte propria lor afacere, sa-si lanseze pripriile produse si sa-si atinga propriile vise! 

     Acum, daca un nume aparent necunoscut datorita modestiei sale, Jeff Walker, ajunge sa fie promovat si recomandat de Tony RobbinsEben Pagan, Mike Filsaime, Brendon Burchard inseamna ca acesta Formula de Lansare a Unui Produs ... trebuie sa fie una deosebita!

   * Brendon Bruchard intr-un interviu intitulat: "Cum functioneaza omule?"
                         
               Brendon asks Walker, "How does it work, man?":


    * Anthony Robbins si Jeff Walker intr-un interviu on-line intitulat: "The new money monsters!"


   * Mike Filsaime prezentand Programul de Coaching pentru PLF (Product Launch Formula)



     Cu asemenea referinte... ma gandesc ca se apropie sfarsitul anului si aceasta Formula de Lansare a unui Produs este tot ceea ce ne trebuie pentru pregatirea strategiilor de lansare a promotiilor de sarbatori!

     Mai multe despre Product Launch Formula, aflati direct de la sursa pe site-ul lui Jeff! 
     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu