30 martie 2013

Dor de un adevar ... TOXIC! Despre alimentatia moderna! (film intergral)


"Atunci când analizăm un aliment, tendinţa generala este de a-i studia forma actuală. Însă, o bună analiză nu se leagă de forma prezentă, ci intră în trecut, ajungând la stadiul iniţial de matrice a alimentului respectiv. În momentul în care încercăm să stabilim dacă un produs este sau nu bun pentru noi, trebuie să ne întoarcem în timp pentru a vedea în ce mediu a crescut şi care au fost factorii care au acţionat asupra lui. Filmul T O X I C este primul care pune accent pe adevărata faţă a alimentului, pe studiul în profunzime şi nu pe simpla observaţie", explică prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. 
V-ati intrebat vreodata: Ce este alimentul sau de unde provin alimentele?  
Ce raspuns a-ti gasit?

Up DateDeoarece se pare ca cei de la YouTube l-au si scos deja ca sa nu cumva sa se "destepte" prea multa lume, puteti urmari filmul pe Vimeo, insa recomand si Emisiunea In Premiera, realizata de Carmen Avram (Antena 3) pe subiectul alimentelor chimizate din supermarketuri si nu numai, cu precadere despre carnea de pui, lapte, produsele de tip mezeluri sau branzeturi.(de asemeni, si aceasta emisiune se pare ca nu a mai avut parte de continuare! Prietenii stiu de ce! :))

In emisiune apar prof. dr. Gh. Mencinicopschi si dr. nutritionist Nicolae Hancu.

Alte emisiuni ancheta care trebuie sa le urmaresti, mai ales daca ai copii la care tii si de viitorul carora iti pasa! Apoi spune si altora si convinge-i sa urmareasca aceste documentare! Este foarte important sa le urmareasca cat mai multa lume!

Rau cu buna stiinta!
Sistemul contraataca!
Nici o masa FARA hormoni! Part. I si II (acestea macar sa le vedeti!)

************************************************************************
Filmul documentar pe care vi-l propun astazi, celor care nu l-au vazut, si daca nu l-au vazut ar fi recomandat sa o faca, "TOXIC" oferă o experienţă unică - 80 de minute de adevăr - într-o viziune proaspătă şi nonconformistă. Filmul analizează cât de sănătoasă este hrana pe care o consumăm zilnic.
Documentarul porneşte de la principiile profesorului dr. Gheorghe Mencinicopschi şi de la simpla întrebare "Ce este alimentul?". 

În ultimii ani, oamenii au adus modificări alimentelor prin agricultura intensivă şi puternic industrializată, cu scopul de a creşte producţia şi profitul, ceea ce a dus la dispariţia acelei informaţii naturale în mâncarea de zi cu zi, pe care organismul nu o mai recunoaşte şi are astfel probleme în a o decoda.

T O X I C,  analizeaza, studiaza si desfiinteaza alimentele! Nu este vorba doar despre alimentele de tip junk food, ci si despre cele de baza, pe care le consideram a fi sanatoase, le consumam cu incredere si cu care ne otravim fara sa avem habar! 

„T O X I C este primul film documentar romanesc care spune adevarul despre alimentele pe care le consumam, despre provenienta acestora si despre adevarata lor compozitie. Ne-am dorit in plus, ca prin acest documentar, sa imbinam informatia riguroasa si impartiala, sa o facem accesibila tuturor oamenilor care incearca sa-si schimbe modul de viata si spuna stop bombardamentului cu produse pline de tot felul de chimicale”, a marturisit Andrei Sota, regizorul filmului care conduce propria casa de productie si realizeaza filme independente.


T O X I C este o productie MAKINAFILM, un film realizat de Andrei Sota si produs de Coreus dupa ideile prof. dr. Ghe. Mencinicopschi si sustinut de Fares Orastie.

Din distributia filmului fac parte: prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, Dr. Cristina Bogdan – medic naturopat, Oreste Teodorescu – vedeta TV, ing. Silviu Socol – director general Fares Romania, Bora Cokyapici – chef si proprietar de restaurante, Mircea Al. Stoica – producator de legume, dr. ing. Sorin C. Chiru – Directorul I.N.C.D.C.S.Z. Brasov etc.


Pentru cei care vor sa achizitioneze acest film o pot face de aici, beneficiind de o reducere de 20% si un bonus Cadou, cartea de bucate sanatoase - Reinvata sa gatesti la pretul de 39,90 lei in loc de 49,90!

Filmul documentar T O X I C vine ca o continuare fireasca a campaniilor de educare si informare duse de Dr. Menci si prin intermediul cartilor extrem de populare: “Si noi ce mai mancam?vol I si vol II sau seria de 7 volume Revolutie in bucatarie. Fiecare dintre aceste lucrari a tratat un alt aspect al alimentatiei moderne a romanilor si a constituit un inceput de educatie nutritionala adevarata: cum sa gatim sanatos, cum sa slabim fara a ne infometa si fara a ne face rau organismului si cum sa facem cumparaturi inteligent.


P.S. Te-as ruga ca dupa vizionarea filmului sa-mi spui printr-un comentariu, ce parere ai tu despre sanatatea alimentelor pe care le consumam?
Up DateDeoarece se pare ca cei de la YouTube l-au si scos deja ca sa nu cumva sa se "destepte" prea multa lume, puteti urmari filmul pe Vimeo, insa recomand si Emisiunea In Premiera, realizata de Carmen Avram (Antena 3) pe subiectul alimentelor chimizate din supermarketuri si nu numai, cu precadere despre carnea de pui, lapte, produsele de tip mezeluri sau branzeturi(de asemeni, si aceasta emisiune se pare ca nu a mai avut parte de continuare! Prietenii stiu de ce! :))
In Premiera (Antena 3): OTRAVA DIN GALANTAR de medialert

Spune si altora si convinge-i sa urmareasca aceste documentare! Este foarte important sa le urmareasca cat mai multa lume!
Rau cu buna stiinta!
Sistemul contraataca!Nici o masa FARA hormoni! Part. I si II
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations