31 iulie 2013

Dor de o revolutie! Revolutia Solara (Solar Revolution, 2012) film complet


Exista oare in Soare puterea de a transforma omenirea?
Care sunt adevaratele efecte ale intensificarii activitatii solare in ultimii ani?
Care este legatura dintre dispozitivele terapeutice dezvoltate de renumitul biofizician german Dieter Broers  si activitatea solara?

La aceste intrebari precum si la altele de mare actualitate precum sfarsitul lumii, profetiile apocaliptice sau teoriile conspiratiei incearca sa raspunda documentarul Solar Revolution (Revolutia Solara).
Într-un film documentar foarte profesionist realizat, intitulat Solar Revolution(Revolutia Solara), lansat în august 2012 în Marea Britanie, dr. Dieter Broers face o pledoarie convingătoare, folosindu-se de mărturiile şi dovezile furnizate de multe personalităţi ale lumii ştiinţifice contemporane, Rupert Sheldrake, Michael Persinger, Ernst Senkowski, Michael Konig si multi altii,  în favoarea corelaţiei remarcabile dintre intensificarea activităţii solare a ultimilor ani – prezentată propagandistic, desigur, ca o catastrofă apocaliptică în mass media corporatistă – şi progresul pe care-l va induce, de fapt, prin ameliorarea aptitudinilor noastre creatoare, mentale şi spirituale, manifestarea concretă a unui salt cuantic al conştiinţei umane, cu adevărat evoluţionist.



Sursa: http://antiiluzii.blogspot.com/2013/05/revolutia-solara.html 

De ce este extrem de necesar sa-ti continui dezvoltarea si implicarea, mai ales dupa ce ai reusit?


"Ai reusit? Continua! N-ai reusitContinua!" ~ Fridjof Nansen,   unul dintre cei mai prodigioși exploratori și oameni de știință ai timpului său, totodată un politician remarcabil, care, în 1922, a primit Premiul Nobel pentru Pace.
Fiind un pasionat de Jurnale si studiind de-a lungul timpului bibliografii ale marilor oameni ai lumii, am regasit 2 elemente comune. Elemente care se regasesc, de altfel si daca stai sa analizezi si viata si activitatea oamenilor de succes din ziua de astazi!

Primul element pe care l-am observat a fost acela ca, majoritatea dintre ei au avut dupa acel prim succes rasunator, un esec(dar

18 iulie 2013

Dor de ADEVARUL legat de ... cele 7 MARI MINCIUNI IN M.L.M.!



Industria network-marketingului sau a vanzarilor directe (door to door, cum i se mai spune), este una - in opinia mea, ca sistem de vanzari, dintre cele mai bune sisteme  de marketing si vanzari inventat pana la acest moment. Asta, cu conditia sa fie facut corect si cu dedicare 100%. 
De ce?

Pai am sa enumar doar cateva motive:

  • - investitie minima;
  • - marketing gata pus la punct;

14 iulie 2013

How Millionaires Schedule Their Day (Cum isi programeaza milionarii zilele) - Video instrument de productivitate (en)

Felul pozitiv în care abordează viaţa şi munca i-a permis să spună „VOI FACE” în loc de „Voi încerca”. 

Este un exemplu de la care avem cu toţii ce invata, si care l-a facut intr-o perioada destul descurta sa devina Cel Mai Bun Speaker, Cel Mai Bine Vandut Autor, Trainer Si Coach, altfel spus: Milionarul Mesager - Brendon Burchard - Live. Love. Matter.




Brendon Burchard este unul din oamenii pe care il urmaresc cu o reala placere si de la care am avut mereu cate ceva de invatat!
De altfel, am scris mai multe intr-un articol intitulat Dor de ... Marketing personal cu Brendon Burchard, si cu siguranta ca voi mai scrie! Brendon este fondatorul 
High Performance Academy si unul dintre cei mai bine vanduti autori conform The New York Times cu cartea "The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive."

In urmatoarele 30 min. va invit la un curs de productivitate in care Brendon va prezenta intr-un mod placut si atractiv ... cum isi programeaza milionarii timpul unei zile! 

Urmati linkul urmator http://www.highperformanceacademy.comsi veti regasi inca cateva video traininguri gratuite precum si instrumentele de care se vorbeste in acest video!

Planul de Productivitate propus de Brendon Burchard il puteti downloada in format PDF de aici.



8 iulie 2013

Dor de ... Libertate! Prima si ultima libertate cu JIDDU KRISHNAMURTI!


Intrebat odata: 
Ce este libertatea?
Krishnamurti a raspuns in felul urmator :

"Multi filosofi au scris despre libertate. Noi vorbim despre libertate – libertatea de a face ceea ce ne place,  a avea un loc de munca placut, libertatea de a alege o femeie sau un barbat, libertatea de a citi o carte sau libertatea de  a nu citi deloc. Suntem liberi, si ce facem cu libertatea? Vom folosi libertatea de a ne exprima, de a face tot ce ne place. Viata devine din ce in ce mai permisiva – poti face sex in locuri publice, in parcuri. 

Avem orice libertate si ce facem cu ea? Credem ca unde exista alegere, avem libertate. Eu pot merge in Italia sau Franta: o alegere. 

Dar ne da alegerea libertate? Ce putem avea de ales?  Daca va este foarte clar, si aveti o perceptie pura, nu exista o alegere.