17 aprilie 2013

Dor de ... primul sarut! (video)




Fata, din imagine, nu prea pare interesata de baiatul de langa el, ci pare mai degraba inamorata de noul sandvis, cel cu nume foarte lung: Taco Bell Cool Ranch Doritos Locos Taco. Baiatul prinde curaj si ii fura un sarut. Primul din viata lui. Sau a lor? 

Vocea din fundal il incurajeaza si ii spune ca parca nu a fost asa rau, mai ales ca buzele ei au un gust delicios. Nu de dragoste impartasita, ci de ... sandvich.


Regizorul Zach Math s-a straduit un pic sa creeze tensiune intre fata si baiat. Nu i-a lasat sa-si vorbeasca pana ce nu au inceput filmarile. Legenda spune ca a rupt o bancnota de 100 de dolari in doua, dand cate o jumatate fiecaruia, spunandu-le ca, dupa terminarea filmarilor, o pot lipi pentru a iesi in oras. 


Cantecul,  este "All Eyes on You" al celor  de la  St. Lucia.


15 aprilie 2013

Dor de un ... CONCURS pentru o dimineata perfecta! (video)


Plecand de la provocarea cautarii unei campanii care sa satisfaca cele mai nebunesti fantezii si dorinte,  specialistii agentiei de publicitate Baldwin& si-a prezentat noua gama de produse, samponul si balsamul Red Ruby Groovy cu aroma de grepfruit de dimineata si lamaita, intr-o maniera cat se poate de interesanta. 

Sloganul brandului fiind “Red Ruby Groovy wakes up your wonderfulness” (Red Ruby Groovy te trezeste la minunea lumii, aproximativ, tr.n.), creativii s-au gandit imediat la board-urile despre dimineata de pe platforma Pinterest.

(Pentru cine nu stie inca, Pinterest este o platforma sociala ideala unde fiecare isi poate crea cu ajutorul imaginilor lumi de vis, unde fiecare isi poate intrupa cele mai nebunesti fantezii si dorinte. Este mediul unde mergem pentru a ne bucura vizual de mici bucurii exotice si extravagante ale vietii.)


Asa au ajuns agentii de marketing sa vada ca exista peste 300 de board-uri intitulate „dimineata perfecta”. Si astfel s-a nascut ideea unui CONCURS  intitulat "Your Perfect Güd Morning" in urma caruia Keri Pfeifer, una dintre participante, a si fost desemnata castigatoare.  
Aceasta a putut sa-si traiasca dimineata perfecta, in urma pozelor puse pe board-ul ei, in Tulum, Mexico.

In concurs se poate inscrie oricine, iar daca esti si tu o persoana care se gandeste sa participe, iti un link catre pagina de concurs AICI
Urmareste acum si filmuletul de mai jos si vezi daca se merita.


Si daca iti place, si crezi ca merita sa te inscrii, spunele si prietenilor tai. Nu se stie niciodata de unde sare ... norocul, nu-i asa?

SURSA:  MarketingPortal.ro

12 aprilie 2013

Oare cine controleaza lumea??? [video]


Economia mondiala pare ca a luat-o razna rau!
Pe de alta parte o teorie spune ca nimic in lumea asta nu este intamplator! Si daca luam in calcul si teoria cauzei si a efectului concluzia logica asupra ceea ce se intampla cu economia lumii este una singura: este rezultatul unui plan sau strategie bine elaborat si urmat cu sfintenie!

De aici, si pana la a ne pune intrebarea ... oare cine controleaza lumea? In ce scop si in folosul cui?

„Când a venit criza, limitările serioase ale modelelor economice și financiare existente au devenit imediat evidente.” „Există de asemenea, convingerea, pe care o împărtășesc, că o

8 aprilie 2013

Noua Medicina Germana te vindeca de ... CANCER!

Pe 18 August 1978, Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D., la vremea aceea internist şef la clinica oncologică a Universităţii din Munchen, Germania, primea vestea şocantă că fiul său, Dirk, a fost împuşcat.
Dirk a murit în Decembrie 1978 şi câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodată grav bolnav, a suspectat imediat că dezvoltarea cancerului său poate avea legătură directă cu tragica pierdere a fiului său. Moartea lui Dirk şi propria sa experienţă cu cancerul l-au făcut pe Dr. Hamer să investigheze istoricul pacienţilor săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toţi au trecut prin experienţe extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze şi să se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte

Dor de o lectie de ... vulnerabilitate!

"Daca nu esti capabil sa traiesti cu un punct slab care te insoteste ca o umbra, nu vei fi in stare nici sa conduci."
Am vazut in sfarsit un film, pe care il aveam programat de mult in to see list, The Ides of March sau Ziua tradatorilor, cum a fost tradus. Filmul, al carui subiect il regasesc ca fiind foarte actual, urmareste dialoguri transante si inteligente amplasate in lumea moderna a puterii si politicii fiind de fapt o poveste  profunda despre sex, ambiţie, loialitate, tradare si razbunare. 

Lectia pe care privitorul o poate trage dupa vizionarea acestui film este una de ... vulnerabilitate. Observi cum o greseala, una singura, aparent minora, aparent neglijabila, iti poate schimba viata. O ispita fugara, intr-o seara care altfel ar fi pustie, sau curiozitatea de a te intalni cu adversarul, in iluzia ca vei depista o nuanta profitabila: secrete care vor fi scufundate în rutina (te minţi), exceptii pe buna dreptate refulate (iti spui, in cel mai bun caz).

3 aprilie 2013

Dor de un leac ... impotriva CANCERULUI!!! (Un documentar despre medicul care a găsit leacul VIDEO)


Am primit  o informatie prin intermediul yogaesoteric.net. conform careia, doctorul Stanislaw Burzynski fondatorul si conducatorul propriei clinici din Texas,  Burzynski Clinic, vindeca de peste 30 de ani oameni de cancer in faze terminale. Daca este adevarat, acest lucru nu poate fi decat minunat!


Pe 1 Martie, site-ul oficial Burzynski.com a anuntat ca pana pe 20 iunie orice persoana din orice colt al lumii  poate viziona GRATUIT documentarul  "Cancerul, o afacere

1 aprilie 2013

Dor de o vacanta perfecta la ... Halkidiki, in Grecia!



Dragilor, m-am hotarat!
Eu vara asta ... nu dorm
Gata! M-am hotarat, plec in vacanta la mare! Vreau sa stau sa privesc stelele si luna pe nisipul care se raceste treptat dupa caldura torida a zilei, sa ma zbenguiesc in mare gol precum Nica al lui Ion a Petrii in Ozana, sau sa stau la prora unui velier si sa ma las leganat de valuri...
Dar nu la Mamaia, fratilor, bineinteles! Acolo e prea plin de fite, nu acolo, ci in Grecia, la Halkidiki!

Dor de ... 50 de lucruri interesante pe care poate NU le stiai despre corpul uman!


 
Corpul uman a fost si va ramane cred, pentru multa vreme inca, o enigma nedezlegata care insa, pe zi ce trece, isi mai dezvaluie cate o necunosuta prin intermediul stiintei!
De curand, cercetatorii de la Cambridge University au alcatuit un top alcatuit din 50 de lucruri interesante si uimitoare pe care poate NU le stie multa lume despre corpul uman! Iata-le, mai jos:

1. Cand o persoana moare auzul este ultimul simt perceput. Vazul este primul care dispare.
2. Celulele care compun creierul uman pot absorbi de pana la 5 ori mai multa informatie decat cuprinde toata