23 februarie 2014

Dor de ... The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street (film online, complet, subtitrat)

Lupului De Pe Wall-Street de JORDAN BELFORT - Carte tipărită

Ce s-ar mai putes spune legat de acest film controversat, The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street, film care a obtinut 5 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, 4 nominalizări BAFTA? 

Ca este unul dintre cele mai bune filme de vanzari? Exceptand excesele, care pana la urma au rolul contrastului, eu zic ca DA!

După „Bandele din New York“, „Cârtiţa“, „Aviatorul“ şi „Shutter
Island“, echipa de succes Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane cu un nou film fenomen, o comedie… criminală: „Lupul de pe Wall Street“. 
 Lupul de pe Wall Street pe DVD! Comanda-l acum!
In sfarsit si pe DVD! Comanda-l acum!

Bazat pe o poveste reala, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă. 

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proşti. 

Martin Scorsese îl prezintă pe Leonardo DiCaprio, alături de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau în „Lupul de pe Wall Street“. Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebună, la erotism şi policier plin de suspans.

 Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea filmul complet 2h, 59 min.
Lupul de pe Wall Street”, in limba română
 The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street (full subtitrat Ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu