25 ianuarie 2013

Construiește de la zero o afacere pe internet, pornind de la propria ta pasiune! (video)


 Mentorship Internet Business, prima și singura școala de afaceri din România care propune un model de mentorat bazat pe sinceritate, pasiune și dorința de rezultate.

http://www.mibconcept.ro/files/images/header.jpg


     Ți-ai pus și tu în ultima perioadă întrebări de genul:

     Cum să-mi construiesc propria afacere on-line, de la zero, într-o perioadă când alții renunță la firmele lor?


     Cum să îmi câștig propria libertate financiară în mai puțin de 6 luni de acum încolo făcând DOAR ceea ce îmi place?

      Dacă DA, atunci ai nimerit unde trebuie, așa că află răspunsul urmărind cele ce urmează: 



      În urmă cu 6 săptămâni începeam  acest  curs grozav - MIB On-line, prima platformă EduGaming din România(EduGaming, un fel de învățare prin joacă).  
      Recunosc că am avut oarece dubii și îndoieli, însă acestea aveau să fie rapid spulberate chiar după prima săptămână. Și ține cont, asta se întâmpla pe 15 decembrie, în preajma Sarbatorilor de iarna!
 
      Ce pot să spun acum este că, din toate cursurile urmate în ultimii ani, NICIODATĂ nu am întâlnit un concept pe care aveam sa îl găsesc aici. Nici eu NU MĂ AȘTEPTAM!!!
      Pot afirma cu mâna pe inima că, după toată experiența mea de până acum, aici, am găsit în sfârșit ceva mult mai tare decât tot ceea ce auzisem sau am învățat până acum!

      Ce oferă acest curs și ce am regăsit eu la el, de am hotărât să-i dedic un articol?

      În primul rând, MIB On-line oferă  un traseu personalizat, în funcție de experiența fiecăruia, începând de la lansarea propriei afaceri on-line până în momentul  încasării primilor bani. (adică un fel de garanție, cum  că oamenii vor fi alături de tine, până vor vedea că începi să câștigi singur primii bănuți, on-line!).  
     Ceea ce rar întâlnești, crede-mă!


     Apoi, la MIB  se pune accent pe două etape de "dezvoltare"prima - ridicarea propriului site și lansarea propriului produs, căci pentru a încasa primii bani din on-line ai nevoie de un
site, nu? Iar de aici începe a doua etapă, adică TOTUL! 
    Având site-ul construit și ridicat, înveți și cum să scrii articole pe anumite cadre, care să vândă - înveți tehnici și strategii de marketing on-line, cu alte cuvinte, devii deja pregătit să iți concepi primul, și propriul produs pe baza căruia să încasezi bani, chiar și când dormi - venit pasiv!

    Îți spuneam că am descoperit un sistem de-a dreptul revoluționar, în care seriozitatea unui curs business este îmbinată cu lecții video zilnice la care se adaugă pasiunea și interactivitatea cultivată printr-un... joc!

    Aceasta îți oferă astfel, toată motivația de a ajunge la final cu propria afacere pusă "pe picioare", dincolo de temerile pe care le ai sau, de ce nu, de lenea care,  de ce să nu o recunoaștem, ne caracterizează uneori. 

    Cursurile sau tratatele pe care le-am parcurs cândva în 8 ore, aici le-am regăsit într-o formă concentrată, logică explicată în,  atenție... DOAR în aprox. 8-10 minute!

    În plus, am mai aflat ceva NOU, ceva ce nu am mai găsit nicăieri, nici in cărți citite și nici pe internet. Ceva ce îmi este greu să explic în cuvinte. De aceea, tot ce pot face în momentul de față, e să te îndrum către acest site și să vezi doar o primă prezentare video aici!

    Uite ce spune Andy Szekely pe care dacă mă urmărești de ceva vreme cu siguranță îl cunoști, despre Grațian Sonu și Daniel Zărnescu,  cei doi mentori ai MIB On-line:

    “Pe Grațian îl cunosc de mai bine de 4 ani și îl apreciez în mod special pentru ideile lui sclipitoare și spiritul antreprenorial exploziv.

    Pe Daniel îl cunosc de numai un an, dar am înțeles că este un strateg de marketing excepțional pentru ca toate ideile pe care mi le-a dat  au o calitate simplă:                       
FUNCTIONEAZA !!!  

    Mă bucur să simt din partea lui o apreciere similară - citez dedicația pe care mi-a făcut-o  pe cartea pe care a lansat-o recent:

    -Pentru Andy, mentorul meu în tot ce ține de relaționare! Cu drag, Daniel- "
    Acum, nu știu dacă ție ți s-a întâmplat să-ți redescoperi pasiunea după câteva zile de curs… oricare ar fi fost acestea sau din cursurile făcute de tine până acum?  Mie mi s-a întâmplat AICI!
    Printre cei 450 de cursanți înscriși, am întâlnit oameni minunați și nu doar din România.                                                     Pentru ca este un curs on-line, a fost posibil sa se înscrie și alți români plecați în   străinătate. Avem colegi din, Austria, Spania, Italia, Belgia, R. Moldova, Ukraina, Anglia,  Florida, Israel, Canada, etc.
     Am fost uimit să constat de asemeni, și cât de variate sunt profesiile cursanților și cum acest sistem se muleaza incredibil de bine pe domeniul fiecăruia. Sunt cursanți între 17 - 58 de ani! Asta spune multe!
    Am cunoscut persoane valoroase, cu care mai mult ca sigur voi lega relații de prietenie pe viața, fără ca macar sa ne fi văzut până acum decât în poze.
    Ai posibilitatea ACUM să te înscrii și tu la acest curs, pentru o sumă modică - suma care, te rog să mă crezi că, merită de cel puțin 10 ori mai mult decât atât. Și asta pentru că, după cum iți spuneam, este poate cel mai complex curs de afaceri și antreprenoriat on-line existent la acest moment în România. Poate echivalentul unui MBA.!

    Iar dacă conștientizezi și tu ca domeniul afacerilor on-line în România(și nu numai), este un domeniu relativ nou și cu un trend ascendent, statistic vorbind, sunt sigur că te-ar putea entuziasma și pe tine.
   Cum ai putea afla și tu mai multe, și cum te-ai putea înscrie? 

   Păi, nimic mai simplu! Intră pe acest link urmărește acel filmuleț de aprox. 30 de min., iar apoi decizi singur ce vei face. Este important să vizionezi singur filmulețul, căci poate eu nu am reușit să fiu cât se poate de explicit!
   Te asigur apoi că dacă te vei înscrie la curs, voi căuta să fiu printre cei care te vor îndruma să ajungi mai repede la țintă, și să înțelegi unele concepte, ocolind anumite obstacole, pe care și eu le-am întâmpinat, și le-am depășit.
 

   Și ce este foarte IMPORTANT, de care era să uit! 
   Fiind vorba de un curs on-line, poți să te implici exact atunci când ai TU timp, nu când "ești chemat la apel".    Cursurile sunt înregistrate sub formă de lecții video, iar accesul la ele, din momentul înscrierii, este nelimitat! 

    Dar, ca să judeci singur despre ce este vorba, te invit să intri pe acest link sau să dai un click pe imagine, și după ce vei urmări filmul vei decide singur dacă este, sau nu este și pentru tine. 
    Intră pe link-ul de mai jos, și înscrie-te acum! 

    http//www.mibconcept.ro/mibo/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu