28 martie 2012

Dor de Afirmatii Pozitive ... Cod al Vindecarii Tuturor Bolilor si Starilor de Rau!

     
     In anul 2001, Dr.Alexander Loyd a reusit sa descopere cum sa activeze functia fizica incorporata in organism ce poate inlatura, dupa propriile afirmatii, in proportie de 95%, sursa tuturor bolilor si starilor de rau din organism. 
     Descoperirile  Dr.Loyd au fost validate prin teste si marturii ale oamenilor din intreaga lume care au folosit Codul Vindecarii  pentru a-si corecta, practic, orice problema fizica, emotionala sau relationala, dar si pentru a avea success in cariera.  Rezultatele testelor  Dr.Alexander Loyd adunate in cartea “Codul vindecarii – 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate, succes saurelationale” au aratat ca exista un cod universal al vindecarii care poate rezolva problemele mai multor oameni, si ca principala cauza a bolilor si starilor de rau este modalitatea in care facem o afirmatie(nu degeaba se spune ca la inceput a fost…CUVANTUL!!!). Astfel, afirmaţii de genul “Sunt bogat!nu funcţionează când tu nu ai un ban în

26 martie 2012

When It's Time For A Change

     This video by Wayne Dyer was sent me today by one of my friends  and I felt compelled to share it with you. It has a powerful message combined with very beautiful background photographs. I hope you enjoy it as much as I did.

 

« If an educational act is to be efficacious, it will be only that one which tends to help toward the complete unfolding of life. To be thus helpful it is necessary rigorously to avoid the arrest of spontaneous movements and the imposition of arbitrary tasks. »
Maria Montessori

« Every blessing ignored becomes a curse. »
Paulo Coelho

22 martie 2012

Dor de ... Abundenta si de Peter Diamandis!


      La inceputul lunii ianuarie cite-am intr-o stire din Hot News despre o recompensa de 10 milioane de dolari acordata celui care va reusi sa construiasca un aparat portabil capabil sa dea pe loc un diagnostic medical corect. "Sunt probabil singurul om prezent aici in Las Vegas care ar fi fericit sa piarda 10 milioane dolari", a spus dupa anuntul oficial Peter Diamandis, fondatorul X Prize Foundation.
     Tot  Peter Diamandis, este omul care l-a ajutat pe Stephen Hawking, astrofizicianul  paralizat complet de peste 45 de ani, captiv in propriul sau trup, care  comunică prin intermediul unor aparate (omul carea contrazis doctorii ce i-au dat doar cativa ani de trait) sǎ-şi îndeplineascǎ visul de a merge în spaţiu – zburând împreunǎ pânǎ în straturile superioare ale atmosferei, pentru a trăi senzaţia de imponderabilitate la gravitaţie zero.
     Pe scurt,  Peter Diamandis este un antreprenor american, pasionat de spaţiul cosmic ce iniţiază încă din 1995 o serie de competiţii aerospaţiale, în spiritul promovării turismului şi a cercetării private. Ansari X Prize, X Prize Cup şi Google Lunar X Prize au devenit mărci tari în cursa către cosmos, concurând cu marile agenţii de stat. Diamandis a dat startul unui curent la nivel mondial, similar cu cel al inventatorilor aparatelor de zbor la începutul secolului al XX-lea.
    In ultimul speach la Ted,  Peter Diamandis pledează pentru optimism - susţine că vom inventa, inova şi crea cai prin care sa ne rezolvam problemele care se ţes în jurul nostru. "Nu spun ca nu avem problemele noastre; sigur că le avem. Dar, în cele din urma, le rezolvam.", afirma acesta.
     Va las, în compania celui care a condus concursul “X Prize” care a dovedit că nici macar zborul în spatiu nu mai este domeniul exclusiv al statului, să vedeti în aproximativ un sfert de ora, cât de multe posibilitati ne asteapta. Abundenta este viitorul!

 

     Aceasta pledoarie despre abundenta timpurilor noastre !!! cred ca o sa placa tuturor celor care, ca si mine, sunt motivati de lucrurile si rezultatele pozitive. Savurati-l si dati mai departe sa fie vazut de cati mai multi oameni care nu vor sa recunoasca realitatea in care traiesc.

Cum sa prevenim...Amanarea sau Procrastinarea?

"PIB-ul Americii ar fi cu 50 miliarde de dolari mai mare, daca oamenii nu s-ar mai lasa sedusi de sunetele de notificare ale emailului sau n-ar mai intra de la munca pe Facebook" - Dr. Piers Steel, University of Calgary  
     Articole ce prezinta rezultatele cercetarilor Dr.Steelpublicate pe intelesul tuturor, au aparut in reviste de specialitate precum Psychology TodayWebMD si Lifehack, si au ca scop stabilirea solutiile care ar putea combate procrastinarea, un nou termen care, incet-incet, apare in vocabularul limbii romane.
    Intelegerea cauzelor si tentatiilor procrastinarii,  reprezinta primul pas in eliminarea acestei stari si sunt descrise pe larg in cartea "The Procrastination Equation: How to Stop Putting Things Off and Start Getting Stuff Done".
      In primul rand, ce este procrastinarea? Enciclopedia libera Wikipedia o defineste ca fiind un "comportament caracterizat prin amanarea actiunilor sau a sarcinilor pentru mai tarziu" mai pe romaneste spus: las-o pe maine!

     Psihologii citeaza adesea amanarea(procrastinarea) ca fiind un mecanism de combatere a anxietatii asociate cu inceperea sau finalizarea unei sarcini sau a unei decizii. Cercetatorii in psihologie folosesc trei criterii pentru a categorisi procrastinarea. Pentru ca un comportament sa fie considerat procrastinare, acesta trebuie sa fie: neproductiv, inutil si intarziat.

    Pentru un individ, procrastinarea poate duce la stres, un sentiment de vinovatie, pierderea productivitatii personale, crearea unei crize si dezaprobare din partea altora pentru neindeplinirea unor

17 martie 2012

REVOLTATOR!!! Cine, Ce si De Ce...Exista Sistemul Educational Limitativ?


“De mic am fost obligat sa-mi abandonez educatia… pentru a merge la scoala.”
                                                                                                          George Bernard Shaw
 Bertrand Russell:
Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”
În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.
                                                                                                                          Bertrand Russell

Multumesc pentru material, Saccsiv's Weblog!

16 martie 2012

Dor de o conferinta ...On-Line. Cu Andy Szekely!

      La invitatia lui Marius Achim, un tanar deosebit ce ofera pe net cursuri on-line de internet marketing, am asistat aseara (15.03.2012) de la ora 20,00 la o conferinta extraordinara on-line sustinuta de un om extraordinar: Andy Szekely, antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o educatie de peste 12 ani in educatia oamenilor maturi! Desi programata initial pe parcursul a 60 min., am regasit acelasi om deosebit pe care-l stiu de vreo 3 ani, intr-o forma deosebita care a dialogat pe chat, a raspuns la intrebari, a facut cadouri si sugestii si ne-a incantat, intalnirea prelungindu-se pana aproape de orele 22,00.
     Ce concluzii am tras si ce invataminte am preluat de la Andy pe parcursul celor doua ore? Iata:
     Oamenii de succes isi hranesc mintea permanent cu informatii sanatoase. Mintea poate fi comparata cu un muschi. Analogia poate fi dusa mai departe, comparand lectura cu antrenamentul. Mintea nu trebuie sa lancezeasca. Cititul zilnic, de cel putin 30 de minute, reprezinta un astfel de exercitiu. Revenind la informatia citita ce ne trezeste interesul de minim 2 ori, ne antrenam abilitatea de comunicare. 
      De mare ajutor si cu maxima eficienta, il au resursele audio sub forma de podcasturi sau audiobook-uri, deoarece ne permit sa le ascultam in diverse situatii: pe strada, in masina, in bucatarie(de ce nu?!).

"Focalizeaza-ti atentia pe ceea ce te intereseaza suficient timp" - Andy Szekely

     In a doua parte a conferintei, Andy ne-a dezvaluit cele 3 intrebari esentiale la care ar trebui sa raspunda

11 martie 2012

Dor de un Secret...Secretul Prosperitatii!

 
    Cine ar putea crede ca atunci cand esti concediat sau cand ramaii fara bani poti descoperi ... Secretul Prosperitatii???  Lilou Mace l-a descoperit!
   
     La 32 de ani Lilou Mace, dupa ce fusese director de marketing la o importanta firma si conducea un BMW de lux, s-a trezit peste noapte in postura de a fi ...concediata! Desi acest lucru nu este o veste tocmai buna pentru nimeni, Lilou a gasit resursele necesare pentru a medita la tot ceea ce a insemnat viata ei pana la acel moment si astfel a aflat Calea spre...Prosperitate. In interviul de mai jos, Lilou Mace, ne destainuie povestea ei spunandu-ne ce a facut, cum a facut si cum a ajuns sa scrie cartile  I Had No Job and I Liked It (Am rămas şomeră şi mi-a plăcut) I Had No Money and I Liked It (Am rămas fără bani şi mi-a plăcut). 

    

     Accesand canalul lui Lilou de pe YouTube, veti gasi interviuri pe care aceasta le-a luat lui Dr.Wayne Dyer, Miguel Ruiz, autorul cartii "Cele patru legaminte - Cartea intelepciunii toltece" pe care o puteti citi gratuit aici, Bruce Lipton, Mooji, Dr. Eric Pearl, Dr. Stanislav Grof, unul dintre cei mai importanti cercetatori ai constiintei, si multi altii...
   
     Canalul ei pe Youtube il gasiti la adresa: http://www.youtube.com/user/liloumace/featured

6 martie 2012

Dor de ... Bani ,dar nu ca Radacina a tuturor relelor! Sau de ce avem nevoie de Educatie Financiara in Scoli?

   
     Este dragostea fata de bani radacina tuturor relelor? Sau poate ca ignorarea banilor este radacina tuturor relelor...
     In luna ianuarie a acestui an am citit ultima carte a lui Robert Kiyosaki, Conspiratia celor bogati - Cele 8 noi reguli ale banilor. Este o carte, o analiza mai bine spus a cauzelor care au determinat aceasta Criza economica mondiala, o carte despre cei superbogati si ultraputernici si despre felul in care ei au furat de la oameni si i-au exploatat timp de secole. Este o carte despre conspiratia celor bogati!
     Citind aproape toate cartile care au aparut ale lui Kiyosaki, incepand cu celebra Tata bogat, tata sarac - Educatie financiara in familie, am ajuns sa-mi pun unele intrebari si sa-mi confirm multe dintre suspiciunile mele nemarturisite despre felul in care functioneaza lumea. Am aflat de ce la scoala nici noi nu am invatat, dar

2 martie 2012




« You might well remember that nothing can bring you success but yourself. »
Napoleon Hill




« Only free men can negotiate;prisoners cannot enter into contracts.Your freedom and mine cannot be separated. » Mandela




« When a person really desires something,all the universe conspires to help that person to realize his dream »
Paulo Coelho




« Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win. »
Sun Tzu




« If you don’t feel well, tell your doctor, but not the marketplace. » Jim Rohn




« Results! Why, man, I have gotten a lot of results. I know several thousand things that won’t work. » Thomas Edison




« War grows out of the desire of the individual to gain advantage at the expense of his fellow man. »
Napoleon Hill




« It is a fine thing to be honest, but it is also very important to be right. »
W. Churchill




« I’ve found that luck is quite predictable. If you want more luck, take more chances. Be more active. Show up more often. » Brian Tracy




« You must do one thing each day which makes you feel uncomfortable. »
Richard Parkes Cordock