11 martie 2012

Dor de un Secret...Secretul Prosperitatii!

 
    Cine ar putea crede ca atunci cand esti concediat sau cand ramaii fara bani poti descoperi ... Secretul Prosperitatii???  Lilou Mace l-a descoperit!
   
     La 32 de ani Lilou Mace, dupa ce fusese director de marketing la o importanta firma si conducea un BMW de lux, s-a trezit peste noapte in postura de a fi ...concediata! Desi acest lucru nu este o veste tocmai buna pentru nimeni, Lilou a gasit resursele necesare pentru a medita la tot ceea ce a insemnat viata ei pana la acel moment si astfel a aflat Calea spre...Prosperitate. In interviul de mai jos, Lilou Mace, ne destainuie povestea ei spunandu-ne ce a facut, cum a facut si cum a ajuns sa scrie cartile  I Had No Job and I Liked It (Am rămas şomeră şi mi-a plăcut) I Had No Money and I Liked It (Am rămas fără bani şi mi-a plăcut). 

    

     Accesand canalul lui Lilou de pe YouTube, veti gasi interviuri pe care aceasta le-a luat lui Dr.Wayne Dyer, Miguel Ruiz, autorul cartii "Cele patru legaminte - Cartea intelepciunii toltece" pe care o puteti citi gratuit aici, Bruce Lipton, Mooji, Dr. Eric Pearl, Dr. Stanislav Grof, unul dintre cei mai importanti cercetatori ai constiintei, si multi altii...
   
     Canalul ei pe Youtube il gasiti la adresa: http://www.youtube.com/user/liloumace/featured

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations