22 noiembrie 2013

Dor de Abundenta, Prosperitate si Libertate Financiara (curs online GRATUIT cu Bob Proctor)


Bob Proctor nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare. Pentru mine reprezinta un mentor pe care am avut si ocazia sa il vad intr-un Seminar live la Bucuresti. Acel seminar prezentat de Andy Szekely a costat pe biletul Standard, 249 euro!!!

De aceea, atunci cand am primit mailul cu anuntul pentru acest curs online GRATUIT de Abundenta si Prosperitate, nu am mai ezitat nici o secunda, si am si decis sa il impart cu voi, toti cei care va doriti mai mult in viata, pentru voi cei care credeti (ca si mine) in Legea Atractiei, pentru voi cei care va doriti libertate si independenta financiara....

Pe scurt, doar pana pe 26 noiembrie, 6PM(ora Pacificului), oricine se poate inscrie GRATUIT la acest Curs online cu Bob Proctor. 

Cei ce vor alege sa se inscrie, vor afla de ce Legea Atractiei este incompleta, insa vor re-desoperi cele 11 legi "uitate" care ii vor ajuta sa atraga in viata lor, intr-un mod magnetic, bani, prosperitate, abundenta...

Asa ca, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te acum la cursul lui Bob. Tot ce trebuie sa faci este sa faci click aici sau pe imaginea de mai jos, sa iti inscrii numele si adresa de e-mail. P.S. Acest curs este in limba engleza, insa, pentru ca sunt si persoane care nu inteleg bine limba, pentru o parcurgere cat mai buna a cursului, le recomand un set de 3 audiobook-uri in limba romana, ce are ca fundament suportul de curs, intitulate  Cele 11 Legi Uitate... dar care fac Legea atractiei o forta de neoprit! si pe care le puteti achizitiona de aici la un pret special de doar, 43,00 lei.


Daca am reusit sa va fac o surpriza frumoasa, scrieti-mi un comentariu mai jos si dati vestea mai departe. Multumesc frumos!

2 comentarii:

  1. dar de ce nu scrii pe blog cele 11 legi uitate,daca tot vrei sa ajuti alti oameni?

    RăspundețiȘtergere
  2. Enumerate, le gasesti si aici, Silvia, http://bit.ly/17Ok7s2, insa nu pot sa scriu explicat in mai bine de 3 ore in 3 cd-uri, ma-ntelegi?
    Nu este rea vointa, insa, fac tot posibilul sa ofer cele mai valoroase materiale, la cele mai mici costuri, si atunci cand le gasesc, chiar gratuite!

    RăspundețiȘtergere

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations