30 ianuarie 2013

Dor de ... 7 expresii pe care le folosesc oamenii fericiti in fiecare zi!

  7 Afirmatii Pe Care Oamenii Fericiti Le Folosesc Zilnic, Si Asta Ii Fac Si Mai Fericiti! ... Si Care Le Poti Folosi Si Tu!

Nu mai este un secret pentru nimeni puterea gandirii pozitive, dar mai ales a cuvintelor rostite, nu trebuie uitat faptul ca si in Biblie se afirma ca ... "la inceput a fost cuvantul"!
Printre autorii care au studiat puterea cuvintelor si a gandirii pozitive se numara Napoleon Hill, Robert Stone, Dr.Robert Anthony, Dr.Masaro Emoto, Louise Hay, Norman Vincent Peale si multi, multi altii...

Parte din concluziile emise in cartile si studiile lor au fost centralizate in 7 expresii sau afirmatii pe care oamenii fericiti  le folosesc zilnic, facandu-i si mai entuziasti, si mai fericiti decat sunt! 
Partea buna este ca dupa cum veti vedea, aceste afirmatii sunt atat de banale si normale, incat veti spune ca ..."aaa, dar le stiam pe astea de cand am inceput sa vorbesc!". 
Daca veti raspunde asa, eu va voi raspunde: Ok! Atunci, daca nu reprezinta noutati, de ce nu le folosesti zilnic??? Ce te-a oprit? Ce te opreste? 

Acum, daca reusesti sa constientizezi ca porti mereu aceste ganduri si cuvinte oriunde si oricand, tot ce iti ramane de facut este sa le ... folosesti, de cat mai multe ori! Si vei vedea, vei simti cum fericirea nu v-a mai fi un musafir in casa inimii tale, ci un locatar permanent!
Iata ce iti recomand sa spui in fiecare zi, si de ce:

1) Astazi va fi o zi minunata!
Daca citind aceasta afirmatie acum iti vine sa zambesti, inseamna ca esti un om plin de viata! Posibilitatile pe care le avem fiecare sunt infinite, este adevarat. Gandeste-te la asta si lasa-te inspirat de tot ce te inconjoara! 
Orice lucru minunat incepe cu o alegere. Alege sa te bucuri privind la stele, sorbind razele

25 ianuarie 2013

Construiește de la zero o afacere pe internet, pornind de la propria ta pasiune! (video)


 Mentorship Internet Business, prima și singura școala de afaceri din România care propune un model de mentorat bazat pe sinceritate, pasiune și dorința de rezultate.

http://www.mibconcept.ro/files/images/header.jpg


     Ți-ai pus și tu în ultima perioadă întrebări de genul:

     Cum să-mi construiesc propria afacere on-line, de la zero, într-o perioadă când alții renunță la firmele lor?


     Cum să îmi câștig propria libertate financiară în mai puțin de 6 luni de acum încolo făcând DOAR ceea ce îmi place?

      Dacă DA, atunci ai nimerit unde trebuie, așa că află răspunsul urmărind cele ce urmează: 



      În urmă cu 6 săptămâni începeam  acest  curs grozav - MIB On-line, prima platformă EduGaming din România(EduGaming, un fel de învățare prin joacă).  
      Recunosc că am avut oarece dubii și îndoieli, însă acestea aveau să fie rapid spulberate chiar după prima săptămână. Și ține cont, asta se întâmpla pe 15 decembrie, în preajma Sarbatorilor de iarna!
 
      Ce pot să spun acum este că, din toate cursurile urmate în ultimii ani, NICIODATĂ nu am întâlnit un concept pe care aveam sa îl găsesc aici. Nici eu NU MĂ AȘTEPTAM!!!
      Pot afirma cu mâna pe inima că, după toată experiența mea de până acum, aici, am găsit în sfârșit ceva mult mai tare decât tot ceea ce auzisem sau am învățat până acum!

      Ce oferă acest curs și ce am regăsit eu la el, de am hotărât să-i dedic un articol?

      În primul rând, MIB On-line oferă  un traseu personalizat, în funcție de experiența fiecăruia, începând de la lansarea propriei afaceri on-line până în momentul  încasării primilor bani. (adică un fel de garanție, cum  că oamenii vor fi alături de tine, până vor vedea că începi să câștigi singur primii bănuți, on-line!).  
     Ceea ce rar întâlnești, crede-mă!


     Apoi, la MIB  se pune accent pe două etape de "dezvoltare"prima - ridicarea propriului site și lansarea propriului produs, căci pentru a încasa primii bani din on-line ai nevoie de un

21 ianuarie 2013

Dor De O Lectie De Viata De La O Legenda - Arthur Ashe (video)

Arthur Ashe - O legenda a tenisului de camp si un model de inspiratie pentru lumea intreaga!

Pentru iubitorii tenisului de camp, numele lui Arthur Ashe nu este necunoscut. Arthur Ashe a fost primul afro-american de culoare care a castigat un eveniment de Grand Slam prin victoriile obtinute la U.S.Open, Australian Open si Wimbledon! A fost si ramane o legenda de inspiratie pentru multi atat, atat iubitori ai sportului alb cat si al suporterilor sau oamenilor in general. 
Deoarece, in Romania este mai putin cunoscut, m-am gandit sa va ofer astazi o scurta lectie de viata oferita de marele Arthur Ashe.
 "Nu m-as fi putut ierta niciodata, daca as fi ales sa traiesc fara un scop umanitar in viata, fara a incerca sa-i ajut pe cei saraci si nefericiti, fara a recunoaste ca cele mai pure si mai mari bucurii in viata vin odata cu incercarea de ai ajuta pe altii" - Arthur Ashe
Luptator pentru drepturile omului, a facut multe acte de caritate si s-a folosit de jucator numarul 1 (castigat in 1968 si 1975), pentru promovarea libertatii. I Remember Arthur Ashe: Memories of a True Tennis Pioneer and Champion of Social Causes by the People Who Knew Him
In 1988, a descoperit ca sufera de SIDA, al carui virus HIV la contactat se pare, in 1983 printr-o transfuzie de sange . Aceasta, a fost efectuata in urma unei  interventie chirurgicala pe cord. La aflarea vestii, zeci de scrisori de solidaritate din partea fanilor au inceput sa curga din toata lumea. In una dintre aceste scrisori, unul din fani il intreba pe Arhur: De ce te-a ales Dumnezeu tocmai pe tine, pentru aceasta boala blestemata?

Raspunsul lui Arhur a fost urmatorul: 
"In lume sunt in jur de 50 de milioane de copiii care invata sa joace tenis. Dintre acestia, doar 500.000 continua, si invata tenis intr-un mod profesionist. Dintre acestia, 50.000 vor ajunge sa joace in turnee. Apoi, 5.000 dintre acestia vor juca in turnee de Grand Slem. Vor fi 50 de jucatori care se vor inscrie si vor juca in turneul de la Wimbledon! Apoi, doar 4 vor ajunge in semi-finale. Dintre acestia, doar 2 vor juca finala. Cand am tinut in maini Trofeul nu l-am intrebat pe Dumnezeu: De ce?Asa ca nici astazi, cand sunt bolnav, nu il voi intreba: De ce, Doamne?"


    “I could never forgive myself if I elected to live without humane purpose, without trying to help the poor and unfortunate, without recognizing that the purest joy in life comes with trying to help others.” – Arthur Ashe
Urmariti, mai jos o Mini Biografie de 3,35 min, iar apoi...pentru iubitorii acestui sport o surpriza si o placuta revedere a Finalei din 1972  a U.S. Open, finala jucata intre Ilie Nastase si Arthur Ashe, castigata de ... cine credeti?

 
....pentru iubitorii acestui sport  un meci extraordinar, o SURPRIZA si o placuta revedere a Finalei din 1972  a U.S. Open, finala jucata intre Ilie Nastase si Arthur Ashe, castigata de cine credeti ?
Rezultat final: [3-6, 6-3, 6-7 (1-5), 6-4, 6-3] Pentru cine oare???  Daca ti-a placut ce-ai vazut, daca ti-a placut ce-ai citit, de crezi ca ceea ce ai aflat ar putea inspira, motiva sau pur si simplu surprinde si pe altcineva la modul cel mai placut, te rog sa-mi lasi un comentariu, sa-mi dai un Like si un Share!   Iti multumesc! 

17 ianuarie 2013

Dor De ... Nick Halik In Romania! video +7 Ebook-uri CADOU

CONFERINTA THRILIONAIRE REVOLUTION ROMANIA CU NIK HALIK

Cum Sa Faci Din Fiecare Zi O Duminica, Sa Scapi de Jobul Stresant de la 9 la 5 si sa Traiesti in Stil Mare din Cash Flow Pasiv?

 


 

NIK HALIK: PRIMUL Astronaut certificat Civil al Greciei si investitor Multimilionar iti arata *CUM* sa faci din lume locul tau de joaca – prin crearea propriului destin financiar si a unei vieti magice.



Pentru cine nu il cunoaste, Nik Halik s-a nascut in Melbourne. In copilarie, a suferit de mai multe probleme medicale, inclusiv astm si alte afectiuni cronice. Din motive medicale nu putea parasi camera sa. In fiecare zi isi petrecea ore in sir uitandu-se la alti copii cum se intorc de la scoala ... visand cu ochii deschisi ca va deveni normal si se va integra. Dar cand avea 8 ani a facut ceva simplu care i-a schimbat viata pentru totdeauna. A luat un pix si o foaie de hartie. Apoi a scris pe ea obiectivele pe care doreste sa le atinga in viata.
Conferinta Thrillionaire® Revolution este parte a miscarii Thrillionaire® care promoveaza schimbarea pe planeta noastra anuntand Week-endul de 7 zile! Evenimentul va comunica cu emotiile tale interioare si va aprinde flacara sufletului tau. Va imbogati viata ta si te va ghida catre cheile Mintii si Prosperitatii. In curand vei avea in interiorul tau acest principiu al puterii care contine solutiile pentru un viitor mai luminos, o cale catre crestere grandioasa si o formula pentru a-ti atinge potentialul maxim.
 31 ian. - 1 feb. Cluj, 2-3 feb. Bucuresti


Inscrie-te accesand linkul de mai jos si
 economiseste 25% din pretul biletului: 
Oferta este valabila pentru participantii Business Days.

CE VEI DESCOPERI IN CADRUL ACESTUI EVENIMENT BOGAT 
IN CONTINUT
  • Cum sa devii imun la recesiune prin crearea propriei tale economii si a planului de stimulari. Vei avea o viata foarte linistita.
  • Cum sa generezi venituri pasive mari in timp ce dormi. Acesta are

9 ianuarie 2013

Dor de ... 45 De Lectii De Viata De La ... Regina Brett!


Citeam in cursul diminetii cateva versuri care mi-au amintit de o intamplare de un umor macabru povestita de Regina Brett. 

Cine este Regina Brett, ma veti intreba?

Regina Brett este autoarea cartilor Be the Miracle: 50 Lessons for Making the Impossible Possible si God Never Blinks: 50 Lessons for Life’s Little Detours. Ea a fost nominalizata de doua ori, in 2008 si in 2009, la premiul Pulitzer pentru lectiile scrise pentru  The Plain Dealer Cleveland, cel mai mare ziar din Ohio. 

In ziua cand a implinit 45 de ani  a alcatuit o lista cu 45 de lectii de viata, traite si invatate, ca femeie, necasatorita, mama a unui copil de 18 ani. Cand a implinit 50 a mai adaugat 5! Lectii despre o viata traita in cautarea dragostei pana la 40 de ani, dar  aceeasi dragoste mult cautata, intrerupta de un cancer de san la 41. O viata plina de suisuri si coborasuri, decizii si razgandiri precum cu totii avem, dar parca nu toate in aceeasi viata.

Nu mare ia fost surpriza cand s-a trezit cu un e-mail al carui mesaj era semnat:  "Scris de Regina Brett, la 90 de ani"!  Mai mult, era atasata si imaginea unei batrane frumoase. 

Astfel ca, a scris un nou articol intitulat "You don't look 90."(Nu arati de 90 de ani), articol pecare l-am tradus integral, in randurile de mai jos.


"Pentru a celebra atingerea varstei de 45 de ani, am scris atunci 45 de lectii pe care le-am invatat eu de la viata. Este una dintre cele mai cautate si citite liste pe care le-am scris vreodata. Astazi am 50, dar se pare ca Internetul m-a imbatranit peste noapte, astfel ca in august 2012, m-am trezit ca aveam ... 90 de ani! Nu dragi cetateni, acea persoana nu sunt eu
Deci iata, inca o data,  lista lectiilor mele  primite de la viata:

1.Viata desi nu e corecta,  e inca bine.
2. Cand ai dubii, cauta sa faci doar un mic pas intr-o directie.
3. Viata este prea scurta ca s-o irosesti urand pe cineva.
4. Angajatorul nu va avea grija de tine atunci cand esti bolnav. Doar prietenii si familia o vor face. Fii cat mai apropiata de acestia.

6 ianuarie 2013

Cum Sa Atingi Succesul Si Sa Devii Bogat Cu Un Salariu Mediu?


3 Principii Simple Pentru Prosperitate Dezvaluite In Cartea "Cel Mai Bogat Om Din Babilon"

Vrem sau nu vrem, ne place sa o acceptam sau nu, lumea in care traim evolueaza si a fost creata pe baza unor legi si principii bine conturate chiar de Creator. De-a lungul istoriei omenirii, unii oameni au incercat sa modeleze si sa adapteze legile si principiile naturale dupa voia si pofta proprie, altii, care au inteles ca orice lucru poate fi schimbat, mai putin TIMPUL si LEGILE NATURII, au respectat principiile si poruncile lasate mostenire de Dumnezeu.
Bogatia, este unul dintre obiectivele comune oamenilor de pretutindeni, dar si un subiect pe marginea caruia discutiile sunt contradictorii. Unii spun ca nu ai cum sa devii bogat daca nu ai descendenti bogati, mostenesti o "matusa" sau da norocul peste tine castigand la Loto! Cei care cred ca legile si principiile trebuie respectate asa cum au fost lasate, au reusit si reusesc in continuare.
Marea majoritate a oamenilor care traiesc cu un salariu modest fac greseala imensa de a considera ca nu se pot imbogati niciodata din acel salariu, si se multumesc cu starea de aparenta siguranta oferita de acesta. Dar fac o MARE GRESEALA!!! Personal, cunosc cateva persoane, care, plecand de la statutul de salariat cu un salariu modest au reusit in cativa ani (nu chiar peste noapte, cei drept!) sa acumuleze suficienta avere, astfel incat sa paraseasca serviciul inainte de varsta de pensionare si, sa aiba viitorul pe o anumita perioada asigurat din punct de vedere financiar. Cum au reusit asta?
Liviu Pasat, un tanar cunoscut in ultimii ani prin proiectul pe care l-a dezvoltat "Trezeste banii in viata ta", povesteste cum aplicand 3 principii simple gasite intr-o poveste