26 octombrie 2012

Dor De O Provocare, Dar Si De Un Corp De ... Milioane De $1,000,000!

The 4-Hour Body Million-Pound March (and $1,000,000 Pot) - 4 Ore Pentru Un Corp De  Milioane ( Plus Un Pot De Un Milion De Dolari $$$)

                     
Titlul de mai sus este al ultimului articol scris de Tim Ferris pe blogul personal, ww.fourhourworkweek.com/.  Tim Ferris este autorul best seller-lor Saptamana de lucru de 4 ore, si 
... The 4-Hour Body:An Uncommon Guide to Rapid Fat-Loss, Incredible Sex, and Becoming Superhuman, (din pacate, netradusa in limba romana, dar a carei traducere este: Corpul de 4 Ore: Un Ghid Neobisnuit pentru O Slabire Rapida, pentru A Deveni Un Superman si Un Partener De Sex Icredibil).

Dupa cum se poate vedea in exemplul de mai sus, sunt persoane care au folosit Dieta Slow-Carbo si au reusit sa slabeasca pana la ~ 70 de Kg!

Acum, socant cum este prin toate actiunile sale, autorul vine cu o noua provocare in sprijinul celor care au cu adevarat dorinta de a-si elibera corpul de kilogramele in plus care, pe langa aspectul inestetic, vin si acompaniate de o serie de probleme de sanatate. Si iata cum suna provocarea, lansata de insusi Tim Ferris:

"Ce-ar fi daca as putea face chiar eu dovada acestei Diete Slow-Carbo? Ce s-ar intampla daca  as putea GARANTA ca poti pierde si tu ultimul centimentu de grasime de  la brate sau de pe burta?

Ziua de astazi (acest anunt a fost facut pe 23.10.2012, n.a.) marcheaza cel mai potrivit moment pentru a face asta. Obiectivul meu este sa pierdem impreuna 1,000,000 pounds( aprox. 4.500 kg)
in urmatoarele 28 de zile! Totodata, mi-as dori sa pot oferi un pot de $1,000,000, ca unul dintre  stimulente.

Aceasta Dieta este bazata pe cercetarile privind schimbarile comportamentale (efectuate de cercetatori precum Stanford’s BJ Fogg) dar si a catorva mii de cititori, contine trei ingrediente magice, care de obicei lipsesc, in restul dietelor:

- Mizele - Unele aversiuni vis-a-vis de slabit sunt cu adevarat reale;
- Recompensele - Care pot veni sub forma admiratiei si respectului din partea unor grupuri de sprijin, dar si sub forma financiara;
- Minimalizarea - Efectuarea a atat cat este necesar, nu maximum posibil. "

Tim Ferris afirma ca a verificat toate cele trei ingrediente, personal de mai multe ori, si exemplifica cu 2 imagini in care il putem remarca pe Fat “Peanut Butter Sandwiches” (Grasul "Sandvich Unt de Arahide) Tim-Foto 1, versus Tim cel actual:


Conform provocarii ..."acum este timpul pentru a verifica toate cele trei ingrediente la nivel mare. Nimeni nu a mai facut-o pana acum, si asta v-a fi interesant."


Din 23/10 pana pe 16/11 - Marea Provocare la Joaca

Pentru urmatoarele patru saptamani, de Marti, 23 octombrie 2012, pana vineri, 16 noiembrie, in parteneriat cu Lift si DietBet , Tim Ferris a creat proiectul The 4-Hour Body Challenge (Schimbarea  corpului in 4 ore)

Premisa de la care porneste aceasta idee este ca, atunci cand incepi de unul singur o Dieta, nimeni din cei din jur nu pare sa te incurajeze. Si se gaseste mereu cate cineva care sa iti recomande : Poti sa incepi si luna viitoare! Dar atunci cand esti in concurenta cu altii, si mai alesi exista si o miza financiara, te concentrezi pe obiectiv, si nu exista nimic altceva in afara de obiectiv

Iata care sunt pasii de urmat si premiile(chiar daca provocarea a demarat pe 23, inca este timp suficient pentru a recupera timpul pierdut):

PASUL 1 - Lift
Downloadeaza Lift un program de monitorizare disponibil atat pe iPhone, iPad, sau iPod. Cauta apoi "4HB" apasand cu click pe plus, apoi integistrandu-te "sign here":


Apoi te inscrii in functie de obuiceiul pe care vrei sa-l testezi, din cele 6 prezentate mai jos. Se observa ca The Slow-Carb Diet este cea mai cautata. Fara nici o promovare reala, numarul participantilor a exploadat in ultimele 72 de ore! 

Daca esti cumva pe Android poti folosi  The 4-Hour Body App, si toti pasii pot fi urmati in acelasi mod.
OPTIONAL PASUL 2 - DietaBet
Acest pas desi este optional este recomandat cu insistenta: Inregistreaza-te pentru The 4-Hour Body DietBet

Chiar daca utilizati o alta dieta, diferita de aceasta, acesta este un instrument puternic pe care il puteti utiliza pentru propria provocare timp de patru saptamani. De asemeni, aceasta provocare este adresata si veganilor sau sustinatorilor altor tipuri de alimentatie.

Studiile au evidentiat că oamenii sunt in stare sa faca multe sacrificii pentru a evita ... pierderea banilor. Astfel ca, la fel de mult vor munci pentru a-i castiga! Pe aceasta pagina va puteti plasa economiile.
Pentru a concura, fiecare jucator vine cu un pot suplimentar de 50$, suma care se va imparte intre toti "castigatorii", la sfarsitul jocului. DietaBet nu este un joc in genul celora in care castigatorul ia totul in detrimentul marilor pierzatori! 

In schimb, toti cei care pierd cel putin  4% din greutatea lor initiala, vor primi o suma egala din pot!

Dupa calculul simplu al lui Tim, daca la aceasta provocare vor adera cel putin 20.000 de persoane, ceea ce sinceri sa fim, este cu totul usor de realizat, atunci suma adunata v-a fi de  $1.000.000.

Iata acum cum v-a fi impartita aceasta suma:
- 85% din suma se imparte intre castigatori;
- 5% vor merge la DietBet pentru plata taxelor si comisioanelor etc;
- 10% vor fi donate  de Tim unui laborator de cercetari Neuro-Cognitive,  The Gazzaley Lab, din cadrul Universitatii din San Francisco, cercetari care se concentreza pe studierea mecanismelor neuronale privind deficientele de atentie si de memorie.

DietaBet functioneaza! Oamenii, chiar si cei mai bogati, cauta sa-si tina promisiunea de a nu-si pierde cei $50.

De la lansarea sa, in ianuarie, 33% dintre jucatori au fot placut impresionati de faptul ca au putut sa depaseasca cei 4%, care costituia baremul, si in plus, au castigat si o suma de bani! In medie, castigatorii au pierdut in medie 0.96288 kg/saptamana

"I think The 4-Hour Body team can beat all of those averages. If you’re up for some minimal stakes, which is massively to your benefit, sign up here." - Timothy Ferris
"Cred ca echipa 4-Hour Body poate bate aceste medii. Daca esti deschis  in a acorda credibilitate unor mize mici, care iti pot aduce beneficii masive, te poti inscie aici." Timothy Ferris

PASUL 3 Educa-te!
Utilizati toate aceste instrumente gratuite pe care le aveti la dispozitie.
Folositi ca punct de plecare comunitatea de pe Forumul 4HBTalk, o comunitate extrem de activa si plina de sfaturi! De asemenea puteti citi articolele anterioare ale lui Tim precum “How to Lose 100 Pounds on The Slow-Carb Diet”(cu poze, caracteristici si studii de caz).
Desigur, daca doriti sa obtineti mai multe detalii, va sugerez sa cititi  cartea "The 4-Hour Body: An Uncommon Guide to Rapid Fat-Loss, Incredible Sex, and Becoming Superhuman" . 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu