12 octombrie 2016

Te simti obosit de tot și de toate? Citeste asta ...



Cu toții obosim, și nu doar fizic. Uneori obosim atât de tare, încât nu mai avem energie și dorință de a mai face ceva. Vrem să lăsăm totul baltă, să ne dăm bătuți și să ne dezicem de lume. Dar asta nu e soluția potrivită.

Lumea în care trăim obosește foarte tare. Ea e nerecunoscătoare. Obosești până și de faptul că trăiești în ea. Obosești să iubești prea mult, să ai grijă

8 octombrie 2016

Cum să faci bani! Mai multi si mai repede (Ghid Complet pentru o Lansare)


Cum sa faci bani. Mai multi si mai repede! (Asta nu inseamna ca si mai usor, insa, cu siguranta ... mult mai comod!)

Dacă ai inceput sa citesti acest articol, probabil că nu esti mulțumit de jobul tau, de șeful sau salariul pe care il primesti, ca vrei si știi că poți obține mult mai mult de la viață.

Ce te reține sa o pornesti pe cont propriu?

Teama de eșec? Sentimentul de nesiguranță?

Sunt temeri normale pe care fiecare le avem, dar care trebuiesc învinse!

Ai o idee de produs sau chiar produsul minunat al altei companii? Știți cui să i-l vinzii? Perfect! Treci la treabă!

Succesul este la câțiva pași distanță!

Ai produsul, ai mijloacele, ai potentialii cumparatorii . Acum este timpul să pregătesti ... lansarea acestuia!

Fără o lansare corespunzătoare ... șansele ca publicul să audă și să interacționeze cu produsul tau sunt foarte mici, ceea ce înseamnă mai puțini bani pentru dumneavoastră.

Metoda cea mai eficienta pe care sa o folosesti? PLF (Product Launch Formula)
Vezi tu, gasesti pe Internet mii de articole legate despre cum să îți creezi un produs informațional și să îl lansezi astfel încât să ai un boom de vânzări în primele zile, deci profituri serioase.

Există și multe cursuri așa-zis „complete” care mai mult te bagă în ceață sau iti furnizează doar fracțiuni din adevăratul proces pe care-l presupune lansarea unui produs online. Personal am evitat astfel de "solutii" dintr-un principiu simplu invatat de la bunicul meu:

"De cate ori vrei sa inveti ceva nou, invata de la un Maestru sau de la cel mai bun in materie!"
Trebuie sa recunosc ca sfaturile lui mi-au fost ma re folos deseori pentru a nu irosi bani, timp si oportunitati...

Insa, in urma cu vreo 4 ani, intr-am in programul de mentorat online al lui Frank Kern, Mass Control. Frank este recunoscut drept un copyrighter de succes in domeniul internet marketing-ului si mai ales al marketing-ului direct, discipol al lui Dan Kennedy si autor a mai multor cursuri si programe informationale.

In cadrul acestui program aveam sa aflu povestea lui Jeff Walker, autorul PLF (Product Launch Formula), care si-a lăsat jobul din corporație pentru a-și începe afacerea online.

Era anul 1996 și Jeff voia să vândă un ghid complet despre piețele de capital. Avea ghidul căci lucrase în domeniu, își știa publicul și a trecut la treabă.

A trimis produsul spre vânzare prin e-mail către lista sa de antreprenori și executivi care activau în domeniul pieței de capital și a avut succes. Din acel moment, a început să lucreze la ceea ce avea să devină Formula de Lansare a unui Produs - PLF.

În trecut, dupa ce Jeff a început să predea „Formula de Lansare a unui Produs”, aproape nimeni din lumea antreprenorilor online nu vorbea despre „lansări de produse”, iar ideea de „ziua de un milion de dolari” părea aproape ridicolă. Dar acum, în lumea de după Formula de Lansare a unui Produs, lansările de un milion (şi chiar de mai multe milioane) de dolari de-abia dacă mai impresionează pe cineva.

Aproape că au devenit rutină!

PLF este un ghid pentru o lansare de produs cu succes.  Este un instrument alcătuit din 4 secvențe de mail, foarte importante în algoritmul procesului de lansare. Tehnicile lui nu sunt doar pentru cei mai mari guru – pentru ca Jeff a învăţat pana acum mii de cursanți (care operează pe sute de nişe), iar aceştia au generat vânzări de mai mult de 500 de milioane de dolari (iar această cifră continuă să crească în fiecare zi).

La indemnul mai multor prieteni si cursanti, in 2014, Jeff Walker a decis sa ofere celebra „Formula de Lansare a unui Produs” publicului larg printr- o carte(aici in original) tradusa recent si in limba romana.

Voi prezenta pe scurt in continuare cele 4 secvențe de mail, ca să vezi intr-o imagine de ansamblu: care este Formula de Lansare a unui Produs - PLF

1. Focul de avertizare: Pre-Prelansarea

Aici captezi atenția fără a vinde ceva – pentru ca nu vrei să-i speriați. Trebuie să-i anunți și să-i seduci cu calitățile produsului tau. Acesta este si momentul când trebuie să le ceri părerea despre produs: sunt interesați? și-ar dori mai multe de la produsul tău? Ai informația, ai puterea!

2. Vinde-le ceea ce vor: Magia Prelansării

Aceasta secventa conține trei părți:

  1. Prima răspunde la întrebarea CE și, practic, le vindeți OPORTUNITATEA – care este rezultatul final al produsului dumneavoastră? 
  2. A doua este transformarea – demonstrați-le cu ajutorul unui studiu de caz cum produsul dumneavoastră le va TRANSFORMA viața în bine. 
  3. A treia răspunde la întrebarea CUM, acesta fiind momentul în care le prezentați caracterul rar al produsului și vă pregătiți să le faceți OFERTA 
3. Arată-mi banii: E timpul pentru Lansare!

Fiii sigur că nimic nu va perturba Lansarea produsului Tău!

4. Post Lansarea
Analizeaza rezultatele, numara banii, colecteaza feedback-ul și ia deciziile de care ai nevoie pentru a perfecționa produsul sau chiar strategia de vânzare pentru o lansare ulterioara!

Începe să faci bani!
PLF este formula de lansare a unui produs creată și brevetată de către Jeff Walker, formulă care a funcționat pentru mii de antreprenori în cei 20 de ani de existență. Așadar, de ce n-ar funcționa și pentru tine?

Formula este explicată de la A la Z în cartea LANSAREA, semnată de către Jeff Walker și disponibilă la editura Act și Politon in format carte tiparita si audiobook.

Alte cateva indormatii utile pe care le vei gasi studiind cartea lui Jeff Walker:
  • Cum să faci un apel la acțiune eficient și să motivezi vizitatorii să facă ce le spui. 
  • Ce este aceea o conversație de Lansare și de ce este atât de importantă. 
  • Cum să crești rata de conversie a vizitatorilor în clienți. 
  • Cum să ai un partener de lansare care să te ajute la promovare. 
  • Cum să construiești o pagină de vânzare și o scrisoare de vânzare ca la carte. 
  • Metode de a obține trafic gratuit, cât și plătit, care să vândă produsul tău eficient. 
  • …și multe, multe altele.
Îți recomand cartea Lansarea lui Jeff Walker fie că ești expert, fie că ești începător ... in oricare situație te afli, trebuie să citești cartea asta!

Cartea mai este este disponibilă în următoarele formate:

Spune NU scuzelor și învăța să ai succes! 21 de lecții esențiale pentru succesul tau


Tocmai m-am intors de la Cluj unde am participat la un training de o zi cu Brian Tracy, On Day MBA. A fost un training cu multe insight-uri si cu multe lectii de invatat.

Cu ocazia evenimentului mi-am cumparat si ultima carte tradusa a lui Brian, "NU Scuzelor. Puterea Autodisciplinei", carte pe care am devorat-o in doua zile. (Apropo, cartea se gaseste atat in format fizic, cat si audiobook). Eu le-am luat pe amandoua, insa, audiobook-ul nu l-am