9 septembrie 2013

Cum se vad femeile si cum sunt ele in realitate? (video)


De fiecare data cand sunt puse in ipostaza de a se descrie, femeile au obiceiul de a o face intr-un mod ciudat si complet diferit fata de modul in care ceilalti le percep. Peste jumatate dintre femeile de pe intreg globul (54%) sunt de acord cu faptul ca, in ceea ce priveste propria lor frumusete, ele insele sunt cei mai duri critici.

Dove s-a angajat in aceasta campanie in intentia de a le invata pe femei ca frumusetea lor naturala trebuie sa le inspire incredere, nu teama, asa ca, a efectuat un studiu interesant care a fost montat intr-un film: Real Beauty Sketches.
   


In film apare Gil Zamora, un grafician din departamentul de medicina legala al FBI, care a creat intr-o prima faza portretul robot al catorva femei pe baza informatiilor pe care acestea le-au dat despre ele insele sau pornind de la caracterizarile oferite de altcineva. 

O a doua serie de potrete a aratat chipuri semnificativ mai frumoase, ceea ce demonstreaza ca ceea mai mare presiune pe care o resimt femeile vine chiar din partea lor.


Fimul arata apoi si reactiile femeilor puse in fata celor doua portrete cu ele care le reprezinta. Cele mai multe au izbucnit in lacrimi si au recunoscut ca imaginea de sine deficitara le afecteaza si relatiile cu familia. 



O experienta, pe cat de interesanta, pe atat de eficienta prin rezultatele obtinute. 
Tu ce parere ai?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu