29 decembrie 2012

O Urare Pentru Anul Nou, 2013!

Acum, cand mai putin de 90 de ore ne despart de pasirea in Noul An 2013, m-am gandit in primul rand sa iti MULTUMESC pentru ca am fost impreuna si in acest an 2012 si, sa iti adresez o urare, un sfat si o recomandare pentru TINE, cititor al blogului Dor de Naivitate, si nu numai!


Fiecare om a fost creat cu un anumit scop si dintr-un motiv anume, dar daca nu ajungem sa le cunoastem, sau sa stim ce dorim, acest potential ramane neexploatat. Gandeste-te la computerul, tableta sau laptopul pe care citesti acum aceasta urare, la toate functiile si aplicatiile pe care le are dar pe care ... tu nu le stii in totalite, iar acestea nu sunt altceva decat ... potential neexploatat. Daca fiecare dintre noi a fost creat cu un anumit scop, inseamna ca toate elementele necesare realizarii acestuia trebuie sa fi fost create odata cu noi. Viata reincepe cu fiecare noua zi si este celebrata dar si analizata la sfarsitul fiecarui an. 

In  2112, ai trecut, cum am trecut cu totii prin momente placute, sau prin momente mai putin placute. Important este ca am ajuns cu bine la o noua linie de start! Desi nimeni nu-si cunoaste viitorul asta nu inseamna ca nu si-l poate desena. Si fiecare "om obisnuit" este o fiinta exceptionala atunci cand beneficiaza de ocazia potrivita - o ocazie creata de el insusi sau, pur si simplu, prinsa "din zbor". Prea adeseori ni se intampla sa "scapam ocazia" sau sa "pierdem trenul" de care profita altcineva. Cei care nu cred decat in ceea ce vad cu ochii isi vor trai viata lasand sa le scape ocaziile una dupa alta.

Am infiintat si am inceput sa scriu acest blog cu gandul la toti acei tineri, si mai putin tineri care vor un pic mai mult de la viata, de la sistemul educational si de la ei insisi! Pentru ca adevarata putere nemarginita se afla in noi, in fiecare! Daca visezi sa ajungi un antreprenor de succes, ai dreptate - vei ajunge; si daca tu crezi ca nu poti ajunge un om de succes caci nu ai "norocul" banii sau oportunitatile altora - ai dreptate! Insa iti spun, asta nu inseamna, si-ntr-un caz si in celalat ca trebuie sa incetezi a-ti face visuri sau sa te opresti din drumul catre o viata mai buna, bogata, sanatoasa si prospera. Caci cum spunea si Marcel Proust in cartea "In cautarea timpului pierdut", 
"Cand pornesti pe drumul descoperirii adevarate, nu trebuie sa cauti privelisti noi, ci sa fii gata sa vezi totul dintr-o perspectiva noua."

Nu am sa te mai retin mult, caci timpul de reflexie, analiza si planificare ti le vei asigura singur, ci doar iti voi recomanda pentru 2013 sa ... nu te opresti din ceea ce ti-ai propus sa faci! Sa nu lasi pe nimeni sa iti spuna ca nu poti, nu exista sau nu esti in stare...Sa multumesti in fiecare clipa pentru toate lucrurile bune care ti se intampla, si sa le dai uitarii pe cale triste...sa cauti mereu inspiratie de la oameni ca tine care au reusit plecand de la un vis...Si sa te bucuri si sa sarbatoresti fiecare mica realizare a TA! 


 LA MULTI ANI, 2013!In final, mi-am adus aminte ca ti-am promis o recomandare, cauta si in 2013 seria de evenimente Business Days incercand sa iti raspunzi la o intrebare: Ce a facut ca o idee pornita in urma cu 2 ani in urma, sa reuneasca intr-un cadru extins legende, oameni de afaceri de top, speakeri renumiti, tineri, studenti, intr-un numar atat de mare? (de ex. la ultima editie de la Bucuresti la Hotelul Howard Jones au fost inregistrati peste 1.200 de persoane!!!)VICTORIE

Tu esti cel ce se lauda

Ca intr-o zi va reusi,
Asteptai doar ocazia de a arata ce stii
Si cat de departe poti zbura ...


Acum, a mai trecut un an.

Ce idei noi ti-au mai venit?

Ce lucruri mari mai ai in plan?
Cate ocazii ai folosit?
Une s-a dus...al tau ELAN?

De cate sanse ai profitat?
De cate ori ai indraznit?
De cate ori ai incercat
Acolo unde te-ai caznit,
Si prima oara ai esuat?

Nu esti, din cei ce-au reusit.
DE CE? Acum ne spune!
Caci nu ocazii ti-au lipsit...
Sa treci la actiune.
Tu, nici macar ...n-ai indraznit!
                                                Herbert KauffmanNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations