17 ianuarie 2013

Dor De ... Nick Halik In Romania! video +7 Ebook-uri CADOU

CONFERINTA THRILIONAIRE REVOLUTION ROMANIA CU NIK HALIK

Cum Sa Faci Din Fiecare Zi O Duminica, Sa Scapi de Jobul Stresant de la 9 la 5 si sa Traiesti in Stil Mare din Cash Flow Pasiv?

 


 

NIK HALIK: PRIMUL Astronaut certificat Civil al Greciei si investitor Multimilionar iti arata *CUM* sa faci din lume locul tau de joaca – prin crearea propriului destin financiar si a unei vieti magice.



Pentru cine nu il cunoaste, Nik Halik s-a nascut in Melbourne. In copilarie, a suferit de mai multe probleme medicale, inclusiv astm si alte afectiuni cronice. Din motive medicale nu putea parasi camera sa. In fiecare zi isi petrecea ore in sir uitandu-se la alti copii cum se intorc de la scoala ... visand cu ochii deschisi ca va deveni normal si se va integra. Dar cand avea 8 ani a facut ceva simplu care i-a schimbat viata pentru totdeauna. A luat un pix si o foaie de hartie. Apoi a scris pe ea obiectivele pe care doreste sa le atinga in viata.
Conferinta Thrillionaire® Revolution este parte a miscarii Thrillionaire® care promoveaza schimbarea pe planeta noastra anuntand Week-endul de 7 zile! Evenimentul va comunica cu emotiile tale interioare si va aprinde flacara sufletului tau. Va imbogati viata ta si te va ghida catre cheile Mintii si Prosperitatii. In curand vei avea in interiorul tau acest principiu al puterii care contine solutiile pentru un viitor mai luminos, o cale catre crestere grandioasa si o formula pentru a-ti atinge potentialul maxim.
 31 ian. - 1 feb. Cluj, 2-3 feb. Bucuresti


Inscrie-te accesand linkul de mai jos si
 economiseste 25% din pretul biletului: 
Oferta este valabila pentru participantii Business Days.

CE VEI DESCOPERI IN CADRUL ACESTUI EVENIMENT BOGAT 
IN CONTINUT
  • Cum sa devii imun la recesiune prin crearea propriei tale economii si a planului de stimulari. Vei avea o viata foarte linistita.
  • Cum sa generezi venituri pasive mari in timp ce dormi. Acesta are potentialul de a inlocui venitul jobului curent. Utilizeaza-l si vei vedea rezultatele pentru tine.
  • Legile nespuse ale Jocului Banilor. Cum sa-l castigi si sa te catapultezi catre libertate financiara.
  • Cum sa-ti transformi pasiunile in cash. Pas-cu-pas vei primi planul catre succes.
  • Cum sa creezi o viata magica si sa-ti aranjezi destinul. Aceste secrete inspirationale iti vor schimba viata.
  • Cum sa te deconectezi de la "Sistemul" de pattern-uri de gandire controlate. Elibereaza-te si descatuseaza-ti potentialul.
  • Cum sa-ti recalibrezi "Hard Drive"-ul mintii si sa dezvolti Psihologia de Excelenta.
 Inscrie-te accesand linkul de mai jos si
 economiseste 25% din pretul biletului:  
Oferta este valabila pentru participantii Business Days. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu