5 octombrie 2013

Brendon Burshard, nr.1 New York Times best selling author, la Larry King (interviu video)


Unul dintre mentorii pe care mi i-am ales Brendon Burchard, fondator al  Experts Academy si autor al mai multe best seller-uri, Life's Goden Ticket, The Millionaire MessengerMake a Difference and a Fortune Sharing Your Advice si The Charge -Activating the 10 Human Drives That Make You Feel Alive a fost invitat in data de 03.10. 2013 pentru un scurt interviu difuzat in direct pe Hulu, in emisiunea celebrului Larry King!  

Acum, cateva minute am aflat din newsletterul primit de la Brendon, ca videoclipul cu inregistrarea interviului este disponibila si pe Youtube, asa ca, ma grabesc sa te invit sa o urmaresti si tu, prieten drag!
Pe mine Brendon Bruchard, pe care Larry l-a numit, "one of the world's top motivation and marketing trainers", m-a facut sa inteleg sensul profund al expresiei: Did I live? Did I love? Did I matter?
Sper sa simti si tu, ce simt eu, urmarindu-l!


Daca vrei sa citesti mai multe despre Brendon Burchard,  am scris mai multe aici aici si aici, cat despre cei care doresc o copie GRATUITA a acestei minunate carti, The Charge , va recomand sa vizitati aceasta pagina!

As fi onorat sa aflu si parerea ta despre acest "interesting guy" cum l-a numit Larry! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations