15 mai 2013


INDRAZNESTE SA CASTIGI
"Frica poate fi, intr-adevar, depasita si invinsa - atata timp cat intelegem ca sursa ei se gaseste in interior, nu in lumea exterioara. Franklin Delano Roosevelt a tratat elocvent subiectul intr-una dintre discutiile lui din fata semineului, cand a spus: <<Singurul lucru de care trebuie sa ne temem este frica insasi.>> Napoleon Hill, autor al clasicei carti motivationale "Think and Grow Rich", despre care se spune ca a compus replica pentru Roosevelt, scria si el: <<Daca iti infrunti fricile, le poti face sa dispara.>>


Atunci cand intelegem ca scuzele nu conteaza, putem incepe sa ne eliberam. Odata ce vedem ca temerile subconstiente - nu circumstantele externe - sunt adevarata problema, putem prelua controlul asupra noastra si asupra vietilor noastre. Si atunci cand preluam controlul, putem fi, face si avea orice vrem."


Citatul de mai sus face parte din cartea "Indrazneste sa invingi!", de Jack Canfield si Mark Victor Hansen si am ales sa vi-l transmit pentru ca doar intelegand ca fricile sunt artificial create, chiar de noi insine, le putem invinge si putem accede la un alt nivel de viata, trecand la actiune!

Sper din tot sufletul sa va fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu