24 decembrie 2013

The Night Before Christmas and a message from Dr.Wyne Dyer! (video)


Take to heart these wise words by A Christmas Carol author Charles Dickens: “For it is good to be children sometimes, and never better than at Christmas, when its mighty Founder was a child Himself.”


All in one Magic Christmas Story, "The Night Before Christmas", narrated by Ceryl Richardson, Louise Hay, Dr.Wayne Dyer, Denise Lnn, Dr. Christiane Northryp, Bruce Lipton, Greg Braden, Doreen Virtue, Sandra Anne Taylor, Radleigh Valentine, Robert Holden, Martin Kipp, John Holland, Julie Daniluk!

A Beautiful Story....


DEAR FRIENDS,

21 decembrie 2013

7 lectii pe care le-am invatat din filmele de Craciun!


xmas_movies

In aceasta perioada frumoasa a anului, aproape pe orice canal de televiziune ai comuta, vei avea ocazia sa dai, cu siguranta, peste un film ce are ca tema Craciunul, sarbatorile de iarna si bineinteles, povestea lui Mos Craciun! Si desi de obcei, nu  recomand ca "sport" vizionatul la tv, in aceasta perioada cand noptile sunt lungi si luminate, vizionatul unui film bun, este o alternativa mult mai acceptabila, decat stirile sau talk-showurile interminabile si lipsite de continut! Si daca tot alegem, ca o modalitate mult mai reconfortabila de a ne petrece serile de iarna din ajunul sarbatorilor vizionand filme clasice de Craciun, de ce sa nu o facem dintr-o perspectiva ... de invatare. Voi ce credeti, se poate? Eu

19 decembrie 2013

Dor de ... Imnul dragostei - variantă de Nașterea Domnului, sau dăruind dragoste vom dăinui!

1. De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator.
2. Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atata credinta incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
3. Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie

18 decembrie 2013

WestJet Christmas Flash Mob (video)


Dupa campania publicitara plina de inspiratie si ... magie de Sarbatori pe care v-am prezentat-o zilele trecute aici, iata ca  cei de la compania aeriana WestJet se dovedesc la fel de inspirati si vin cu o surpriza, cel putin, la fel de placuta!

Totul a fost pus la cale la aeroportul international de la Calgary, anul trecut in decembrie 2012, cand 105 voluntari si 166 de invitati, au "invadat" aeroportul la ora 11:30 pm. 
Ce a urmat?

Va invit sa aflati singuri in urmatoarele 3 min!!! :)


17 decembrie 2013

TOP 20 cele mai populare si vizionate conferinte la TED Talks


8506166674_27b6649d38_b
Cum zilele lui 2013 sunt numarate, si toata lumea isi face bilantul realizarilor si nerealizarilor, nici cei de la Ted Talks nu se dezmint, astfel ca ieri,  Kate Torgovnick May, a publicat intr-un articol, TOPUL 20 al celor mai populare si vizionate conferinte ale deja consacratei platforme. 


La momentul alcatuirii acestui top, Ted inregistra un numar de peste 1.600 de conferinte, fiecare reprezentand cate o idee ce merita raspandita. Insa care dintre aceste idei au avut un impact mai deosebit?
Topul prezentat mai jos, insumeaza totalitatea vizionarilor pe platformele TED.com, YouTube, iTunes, embeduri si downloaduri,

Dor de un ... Miracol de Craciun! Si de Cadouri in timp real! (video)


Acum cateva zile in urma, am dat intamplator pe Facebook peste clipul de mai jos. Exceptand faptul ca, Mosii din povestea filmata nu mai sunt imbracati traditional in costume rosii, ideea in sine care a stat in spatele campaniei derulate de WestJet, o companie aeriana, mi s-a parut extrem de interesanta.

Pe scurt, povestea se deruleaza cam asa: cu cateva minute inainte de a se urca in avion, toti pasagerii erau invitati sa spuna unui Moș Crăciun virtual, ce cadouri își doresc!
Daca adultii au luat aceasta provocare in gluma, pe chipurile celor mici se poate citi o credinta profunda. Si nu mare le-a fost surpriza tuturor cand, odata ajunsi la destinație, cu totii constatau ca pe banda rulanta de bagaje soseau fix cadourile solicitate acelui Mos! :)

O campanie inspirata cu surprize pe masura! Mi-a placut! Voua?

14 decembrie 2013

Cel mai longeviv actor, Radu Beligan, sarbatoreste implinirea celor 95 de ani pe scena! (video)

LA MULTI ANI, MAESTRE RADU BELIGAN!


Nascut in ziua Sfântului Filimon, sfant considerat protectorul artiştilor, cel mai longeviv actor, Radu Beligan isi sarbatoreste astazi implinirea frumoasei varste de 95 de ani

Nu stiu cat de mult il apreciati voi, cat de mult il cunoasteti, in afara de activitatea teatrala, insa pentru mine este un model de viata, demn de urmat in toate ariile vietii. L-am urmarit de mic copil atat in piesele transmise la teatru radiofonic dar si in piesele transmise martea, la televiziune, pana in '89.
De asemeni, nu pot sa uit nici memorabilele Momente si schite adaptate dupa Caragiale dar si ecranizarile dupa pisele marelui autor: O noapte

3 decembrie 2013

Dor de o poveste de 40 de zile cu ...Web Robinson Crusoe, antreprenor! (video)


Aventurierul francez Gauthier Toulemonelucrand intr-o insula pustie si necunoscuta din insulele Indoneziei

Cu siguranta ca fiecare cunoaste povestea lui Robinson Crusoe, si a fidelului sau partener de insula, Vineri. Insa putini au auzit de antreprenorul francez Gauthier Toulemonde de 54 de ani care, a ales sa isi conduca afacerile de pe o insula pustie, devenind astfel, primul - Web Robinson Crusoe!
Cu panouri solare, o moara de vant, un laptop, o tableta si doua telefoane prin satelit - Gauthier Toulemonde prezinta un nou mod de a dezvolta o afacere, imbinand utilul cu placutul!
Practic, astazi daca ai un computer si o conexiune la Internet, poti