26 noiembrie 2013

Sanatate cu ajutorul hologramelor energetice CIE Aura! (video-reportaj, Observator)


De numele ei se leaga prima prezentare despre hologramele energetice din Europa, ea fiind persoana care a inceput in mod activ promovarea produselor si afacerii cu holograme energetice in cadrul unor evenimente organizate special cu acest scop. Are mii de oameni in echipa si afacere pe 3 continente. 

Elena Marian - Eniko, Diamond and Founding Master Retailer International este economista de profesie si maestru in terapii alternative, insa de aproape 10 ani se ocupa de terapii alternative fiind terapeut si profesor. 
Are o experienta de peste 18 ani in industria MLM, fiind o persoana de succes si in acest domeniu al network marketingului. 

Eniko este persoana cu cel mai inalt grad de cariera atins de un distribuitor european, ea a avut recunoasterea de diamant in octombrie 2011. Scopul ei este sa ajute cat mai multi oameni sa devina independenti financiar si sa scape de medicamente. Viziunea ei este una foarte clara, in citiva ani toata lumea va sti de holograme si va avea in case holograme.

Intr-un interviu acordat celor de la Observatorul Antenei 1 inca din 2011, Marian Elena Eniko a vorbit pe larg despre rolul benefic al hologramelor energetice, despre bolile care se pot trata cu ajutorul acestora precum si despre rolul cercetarilor fizicianului Fritz-Albert Popp, nominalizat pentru Premiul Nobel in domeniul medicinii cuantice.


CE SUNT HOLOGRAMELE EHERGETICE?

Hologramele energetice sunt nişte suporturi de material plastic, asemenea CD-urilor sau
DVD-urilor, insa de dimensiuni mult mai mici (max 2 cm patrati si extrem de subtiri) pe care, cu ajutorul unor sisteme laser speciale, sunt inscriptionate ansambluri de sunete, forme, simboluri, culori, mirosuri si gusturi, care, fiecare, emit niste unde (vibratii), ce interfera cu biocampul organismului uman si care s-au dovedit a putea corecta in bine mai multe stari patologice ale acestuia.

Aparitia acestei noi terapii a fost posibila tocmai in acest moment al evolutiei fizicii si medicinii, datorita progreselor miniaturizarii mediilor de stocare, cu ajutorul tehnicii holografice, care permite inmagazinarea unei cantitati uriase de informatie, de ordinul a 50 GB/cmp, datorita structurii tridimensionale multi-strat a acestor medii de stocare (pe o astfel de holograma este astazi posibila stocarea vibratiilor pe cel putin 250 de straturi suprapuse). Hologramele reprezinta viitorul in stocarea de date. Formulele nu pot fi modificate (numai şterse), astfel încât formula rămâne pură.

Datele de pe o holograma durează peste 50 de ani, astfel încât termenul de valabilitate este aproape nelimitat.


CINE POATE UTILIZA HOLOGRAMELE?


HOLOGRAMELE pot fi folosite la orice varsta, de la sugar pana la varste foarte inaintate si, ceea ce este si mai important, pot fi folosite pentru toate conditiile patologice aparute in cursul sarcinii si alaptarii, cand cele mai multe medicamente sunt interzise, datorita posibilitatii de trecere prin bariera feto-placentara si de afectare a organismului fatului. De asemenea pot fi folosite fara nici o grija la toti pacientii cu poli-alergii medicamentoase.


CUM FUNCTIONEAZA HOLOGRAMELE?

Asezate in zona dureroasa, schimba vibratia locala si disipeaza durerea acuta sau cronica. Hologramele stimulează sistemul energetic al corpului prin interferenta vibratiilor stocate in ele cu cele proprii organismului, în acelaşi mod în care o face şi acupunctura sau presopunctura fără a se mai apela la mijloace externe (ace, cristale, presiune). Acestea se aplică prin lipire de piele fără niciun disconfort pentru pacient. Vibraţiile emise de holograme interferează cu energia care circulă prin meridianele pacientului şi fac să crească frecvenţa în anumite zone în care durerea sau boala au determinat reducerea acestor frecvenţe.

Astfel, aplicarea hologramelor terapeutice in anumite zone specifice, care corespund anumitor puncte cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctura, determina un proces de activare a cipurilor, tradus prin emisie locala de biofotoni, care determina diferite efecte specifice la nivel local celular transmise foarte rapid (pentru ca undele se propaga cu o viteza foarte mare de la o celula la alta) la nivel de organ sau/si la nivel general (al intregului organism). Ansamblul acestor efecte este în măsură să contribuie la echlibrarea unei anumite disfuncţii a unui organ, sistem de organe, aparat sau chiar a intregului organism.

Hologramele terapeutice sunt exclusiv de UZ EXTERN si actioneaza non-transdermal, adica nu contin nicio substanta chimica care sa patrunda in organism prin piele, ci functioneaza exclusiv prin intermediul stimularii emisiei de biofotoni. De aceea, NU AU REACTII ADVERSE, EFECTE SECUNDARE, CONTRAINDICATII si NU DAU DEPENDENTA.

Bolile functionale (depresia, insomnia, sindroamele functionale de tub digestiv), maladii tratabile doar simptomatic prin medicina alopata, se pot vindeca complet dupa circa 2- 4 luni de tratament.
Pacientul trebuie să consume neapărat doi-trei litri de apă pe zi. Apa este cea care permite transferul acestor vibraţii, prin urmare dacă organismul este deshidratat ele nu vor fi transmise corespunzător şi atunci hologramele nu vor acţiona la potenţialul lor maxim.

Un comentariu:

  1. Cu ajutorul hologramelor de durere am scapat de o durere intercostala care o aveam de circa 2 ani. Holograma de durere am tinut-o circa 15 minute pe locul dureros, aceasta s-a intamplat de mai bine de 4 luni, iar din momentul utilizarii hologramei, durerea nu a mai aparut. O alta holograma, cea de energie am folosit-o pentru a scadea temperatura fiicei mele dela 39,7grade Celsius la 37,0 grade Celsius in doar 1/2 ora! Am folosit holograma de energie pe punctul de acupunctura pentru temperatura corpului. Usor, rapid, fara reactii adverse si fara sa intre ceva in organism! Hologramele sunt o alternativa viabila la medicina alopata si se bazeaza pe o experienta de 3.000 de ani cu tehnologia secolului XXI. Acupunctura fara ace la purtator!

    RăspundețiȘtergere