11 aprilie 2012

Dor de un Training ... de Calitate!

  
     "Omul cat traieste invata" spune un proverb popular, dar se pare ca marea majoritate a oamenilor, cum ies de pe bancile scolilor sau ale facultatilor, considera ca le stiu pe toate si nu mai pun mana pe o carte, nu mai merg la un training sau la vreun seminar, nimic! Ba mai rau, desi uneori fac greseli (toti facem!), nici macar din acestea nu invata nimic.
     Adevaratul secret al succesului de durata, atat in plan personal cat si profesional consta in 3 cuvinte vechi de cand lumea si pamantul, dar in cele mai multe cazuri privite ca o povara sau ca un lucru care trebuie facut, ca sa fie facut, sau ca sa fie o hartie acolo!!! Acele 3 cuvinte sunt: Invata, invata si iar invata!
     Si daca pana acum cativa ani (cei din generatia mea stiu la ce ma refer!) puteam spune ca nu avem acces la carti de buna calitate, la informatii, sau ca nu are cine sa sustina un seminar sau un training de calitate, astazi e rusine sa faci o asemenea afirmatie!

     Se spune in general despre romani ca nu stiu sa isi pretuiasca valorile, mai ales contemporanii. Sa profitam la maxim de experienta unor intreprinzatori si traineri de succes care, la un moment dat, simt nevoia fireasca sa intoarca si sa daruiasca experientele si cunostintele acumulate, pentru ca oameni ca mine, ca tine sau ca altii sa poata beneficia de cunostintele necesare pentru o mai rapida ascensiune pe caile succesului. Nu este usor, dar beneficiile pe termen lung, merita tot efortul! V-o spun cu mana pe inima, caci si eu am purces pe aceasta cale!
     Asa sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc, cum altii mi-o doresc, si cum si eu la randul meu, v-o doresc si voua!

     A.I. Succes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations