29 martie 2014

50 de lucruri pe care ar trebui sa le stii despre TINE si comportamentul TAU!



In ultimul numar al Business Insider, Dr. Susan Weinschenk, releva in lucrarea sa, intitulata "100 Mind-Blowing Psychological Facts You Should Know About Yourself" ca "Cheia intelegerii vietii tale tine de deprinderea unor informatii despre starea psihica". 

Dr. Susan Weinschenk este cunoscuta ca un reputat cercetator in domeniul stiintelor si al comportamentelor umane. Toate slideurile au fost republicate de pe blogul ei personal, Whatmakesthemclick.net. si din punctul meu de vedere, sunt 50 de lucruri care cred ca si TU ... ar trebui sa le cunosti despre TINE si despre comportamentul tau.


50. Abilitatile practicate in mod regulat nu necesita gandire. Robotei? Daca o abilitate este practicata atat de des si de bine incat devine un automatism, atunci aceasta poate fi executata cu un minim de constienta. Daca acest lucru este adevarat, inseamna ca se poate

15 martie 2014

Dor de ... copilul din noi! (cea mai tare reclama video)


E clar cei de la Evian s-au orientat bine inca de la prima reclama cu purtatorii de pampersi! Peste 73 milioane de vizionari in mai putin de un an, spune multe!
Asta ultima mi se pare tare de tot! Bine ca si celelalte sunt haioase, dar la asta am ras de m-a durut burta! :)




7 martie 2014

Dor de ... Frumusetea Femeii!!! O poveste video de 8 Martie!



"De ce plangi, mamico?
-Pentru ca sunt femeie!-raspunde mamica

-Nu inteleg....- zice micutul.
Mamica il imbratiseaza si ii spune:
-Si n-ai sa intelegi niciodata...


Mai tarziu, copilul isi intreaba tatal:

-De ce plange mamica?
-Nu stiu nici eu! Toate femeile plang fara motiv!-a fost tot ce i-a putut spune taticul


Devenit adult, il intreaba pe Dumnezeu:

-Doamne, de ce plang femeile asa de usor?
-Cand am facut femeia, ea trebuia sa fie o fiinta deosebita. 

I-am facut umerii destul de puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi, dar destui de moi ca sa fie confortabili. 
I-am dat forta de a da viata si cea de a respecta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii. Forta de a avea grija de familie in pofida bolilor si oboselii.
I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copiii cu o dragoste neconditionata, chiar si atunci cand ei o ranesc cumplit.
I-am dat forta care-i permite sa continuie cand toata lumea abandoneaza.I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramane alaturi cu aceeasi tarie.

Si...in fine...i-am dat lacrimi sa planga atunci cand simte nevoia...

Vezi fiule, frumusetea unei femei nu sta in vesmintele pe care le poarta, nici in chipul ei, nici in coafura.


FRUMUSETEA UNEI FEMEI STA IN OCHII EI...!!! 

Aceasta este poarta catre inima ei-locul unde se adaposteste dragostea. Si adesea lacrimile ei sunt cele prin care poti sa-i zaresti inima."


Asa ca, din toata inima mea, tuturor femeilor din lume in dar acest aranjament de flori cu frezii, care sunt florile mele de suflet, pentru a le alina lacrimile, sau a le resemnifica, si nu pentru a le face sa dispara, pentru ca tocmai aceasta sensibiliate a lor le face speciale!


6 martie 2014

Curs practic pentru descoperirea și împlinirea menirii în viață


„Fiecare om are o menire de împlinit. Dacă uiţi toate celelalte lucruri, dar ştii asta, ştii totul. Însă dacă ştii orice altceva şi uiţi faptul acesta, nu ştii nimic şi vei fi trăit în zadar.”


Nu stiu daca as fi recomanda ceva vreodata ce nu am experimentat in vreun fel la modul personal. Ei bine, cursul pe care il recomand acum nu l-am experimentat, in schimb am citit cartea lui Aimen KlimmeronCe rost am? Descoperă şi împlineşte-ţi menirea vieţii o carte scrisă cu umor dar și cu seriozitate si din care, cei care

5 martie 2014

ASTAZI, E ZIUA TA! LA MULTI ANI, FEMEIE!


Ideea acestui articol mi-a venit chiar in ziua de 1 Martie, in urma unei polemici amicale cu o ... femeie, ce viza conditia femeii in societatea de astazi, egalitatea acesteia in drepturi cu barbatul si alte lucruri pe care, cred, ca si voi le-ati avut macar o data-n viata...

Lasand la o parte modul cum se vad femeile si cum sunt ele in realitate, mie unul mi-a placut sa fiu mereu sincer cu mine, in primul rand, si sa dau Cezarului ce-i al Cezarului.  Altfel spus, daca e sa privim femeia ca