1 iulie 2014

Dor de ... Andre Rieu in Concert Aniversar la Maastricht!(video invitatie)

CONCERT ANIVERSAR ANDRE RIEU 10 ANI - MAASTRICHT, 2014


CAUTA IN LISTA DE JOS PENTRU A GASI CEL MAI APROPIATA LOCATIE 

Tocmai am aflat ca a 10-a aniversare a Concertului de la Maastricht sustinut de violonistul care a cucerit intreaga planeta, Andre Rieu va fi transmisa LIVE, prin satelit  in Marea Britanie, Irlanda și Europa (si in Romania) sâmbătă, 19 iulie și in Australia și Noua Zeelandă pe 26 si 27 iulie. 

Si in acest an, organizatorii au pus la dispozitie lui Andre, o scena imensa in piata romanticului orasel din Olanda, devenit celebru -
Maastricht.


La aceasta editie aniversara, Andre Rieu a anuntat ca pune la cale unul dintre cele mai extraordinare reprezentatii promitand un spectacol magnific. 

Atragatoarea piata medievala va completa intr-un mod placut spectacol in aer liber la care vor participa 60 de instrumentisti ai Johann Strauss Orchestra, împreună cu mulți artiști celebri, oaspeți, soliști. Bineinteles  ca vor fi spectacole de lumini si focuri de artificii spectaculoase!
"Concertul aniversar de 10 ani in orasul meu natal imi este foarte drag inimii mele si imi doresc sa fie toata lumea acolo cu noi, sa sarbatorim. Oricum, chiar daca nu vei putea fi alaturi de noi la Maastrich, sper sa iti pot atinge inima aducandu-ti acest eveniment la tine acasa, pe ecranul celui mai apropiat cinematograf din zona." - Andre Rieu
O supriza placuta pe care o face Andre Rieu cu ocazia acestui concert aniversar si a transmisiei prin satelit prin CinemaLive, vine din sansa pe care o are publicul de a vota melodia pe care si-o doresc sa o asculte in timpul concertului.  Altfel spus, cea mai votata melodie va fi interpretata de Andre Rieu, la cerere! 



Kaiserwaltzer, Second Waltz, Tritsch Tratsch Polka, Hallelujah - sunt printre cele mai vizionate si mai indragite piese interpretate de marele violonist. Care va fi cea mai votata?

Vom vedea si asculta! Se poate vota pana in data de 4 iulie ora 18:00 de aici.


Concertul va dura aproximativ 2h si 40 min. cu o pauza de ~ 15 min. iar piesele vor fi cantate in limba engleza si germana (cu subtitratre in lb. engleza)




  • ROMANIA

Pentru a afla locatii din alte tari ale Europei, Statelor Unite, Canada, Africa, America de Sud si Centrala, Australia, Noua Zeelanda si Asia, accesati aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu