1 noiembrie 2011

Dor de o poveste despre...Puterea Gandului! - II -Forta gandului, Viata ta si legea omnipotentei


     Iata continuarea povestirii intalnirii lui Marian cu inteleptul calator Ioan, inceputa acum doua saptamani, precum si sfaturile pe care le-a primit acesta privind manifestarea legii omnipotentei in gandurile noastre!

A doua cale – Manifestarea legii omnipotenței în gândurile noastre
Spuneam mai înainte cum orice gând pe care-l avem ne poate influența ceea ce facem și ceea ce avem. Este un simplu lanț de cauzalitate.  Mai mult însă, orice gând pe care-l avem este conectat la Univers. Noi trimitem permanent gânduri în univers. Trimitem în univers bucurie, iubire, invidie, furie, încredere, milă, compasiune, dăruire, contribuție, etc. Gândurile pe care le avem rezonează de asemenea cu alte gânduri din univers, se cioncnesc, se intersectează sau rezonează. Asemenea undelor radio, gândurile noastre circulă nestingherite prin univers. Creierul nostru nu are doar capacitatea de a trimite ci și de a recepționa. Aici intervine cu adevărat forța gândului. Atunci când trimitem un gând deschidem un canal de comunicare care va fi folosit de univers pentru a ne trimite gânduri. Atunci când trimitem bucurie, Universul va găsi o cale de a ne trimite bucurie prin acest filtru. Atunci când trimitem ideea de a câștiga bani Universul ne va trimite soluții, iar atunci când ne gândim la sărăcie și probleme Universul ne va trimite sărăcie și probleme. Universul nu gândește în locul tău, îți dă posibilitatea să primești exact ceea ce ceri, ce-ți dorești sau ce gândești. Sunt oameni care spun că cei care au bani sunt răoi și trimit în univers invidie. Ce vor primi de la univers? Doar idei că au dreptate și astfel banii se vor ține departe de ei. Iubind oamenii așa cum sunt, bucurându-te dăruind și ajuntând vei primi întotdeauna mai mult. Uneori universul mai face un pas și aduce în preajma ta oamenii de care ai nevoie sau lucrurile de care ai nevoie exact la momentul potrivit. De multe ori oamenii aceia erau chiar acolo numai că nu ia-I văzut.
- Cu alte cuvinte gândurile noastre nu ne influeanțează doar pe noi? Îi influențează și pe ceilalți? Sau, cum îmi dau seama exact de ideile pe care le primesc înapoi, dacă sunt bune sau nu? am întrebat eu.
- Aici nu avem de-a face cu logica, uneori ideile pe care le avem parcă nu ai nicio legătură cu realitatea. Mesajele primite nu au întotdeauna claritatea necesară. De exemplu, dacă te vei gândi la o afacere, cel mai probabil câteva mii de oameni vor primi simultan aceeași idee. Doar doi – trei o vor pune în aplicare, restul se vor plânge. Universul comunică cu o viteză uimitoare. Atunci când spui că ești inspirat ai primit un gând. Gândurile pe care le primești nu au o logică, uneori primești gândul că trebuie să faci ceva diferit astăzi, alteori primești gândul că trebuie să încerci o idee de afacere, alteori că trebuie să suni câțiva prienteni. A încerca să deslușești acest mecanism nu merită efortul decât după ce ai acționat. Uneori abia după ce acționezi îți dai seama care a fost scopul sau sensul. Exact așa s-a întâmplat cu afacerea mea. M-am trezit într-o dimineață că trebuie să fac asta. Nu aveam nimic, nici bani, nici relații, nici economii. Pe măsură ce am dat ideii teren să se dezvolte au aparut soluții și oportunități una câte una.
În acest malaxor puterea gândului și legea omnipotenței presupune ca tu să-ți deschizi cât mai multe filtre către univers. Deschide filtrul bucuriei, contribuției, abundenței și iubirii în primul  rând. Având aceste filtre deschise vei fi pregătit să primești oportunități, bucurii și iubire.   Fiecare clipă este o ocazie de a trimite un gând potrivit cu ceea ce-ți dorești. Vei vedea cum vei primi înapoi. Să nu fii surpins pentru că de obiecei poți primi mult mai mult decât te-ai aștepta!
Ceea ce simți, gândești și imaginezi conform primei căi se va traspune în viața ta. Armonizându-ți gândirea îți armonizezi viața și relațiile cu cei din jur. Uneori este de ajuns să trimitem un gând de bucurie sau iubire către o persoană și lucrurile se rezolvă ca prin magie. Iar, conform celei de-a doua căi tot ceea ce gândești este trimis simultan și în univers și deschide filtre pentru ca tu să primești mai mult.
Un sceptic ar putea să spună că este imposibil, pentru că nu crede că trimițând anumite gânduri poți primi aceleași gânduri. Este foarte posbil ca în cazul acestui sceptic leagea omnipotenței să aibă cea mai mare aplicabilitate. El nu crede și universul ce-i va trimite? Dovezi și soluții că are dreptate! Este un paradox minunat care-ți poate aduce mai multă împlinire și mai multă bucurie în viața ta.
Poate ai dovezi în viața ta că lucrurile stau așa cum sunt descrise sau poate ai dovezi contrarii! Felicitări, în ambele cazuri demonstrezi omnipotența ta ca individ în acest măreț Univers!
- Ioan, ce alte lucruri ai mai învățat în călătoriile tale?
- Marian, aplică legea omnipotenței timp de cel puțin două săptămâni și foarte curând ne vom reîntâlni!
- Ești mai puternic decât pari și îți imaginezi!
Gandurile, actiunile, visele…intr-adevar, legea omnipotentei!…atractie, influenta si putere!…un triunghi interesant!!!…ce bine-ar fi daca toti sau macar intr-un procent mai mare am apela la puterea gandului, a viselor!…ne-am detasa cat mai mult de cotidian, am trai, fiecare asa cum viseaza!…am comunica, in adevaratul sens al cuvantului…oricum, suntem deficitari la comunicare, relationare, desi credem ca suntem instruiti in acest sens!!!…invatam, participam la cursuri, dar nu o facem cu tot sufletul, cred ca nu stim cum, nu mai punem pasiune in ceea ce facem…multi dintre noi se vor simti jigniti – cum nu stim sa comunicam?!…nu stim sa apelam la suflet, sa atingem acea coarda sensibila, s-o facem prin renuntarea la orgolii…asta cred ca e omnipotenta-sa reusesti sa fii tu insuti(insati), sa crezi in idealuri, sa crezi in cei de-alaturi, sa fii o veriga a lantului…cineva spunea ca tehnologia ne-a transformat in roboti – gesturi mecanice, clisee, cotidian repetitiv!!!…uitam de adevaratul EU, despre care aui scris atatia altii!!!…
                                                                                        ( - va urma -)
 Articol scris de, Marian Rujoiu
Sursa Foto:http://www.brianmicklethwait.com/education/archives/MindMapSmaller.jpg 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu