2 noiembrie 2012

Te Simti Pregatit Sa Intri Intr-un Stat-Up? ... Curs On-line GRATIS! (prezentare video)

 How to Build a StartUp, part II - StarUp Weekend Next

Vrei Sa Devii Antreprenor Si Nu Stii Cum Sa Incepi? Inscrie-te Pana Pe 26 Noiembrie 2012 La Cursul On-Line - StarUp Weekend Next !!!

Pentru toti cei care au beneficiat de oportunitatea de a se inscrie la cursul GRATUIT on-line How To Build A StartUp, The Lean LaunchPad, care a inceput pe 14 septembrie si despre care care am scris aici, a venit timpul sa-si puna toate notiunile acumulate, in actiune
O veste buna este ca in urmatorul modul, se pot inscrie si cei care nu au urmat primul curs, The Lean LaunchPad!!!
 

Cum?

 
Incepand din 28 noiembrie, demareaza proiectul StartUp Weekend Next, un proiect prin care 
prof.Steve BlankUdacityTechStars si Startup America vor oferi o oportunitate interesanta tuturor pentru a trece de antreprenoriat si a-si dezvolta spiritul antreprenorial la un nivel superior. Cursul se va desfasura pe durata a patru saptamani in compania unor coach-i si antreprenori experimentati ce vor urmari experiente si feed-back direct. 


Unul dintre studentii care au fost anuntati si pe
Forumul Udacity, folosind ceea ce a invatat in primul modul al cursului  Lean LaunchPad, si-a ajutat echipa prin realizarea unor conexiuni cu potentiali investitori sa castige $150,000 pentru finantarea propriului start-up!

Cum spune-am la inceput, chiar daca multi au ratat prima sansa, pana pe 26 noiembrie, toti cei care vor si sa se implice in acest Proiect StarUp Weekend Next sunt invitati sa se inscrie deoarece obtin cu aceasta ocazie sansa de a-si perfectiona abilitatile antreprenoriale, dar sa le si puna in practica!

Prima serie de echipe ce vor fi formate, vor incepe pe 28 noiembrie in peste 25 de orase din intreaga lume, astfel ca doritorii pot accesa swnext.org pentru a gasi un grup cat mai aproape de orasul in care locuiesc. Toti cei care se vor inscrie trebuie sa se pregateasca pentru multa inspiratie, educare precum si puterea pe care o vor dezvolta in a tranforma un start-up intr-o afacere sustenabila de succes.  

La fel ca si How To Build A StartUp, The Lean LaunchPad, cursul  StarUp Weekend Next -a fi sustinut de acelasi profesor Steve Blank, un antreprenor "incercat" de la Silicon Valley., care, de-a lungul unei cariere de 21 de ani, a si esuat, dar in cele mai multe cazuri a reusit, sa construiasca 8 startup-uri de succes, incluzand cateva cu un IPO major. (IPO - Initial Public Offering, tip de investitii cu un risc foarte mare).

Va invit sa il urmariti, in urmatoarele 2 minute, prezentand 4 modalitati prin care poate fi urmat un curs on-line, ca acesta.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu