22 martie 2012

Dor de ... Abundenta si de Peter Diamandis!


      La inceputul lunii ianuarie cite-am intr-o stire din Hot News despre o recompensa de 10 milioane de dolari acordata celui care va reusi sa construiasca un aparat portabil capabil sa dea pe loc un diagnostic medical corect. "Sunt probabil singurul om prezent aici in Las Vegas care ar fi fericit sa piarda 10 milioane dolari", a spus dupa anuntul oficial Peter Diamandis, fondatorul X Prize Foundation.
     Tot  Peter Diamandis, este omul care l-a ajutat pe Stephen Hawking, astrofizicianul  paralizat complet de peste 45 de ani, captiv in propriul sau trup, care  comunică prin intermediul unor aparate (omul carea contrazis doctorii ce i-au dat doar cativa ani de trait) sǎ-şi îndeplineascǎ visul de a merge în spaţiu – zburând împreunǎ pânǎ în straturile superioare ale atmosferei, pentru a trăi senzaţia de imponderabilitate la gravitaţie zero.
     Pe scurt,  Peter Diamandis este un antreprenor american, pasionat de spaţiul cosmic ce iniţiază încă din 1995 o serie de competiţii aerospaţiale, în spiritul promovării turismului şi a cercetării private. Ansari X Prize, X Prize Cup şi Google Lunar X Prize au devenit mărci tari în cursa către cosmos, concurând cu marile agenţii de stat. Diamandis a dat startul unui curent la nivel mondial, similar cu cel al inventatorilor aparatelor de zbor la începutul secolului al XX-lea.
    In ultimul speach la Ted,  Peter Diamandis pledează pentru optimism - susţine că vom inventa, inova şi crea cai prin care sa ne rezolvam problemele care se ţes în jurul nostru. "Nu spun ca nu avem problemele noastre; sigur că le avem. Dar, în cele din urma, le rezolvam.", afirma acesta.
     Va las, în compania celui care a condus concursul “X Prize” care a dovedit că nici macar zborul în spatiu nu mai este domeniul exclusiv al statului, să vedeti în aproximativ un sfert de ora, cât de multe posibilitati ne asteapta. Abundenta este viitorul!

 

     Aceasta pledoarie despre abundenta timpurilor noastre !!! cred ca o sa placa tuturor celor care, ca si mine, sunt motivati de lucrurile si rezultatele pozitive. Savurati-l si dati mai departe sa fie vazut de cati mai multi oameni care nu vor sa recunoasca realitatea in care traiesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations