3 noiembrie 2012

Dor De Un Film De Exceptie GRATUIT On-Line ... The CURE IS! (video)

The CURE IS...Transform Your Wealth!


UpDate!

Filmul The Cure. Is ... a fost lansat oficil iar acum, pentru o suma infima, DOAR $7,99 filmul poate fi vizionat AICI!

Free Online Screening
My name is David Scharps and I've just completed a life-changing film, The Cure Is..., that's so in line with your dedication to wellness, I wish to provide an advance one-week free online review. 

(Numele meu este David Scharps si abia am terminat acest film care-ti va tranforma complet viata. Filmul "The Cure Is ..."( Tratamentul este...),  este o pledoarie pentru wellness, si sa va  ofer ocazia de a-l urmari in avans GRATUIT timp de o saptamana)-(premiera oficiala va avea loc pe 11 noiembrie 2012!n.a.) 

Acest anunt a aparut in urma cu aproximativ 2h pe pagina oficiala de Facebook a lui Gregg Braden, unul dintre protagonistii din film. Pe langa acesta vor mai putea fi vazuti Dr.Bernie Siegel, M.D., Marianne Williamson, Bruce Lipton Phd.,  Dr.Sue Morter, Dr.Joel Fuhrman M.D., Paul Chek si Tony Horton, unul mai vestit decat celalat (pentru cunoscatori!).

Filmul, aduce o noua perspectiva asupra sanatatii noastre pornind de la premisa ca modul in care percepem noi sanatatea " ţine de gândurile noastre, de credinţele şi emoţiile nerezolvate care pot fi , la un anumit moment, cea mai mare ameninţare pentru sănătate pe tot parcursul  vieţi". 

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a urmari acest film extraordinar, este sa urmati aceasta adresa  printr-un click, www.thecureismovie.com, dupa care va veti inregista cu numele si adresa de e-mail, adresa pe care veti primi linkul filmului!

*Nu uita-ti! Puteti viziona filmul GRATUIT doar o saptamana, adica de astazi 03.11.2012 si pana pe 10.11.2012 
 

UpDate!

Filmul The Cure. Is ... a fost lansat oficil iar acum, pentru o suma infima, DOAR $7,99 filmul poate fi vizionat AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu