ROBERT KIYOSAKI - Colectie de Carti !


Robert Toru Kiyosaki (n. 8 aprilie 1947) este un investitor, om de afaceri și autor american de literatură motivațională. Kiyosaki este foarte cunoscut datorită seriei de cărți motivaționale Tată bogat, tată sărac. A scris 18 cărți care s-au vândut într-un total de 26 milioane de exemplare.

Desi la început a publicat pe cont propriu, ulterior, Warner Books, o divizie a Hachette Book Group USA, a preluat publicarea cărților lui, în prezent acestea apărându-i sub editura Rich Dad. Trei dintre cărțile sale, Tată bogat, tată sărac, Cadranul banilor si Ghidul investitorului s-au aflat simultan în top 10 al celor mai bune cărți vândute, clasament întocmit de Wall Street Journal, USA Today și New York Times. Copil bogat, copil isteț a fost publicată în 2001, din dorința de a-i ajuta pe părinți să-și familiarizeze copiii cu noțiuni financiare.

A creat de asemenea jocul didactic "Cashflow", editat atât în varianta clasică cât si software. Jocul cunoaste 3 versiuni si se adresează deopotrivă părinților și copiilor. A scos numeroase casete audio și discuri din seria "Rich dad".
În 1995 , a devenit cofondator al unei organizații internaționale cu profil educațional,care funcționează în șapte țări și care și-a propus inițierea cursanților în arta afacerilor și a investițiilor.În calitate de specialist în educație,a vorbit de la cele mai importante tribune,la fel ca și Og Mandino, Zig Ziglar sau Anthony Robbins.

Majoritatea cartilor publicate sau dovedit un real succes si au deschis si inflacarat mintile a numerosi tineri ! Scopul declarat al cartilor lui Kiyosaki nu este de a imbogati pe cineva , ci de a automotiva si de a aduce cititorului o serie de informatii pe care acesta nu le stie, sau mai grav le ignora!!!
Pentru ca educaţia financiară autentică reprezintă singura cale de a-ţi asigura viaţa pe care o doreşti, pentru tine şi familia ta, Robert Kiyosaki te încurajează in aceasta carte aparuta in 2014, să schimbi singurul lucru care îţi stă de fapt în putere: propria persoană.

Astfel, pornind de la faptul - universal recunoscut, ca școala nu te învață niciodată despre bani, Kiyosaki vorbeşte in aceasta carte despre cele cinci avantaje pe care ţi le oferă o educaţie financiară autentică:
  • Avantajul inechitabil al cunoaşterii
  • Avantajul inechitabil al taxelor
  • Avantajul inechitabil al datoriilor
  • Avantajul inechitabil al riscului
  • Avantajul inechitabil al compensaţiei

Se stie din cartile anterioare din care şi-a câştigat reputaţia de autor şi antreprenor sincer, direct şi pragmatic ca, de-a lungul timpului, autorul a testat el însuşi aceste idei originale, iar în carte sunt explicaţi paşii ce ajută educaţia tradiţională să ajungă în zona cunoaşterii aplicate, care generează rezultate măsurabile.


Intr-un autentic stil Rich Dad, Robert Kiyosaki te provoacă să compari două puncte de vedere opuse şi să experimentezi în practică felul în care puterea adevăratei educaţii financiare îţi asigură un avantaj inechitabil.

Cartea, Avantajul inechitabil - Puterea educatiei financiare, o poti comanda acum online, la cel mai bun pret, de aici.
Iata, ca s-a tradus si in limba romana ultima carte a lui Kiyosaki, Conspiraţia celor bogaţi. Cele opt noi reguli ale banilor, publicata in 2011, si care prezintă viziunea lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale şi analizează cauzele pentru care oamenii se confruntă cu dificultăţile crizei contemporane. Autorul înfăţi­şează complexul de factori care au creat haosul economic şi prezintă pro­punerile sale de soluţii pentru problemele financiare actuale. Conspiraţia celor bogaţi demonstrează că momentele ce par a fi extrem de dificile reprezintă, de fapt, o oportunitate pentru oameni de a investi în educaţia lor financiară. 

Dupa cum marturiseste in prefata, Robert Kiyosaki a abordat o perspectivă nouă şi inovativă în această carte, care a fost mai întâi publicată online.    
Oamenii care au aplicat recomandările seriei Tată bogat în vieţile lor — dar şi cititorii ce se confruntă cu actualele circumstanţe economice dificile — au fost invitaţi să devină contributori la scrierea cărţii, oferind feedback la propunerile avansate de Kiyosaki. Ediţia de faţă este rezultatul acestui proces interactiv.

Cărţile lui Robert Kiyosaki referitoare la educaţia financiară au fost citite de milioane de oameni din toată lumea. Conspiraţia celor bogaţi reprezintă prima încercare cu adevărat interactivă în care cititorii de pretutindeni şi-au putut spune părerea şi au putut comenta online, capitol cu capitol, o problemă arzătoare a lumii contemporane, si poatte fi comandata de aici. 

ATINGEREA REGELUI MIDAS - De ce unii antreprenori se imbogatesc si altii nu.

Fara indoiala, cea mai buna carte aparuta anul acesta si in traducere romaneasca  vine sa raspunda la una dintre intrebarile fundamentale pe care si-l pune ades un antreprenor sau macina mintea unui om tentat sa apuce pe calea antreprenoriatului:

CARE ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE TREBUIE SA-L FAC CA ANTREPRENOR?

Raspunsul este acelasi pentru orice tip de antreprenor, ca vorbim de Romania, SUA sau orice alt loc din lume: sa creeze locuri de munca bune si stabile, si sa faca profit!

Acum, intr-o perioadă în care rata somajului este în crestere si este nevoie de noi locuri de muncă pentru ca economia să-si revină, cine nu doreste să găsească soluţii care să readucă rapid lucrurile la normal? Mulţi asteaptă un răspuns din partea guvernanţilor, până când se conving că acestia nu pot crea efectiv locuri de muncă. Adevărul este ca, o singură categorie de oameni sunt capabili să readucă prosperitatea, si aceia sunt: antreprenorii si, mai precis, antreprenorii înzestraţi cu Atingerea regelui Midas.

Daca te gandesti să incepi o afacere, daca ai deja una si ai vrea să te extinzi, atunci ai o datorie faţă de tine, de familia ta si de ceilalţi, ca înainte să investesti timp si bani într-o afacere, iti recomand sa citesti aceasta carte din care vei descoperi si vei inveţa să stăpânesti Cele Cinci Puncte Ale Atingerii regelui Midas:

1. Tărie de caracter 
2. Concentrare 

3. Brand

4. Relaţii

5. Lucrurile mărunte care contează
Stiu ca există nenumărate cărţi care vorbesc despre succesul în afaceri, dar aceasta este dedicată antreprenorilor si te va invata despre lucruri pe care alte lucrări le omit sa ti le prezinte, cuprinzând sfaturi de la doi dintre cei mai influenţi antreprenori din lume. O poti comanda online, la cel mai bun pret doar aici.

Pe Robert Kyiosaki cu siguranta il cunosti, din moment ce esti pe aceasta pagina, cat depre Donald Trump, daca inca nu ai auzit de el, este preşedinte al The Trump Organization si reprezintă întruparea poveştii de succes americane, stabilind în permanenţă standarde de excelenţă în timp ce îşi extinde ­afacerile în domeniile proprietăţilor imobiliare, sporturilor şi industriei de divertisment. Este un dezvoltator important de proprietăţi imobiliare de calitate în întreaga lume, făcând din brandul Trump un adevărat etalon.

Angajamentul lui faţă de excelenţă se extinde, dincolo de portofoliul său imobiliar, si în industria de divertisment. De la rolul de vedetă şi coproducător al emisiunilor de succes The Apprentice şi The Celebrity Apprentice, difuzate pe postul de televiziune NBC, şi până la terenurile sale de golf şi zgârie-norii care i-au adus premii, talentul său în afaceri este de neegalat. Un autor desăvârşit, Donald Trump a scris peste zece bestselleruri, iar primul său volum, The Art of the Deal, este considerat o carte clasică în domeniul afacerilor. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 2007, intruchipand arhetipul omului de afaceri -un negociator fără pereche şi un filantrop pasionat.

Cei doi, au mai colaborat in 2008 la aparitia best-sellerului  DE CE VREM SA FII BOGAT - Doi oameni. Acelasi mesaj, o carte despre care Steve Forbes afirma ca,  „In aceste vremuri de nesiguranţă economică, aceşti doi titani ai lumii afacerilor şi-au unit forţele într-o carte ce subliniază nevoia presantă de cunoştinţe de specialitate în domeniul financiar.“ Si aceasta carte o puteti gasi aici.


   TATA BOGAT, TATA SARAC

Este prima, si cea mai cunoscuta carte scrisa de Robert Kiyosaki, a carei mare realizare a cartii este aceea ca incepe educatia financiara exact de acolo de unde trebuie: la nivelul de baza, in perioada de trecere dintre copilarie spre adolescenta. Multe carti abordeaza subiectul crezind ca fiecare dintre noi are bazele puse, ca sintem inzestrati cu informatiile necesare unei lecturi avizate. Adevarul este ca cea mai mare parte din cetatenii lumii nu au auzit niciodata de aceste notiuni. Pentru ca ele nu se invata acasa si nu se predau la scoala. Majoritatea sintem tabula rasa la acest subiect iar Kiyosaki a avut curajul sa ne abordeze tinind cont de asta, si o face fara sa jigneasca.

Lectiile de educatie financiara sint date prin exemple, unui pre-adolescent, la nivelul lui de intelegere. De aici forta cartii, o calitate ce nu a fost descifrata de catre detractorii sai. Oricine poate sa traga concluzii din pildele pe care le primeste acel tinar. Din acest punct de vedere, majoritatea romanilor sint la nivelul copilariei in ceea ce priveste educatia financiara personala. Daca ar fi fost altfel, nu s-ar plinge atitia oameni de lipsa banilor.

Nu trebuie sa fim toti bogati, dar trebuie sa stim sa gestionam banii in asa fel incit sa nu ducem lipsa lor. Vina ca nu sintem competenti financiar nu se datoreaza anilor traiti sub comunism, nici faptului ca aceste notiuni nu se predau la scoala, sau lipsei educatiei financiare in familie.
    
Pentru a cumpara Tata bogat, tata sarac, dati un click  aici.
Situatia isi are radacina in ignoranta, in transferul responsabilitatii finantelor noastre catre patron/ stat/ comunitatea europeana. Datorita ideii generale conform careia “Noi muncim cinstit, altii trebuie sa se ocupe de nevoile noastre”.

Kiyosaki da peste cap acest truism, lansind axioma plina de realism: TU trebuie sa ai grija de banii tai! Nu-i lasa pe altii s-o faca!
Comanda ACUM online!

CADRANUL BANILOR. Ghidul unui tata bogat pentru libertate financiara

Ati observat ca multi dintre cei mai sclipitori absolventi ai universitatilor isi doresc sa lucreze pentru cei care nu si-au terminat studiile... oameni precum Bill Gates, Richard Branson, Michael Dell sau Ted Turner? Acesti oameni fara studii superioare sunt astazi ultra-bogatii lumii.

"Aceasta carte vorbeste despre alegerea unor noi optiuni, noi directii si a unui nou viitor financiar.“

 Cea mai buna carte din seria cartilor scrise de Robert Kiyosaki impreuna cu Sharon Lecther , Cadranul banilor se detaseaza prin ideea deosebita a prezentarii grafice intr-o schema usor de inteles, a celor patru feluri in care ne putem cistiga banii: ca angajati, liber profesionisti, patroni sau investitori.
Chiar daca aceasta schema ar fi singurul lucru nou pe care l-ar aduce cartea, tot ar fi suficient ca valoare didactica. In plus mai gasesti explicate comparativ avantajele si dezavantajele fiecarui cadran, modalitatile in care poti trece dintr-un cadran in altul si alegerea cadranului, in functie de ce iti doresti de la viata.
Pentru cei care vor sa se imbogateasca, sint prezentatele etapele acestei deveniri, incepind cu alegerea, trecind prin decizia, planul si executia acestuia. Explicatii directe, convingatoare.
Pentru a cumpara Cadranul banilor - Ghidul unui tata bogat pentru libertate financiara cu un singur click aici.

 COPIL BOGAT, COPIL ISTET

Cartea analizeaza nu numai lipsa educatiei financiare in scoli, dar si esecul, anacronismul sistemului clasic de invatamint. Acest sistem, a carui baze s-au pus in Germania secolului al XIX-lea, a fost instituit de cancelarul Otto von Bismark, cu scopul de a produce o armata de ostasi si o armata de functionari publici. Se explica astfel anumite particularitati, inca prezente la clase: tendinta spre purtarea uniformei, statul in banci, aliniat, ridicatul in picioare si salutul in cor, militaresc, la intrarea profesorului in clasa, etc.
Este o carte foarte importanta pentru parinti, care trebuie sa inteleaga ca scoala nu le pregateste copii pentru viata financiara. Pina la corectarea acestei deficiente a programei de invatamint, parintele trebuie sa isi asume un rol activ in educatia financiara a copilului. Au aparut, cei drept,de citiva ani, cativa trauineri, cum este Eusebiu Burcas, Liviu Pasat si organizatii non-guvernamentale care predau in scoli sau prin Seminarii Gratuite, la modul facultativ, diferite notiuni si module de educatie financiara.
Consider ca este obligatoriu necesar, ca parinti, sa fim datori sa oferim copiilor nostri un start mai bun in viata, o educatie financiara personala macar la nivelul de baza. Cumparati cartea Copil bogat, copil istet  aici, lecturati-o, si veti avea o schimbare de optica!

CINE MI-A LUAT BANII

Aceasta carte se imparte in doua sectiuni.
Prima vorbeste de rolul sinergic al consilierilor in drumul tau spre independenta financiara. Chiar daca esti o persoana instruita si iti place sa inveti, in ziua de azi iti trebuie consilieri. Pentru a dezvolta o afacere, pentru a investi in imobiliare sau la bursa dar mai ales pentru a fi inaintea concurentei, ai nevoie de constinte avansate de contabilitate, legislatie, management al resurselor, domenii prea vaste pentru a fi stapinite de o singura persoana.

Aici intervin consilierii tai, care te instruiesc si te indruma in deciziile pe care trebuie sa le iei, decizii ce trebuie luate in fiecare zi in timpul conducerii unei firme sau al procesului de investitie. Consilierii trebuie sa fie bine pregatiti, loiali si doritori de a creste alaturi de tine. Ei trebuie sa stie ca, odata cu cresterea afacerii tale sau a investitiilor, vor avea posibilitatea sa cistige mai mult. In acest fel vor fi interesati de progresul tau, te vor ajuta cu eficienta de fiecare data.

In partea a doua a cartii, se abordeaza subiectul sinergiei dintre diferitele tipuri de active, pentru a realiza o crestere accelerata a capitalului.
Activele (afacerile, investitiile imobiliare sau la bursa) au fiecare caracteristicile lor. Unele sint mai riscante dar produc o crestere rapida a capitaluilui, altele au randament scazut dar se realizeaza cu riscuri minime. Imbinarea lor, alaturi de folosirea banilor din alte surse (banii altora cum ii numeste Kiyosaki), alegerea potrivita a formei de organizare a afacerii, folosirea sistemului de impozitare in favoarea ta duc la aparitia unei sinergii, care iti creste capitalul cu o viteza mult mai mare decit prin utilizarea unei singure modalitati de investitie.
Un lucru de apreciat este ca prezinta metode si tehnici clare de crestere a vitezei de acumulare a banilor. Va pot spune din experienta personala ca functioneaza. Pentru a cumpara Cine mi-a luat banii?  dati un click aici

Daca ti-ai schimbat modul in care privesti banii si relatia lor cu tine, daca ti-ai dat seama ca singura optiune care te atrage este aceea de a deveni bogat, independent financiar, cea mai buna carte cu care sa incepi este Ghidul de investitii.

Structurata in patru segmente mari, acoperind fiecare parti importante din strategia de a deveni bogat (16 lectii despe investitori, ce fel de investitori exista, cum sa pui bazele unei afaceri de succes si despre investitorul final) , cartea are marele merit de a aborda o tematica atit de vasta, a investitorului, marcind punctele esentiale ale problemei.
Desigur, dupa ce ai citit cartea nu vei deveni automat investitor. Dar vei cunoaste bazele acestui mod de a face banii. Nu sint date exemple de investitie, dar sint abordate tematici importante, cum ar fi administrarea fluxului de numerar si managementul ca factor de reducere a riscurilor.
O carte foarte importanta, poate cea mai buna care acopera acest subiect!
Puteti cumpara Ghidul de investitii, de aici.

PROFETIILE TATALUI BOGATDe ce inca ameninta cea mai mare prabusire bursiera... si cum sa te pregatesti pentru a profita de ea!

Intr-o discutie amicala, cineva imi spunea ca, "aceasta carte este scrisa pe calapodul economiei americane. Noi sintem in Europa. Ce ne pasa daca americanii au o cadere?"


Ei bine, ne pasa! 
Pentru ca economia mondiala este interconectata iar Euro este a doua moneda ca putere dupa dolar!
Lucrurile se leaga, legaturile sint puternice. Nu va dura mult ca unda de soc americana sa ajunga pe celalalt tarm al oceanului Atlantic. In plus, daca stai sa te uiti atent la ce se intampla in Romania, in plina etapa de avant economic, ti se ridica parul pe picioare. Statul paseaza problema asigurarilor sociale catre sistemul privat. In caz de cadere, statul poate spune : "pensiile voastre sint la … si la …, mergeti sa-i strigeti pe ei cu usa, sa va dea banii. "

N-am citit pina acum nici un articol care sa sesizeze acest aspect. E primul semn ca statul incearca sa se descotoroseasca de o obligatie ce ii revenea din punct de vedere istoric (de a avea grija de cetatenii lui care platesc taxe), plasand castana ce pe viitor ar putea sa devina fierbinte in mainile altora. Sint curios ce o sa se intimple cu asigurarile de sanatate, desi intuiesc! :)
Revenind la carte, e bine sa o cititi. Chiar daca urmatoarea criza nu va fi catastrofica, veti sti cam ce s-ar putea intimpla, pentru a va pregati din timp.
"Profetiile tatalui bogat " te informeaza despre viitoarea cadere bursiera si iti da citeva sugestii cum sa te feresti de ea. Pentru a cumpara Profetiile tatalui bogat la cel mai bun pret, dati un click aici!

TANAR SI BOGAT. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna

Daca vrei sa iesi la pensie, sa fii tinar si sa ai bani, trebuie sa faci altceva. In nici un caz sa te bazezi pe o pensie de la stat. Nici macar pe una privata, facultativa.
Trebuie sa te apuci din timp de investitii. Un anumit tip de investitii. Cele in care folosesti pirghii! Cartea lui Kiyosaki ar trebui sa aiba un alt subtitlu: cum sa faci avere folosind eficient pirghiile.
Ce face o pirghie? Te ajuta sa ridici lucruri ce depasesc puterea corpului tau. Ce inseamna pirghiile in investitii (SISTEMUL DE LEVIER) ? Sa faci bani mai repede decit ai putea cu metodele obisnuite.
Doar asa poti face avere repede, pentru totdeauna (cum zice autorul) si sa te pensionezi cind ai virsta celor din reclamele despre pilonul doi. Aceste reclame ar fi mai potrivite pentru cartile lui Kiyosaki.
Pentru a  te bucura si a afla cum poti deveni Tânăr si bogat dati un click aici!

AFACERI INTERACTIVE. Pentru oamenii carora le place sa-i ajute pe altii 

Cele 8 valori ascunse ale Network Marketingului, pe langa castigul financiar. 

Desi Robert Kiyosaki nu face parte din nici o organizatie de network marketing, el recunoaste valoarea oportunitatilor oferite de acest sector si o evidentiaza in aceasta carte. "Niciodata mai inainte n-a fost atat de usor sa devii bogat, spune Robert. Mi-au trebuit 30 de ani si doua afaceri esuate pentru a castiga educatia si experienta necesara construirii unei afaceri de succes. Sectorul network marketingului ofera un sistem de afaceri la cheie oricui vrea sa obtina controlul asupra viitorului sau financiar. Tatal meu cel bogat m-a invatat ca unul dintre cele mai puternice concepte in lumea afacerilor este conceptul de «retea». El spunea: «Cei mai bogati oameni din lume cauta retele sau si le construiesc; toti ceilalti cauta un loc de munca. Poti sa ai cea mai grozava idee sau cel mai grozav produs, dar vei avea succes numai daca ai o retea prin care sa-i informezi pe oameni despre ideea sau produsul tau si o retea de distributie prin care sa le poti vinde». 

Multe organizatii din sectorul network marketingului incearca in zilele noastre sa se distanteze de termenii "network marketing deoarece considera ca acestia au o conotatie negativa. Prin contrast, Robert Kiyosaki subliniaza cuvantul "retea" ca fiind adevarata cheie spre succesul financiar.


UN IQ FINANCIAR MAI BUN.


Niciodata nu e prea tarziu sa inveti, mai ales in contextul noului tip de capitalism in care traim. Nu mai e suficient sa economisesti, sa-ti platesti datoriile si sa investesti intr-un portofoliu diversificat. Si daca scolile traditionale nu predau bazele finantelor personale, poti incepe singur sa-ti extinzi cunostintele, pentru a-ti schimba viitorul. Kiyosaki prezinta cele cinci tipuri de IQ financiar, necesare fiecarei persoane care doreste sa obtina independenta financiara:1. Cum sa faci mai multi bani — sa afli cat valorezi cu adevarat, cine iti sunt clientii si cum sa-ti conturezi viitorul financiar;

2. Cum sa-ti protejezi banii — sa privesti taxele ca fiind inerente vietii, alaturi de tine la bine si la rau, caci „nu conteaza cat castigi… ci cat iti ramane“;
3. Cum sa-ti aloci banii — sa inveti cum sa traiesti pe baza unui buget, deoarece nu e suficient sa vrei un trai bun; trebuie sa-l si planifici;
4. Cum sa ai profit prin efectul de levier — sa stii cum sa pui banii sa lucreze pentru tine, aceasta fiind o abilitate cruciala;
5. Cum sa fii mai informat in plan financiar — sa accelerezi procesul de imbogatire, pe masura ce asimilezi tot mai multe informatii.

Mai simplu spus, cum sa-ti folosesti banii cu cap! Poti comanda cartea online, aici.


Toata lumea stie ca nu poti deveni bogat daca ramai toata viata in postura de angajat. Adevaratul secret al atingerii independentei financiare consta in punerea bazelor propriei afaceri si in dezvoltarea rapida a acesteia. Milioane de aspiranti la statutul de intreprinzator sunt convinsi de acest lucru, dar nu stiu de unde sa inceapa.
Printre cele mai importante modalitati de abordare a lumii antreprenoriale se numara: cum sa determini daca ideea ta e buna, cum sa scrii un plan de afaceri viabil, cum sa atragi banii altora pentru a-ti finanta intentiile, cum sa gasesti consultantii potriviti pentru a-ti dezvolta conceptul initial sau cum sa-ti lansezi pe piata produsul sau serviciul.

Aceasta carte vi se adreseaza, si o puteti comanda aici, daca:
- aveti o idee de milioane;
- va e teama sa nu dati gres;
- v-ati saturat sa-i imbogatiti pe altii;
- sunteti exasperat de faptul ca trebuie sa ascultati de seful dumneavoastra;
- ati obosit sa munciti din greu si sa nu faceti nici un pas inainte;
- sunteti gata sa stati pe picioarele dumneavoastra.

SCOALA DE AFACERI. Pentru oamenii carora le place sa ii ajute pe altii

Aparuta in 2008, cartea estea la editia a II-a, iar reţeta succesului pusă la dispoziţia cititorilor e simplă şi urmează trei paşi: construirea unei afaceri de succes, reinvestirea veniturilor în afacerea respectivă şi investirea într-o altă afacere, preferabil în domeniul imobiliar.
Şcoala de afaceri oferă o lecţie de îmbogăţire, lucru văzut nu ca scop în sine, ci ca mijloc de atingere a libertăţii financiare. Surprinzător, nu educaţia intelectuală primează pentru atingerea succesului, ci aceea emoţională. Nu cei mai inteligenţi oameni devin bogaţi, ci cei mai hotărâţi, cei care ştiu să aibă vise măreţe şi sunt capabili să îşi creeze şi să urmeze planuri pentru îndeplinirea acestora.

Cartea, pe care o puteti achizitiona de aici,  explică de ce întemeierea unei afaceri de marketing în reţea
• este o metodă revoluţionară de a ajunge la bogăţie;
• dă posibilitatea oricui de a câştiga mari averi;
• este deschisă pentru oricine dă dovadă de ambiţie, hotărâre şi perseverenţă

Ce este educatia financiara… de fapt?

Ce te-a învățat școala despre bani?
Pentru că această carte este despre ce nu ai învățat la școală.

DE CE OAMENII CARE PUN BANI DEOPARTE SUNT PERDANȚI?

  • Odată ca niciodată, oamenii care puneau bani deoparte erau câștigători.
  • Odată ca niciodată, oamenii puteau pune bani deoparte și deveneau bogați.
Astăzi, cei care pun bani deoparte sunt perdanți...

Să vedem ce s-a întâmplat cu valoarea economiilor:

În 1970, dacă puneai deoparte 1 milion de dolari, câștigai o dobândă de 15%, adică 150 000 de dolari pe an.

În 2017, dacă pui deoparte 1 milion de dolari, câștigi o dobândă de 1,5%, adică 15 000 de dolari pe an.

Astăzi, nici măcar un milionar nu poate trăi cu 15 000 de dolari pe an. S-a terminat cu basmele, oare? Află singur, Ce este educatia financiara… de fapt, din ultimul best seller al lui Kiyosaki. Îl găsești la cel mai bun preț aici.

ALTE CĂRȚI RECOMANDATE DIN COLECȚIA ROBERT KIYOSAKI...

Frate bogat, sora bogata - Doua cai diferite catre Dumnezeu, bogatie si fericire

DOUĂ VIEŢI, DOUĂ CĂLĂTORII. Iată-i împreună, după ce au fost de atâtea ori departe unul de celălalt, frate şi soră, descoperind bogăţiile vieţii

Frate bogat, soră bogată combină într-o singură carte două poveşti adevărate, pline de tâlc şi de înţelepciune, de întâmplări reale şi de sentimente adevărate, inspirate de vieţile lui Robert Kiyosaki şi Emi Kiyosaki (Venerabila Tenzin Kacho). Această carte întăreşte credinţa în puterea ţelului ales, în importanţa trecerii la acţiune şi în capacitatea de a depăşi obstacole în drumul către o viaţă bogată.

în 1962, Statele Unite detonau o bombă atomică lângă o insulă din sudul Oceanului Pacific. începând din acel moment, doi oameni, născuţi din aceiaşi părinţi, crescuţi în aceeaşi familie şi educaţi la fel în copilărie, vor începe să caute, pe drumuri diferite, calea către Dumnezeu, bogăţie şi fericire. Robert avea să ajungă un antreprenor cunoscut în toată lumea, autor de cărţi şi mentor în domeniul financiar. Emi a devenit o respectată călugăriţă budistă, ea însăşi autoare de cărţi şi mentor în domeniul spiritual.

Destinele i-au dus departe de Big Island din Hawaii, până în Golful Cam Ranh din Vietnam, în comunităţile hipiote din Haight-Ashbury şi în mănăstiri din India, dar şi la întâlniri private cu dr. R. Buckminster Fuller, în prezenţa Sfinţiei Sale Dalai Lama şi, în cele din urmă, unul către celălalt. Robert s-a confruntat cu moartea în război, iar Emi în spitale, învingând cancerul. 

Amândoi şi-au asumat riscuri, au făcut greşeli, şi-au învăţat lecţia şi şi-au găsit propriile adevăruri. Amândoi au descoperit pacea, fericirea şi bogăţia – lucruri pe care le poate căpăta fiecare, dacă îşi trăieşte aşa cum se cuvine viaţa pentru care a fost menit.

Această carte îi inspiră pe cititorii aflaţi în căutarea propriilor adevăruri, a scopului existenţial şi a bogăţiei financiare şi spirituale. 

Femeie bogata - Ghid de investitii pentru femei - Deoarece urasc sa mi se spuna ce sa fac!


Scrisa de Kim Kiyosaki, sotia lui Robert, cartea Femeie bogata se adreseaza tuturor femeilor care luptă cu insistenţă să-şi câştige independenţa financiară... fără a mai depinde de un bărbat, de familie, de o corporaţie anume sau de guvern pentru a avea grijă de ea. Mesajul din cuvantul introductiv spune mai mult decat orice descriere:

"Dragă cititoare,Femeie bogată este o carte despre investiţii, pentru femei. De ce o carte de investiţii scrisă doar pentru femei? Există un motiv foarte bun.S-o recunoaştem, doamnelor, ceea ce funcţiona în cazul mamelor şi bunicilor noastre nu mai merge în cazul nostru, al fiicelor şi nepoatelor. Aşadar, a sosit vremea ca femeile să îşi gestioneze cu mai mare înţelepciune banii.

Pasiunea mea este să învăţ şi să încurajez femeile să-şi asigure securitatea financiară şi liniştea mentală pe care le merită. Dacă vă doriţi acest lucru, atunci sunt sigură că această carte vă va fi de mare folos."

Cartea poate fi comandata online, aici, la un pret foarte atractiv!Legaturi rapide:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FREE TRAINING WITH TONY ROBBINS & DEAN GRAZIOSI

Motivatie pentru SUCCES!