25 august 2012

Dor De Un ... StartUp In Antreprenoriat! The Lean LaunchPad (EP245)

How to Build a StartUp ( Cum sa Construiesti un StartUp) -video

Vrei Sa Devii Antreprenor Si Nu Stii Cum Sa Incepi? Pe 14 Septembrie 2012, Suna Clopotelul Si Pentru Tine!                                                                              


"Startup is an organization formed to search for a repeatable and scalable business model”                                      - Steve Blank

     Cu putin timp in urma aflam de o initiativa laudabila a deja consacratului Padre of Romain Antrepreneurs  - Marius Ghenea, si a altui consultant si trainer de valoare, Dragos Popescu, si anume, un produs educational de tip Business Game, intitulat Business Drive, un produs structurat pe o durata de 5 zile, conceput pentru a ajuta participantii sa-si dezvolte si sa-si exerseze cunostintele si abilitatile manageriale.

     Daca vrei sa afli si sa inveti instrumentele cheie si pasii necesari  pentru a construi un startup de succes (sau cel puțin pentru a reduce riscul de eșec), inscrie-te la cursul on-line How to Build a StartUp - The Lean LaunchPadcare v-a incepe pe 14 Septembrie, si se desfasoara prin intermediul platformei Udacity

     Cursul  v-a fi sustinut de Steve Blank, un antreprenor "incercat" de la Silicon Valley. De-a lungul unei cariere de 21 de ani, Steve Blank a si esuat, dar in cele mai multe cazuri a reusit, construind 8 startup-uri de succes, incluzand cateva cu un IPO major. (IPO - Initial Public Offering, tip de investitii cu un risc foarte mare     Dupa ce de-a lungul vremii, Steve a invatat si a experimentat o sumedenie de lucruri, ultimii zece ani, si i-a petrecut predand si tinand cursuri deschise antreprenorilor din toata lumea.


Steve Blank este autor a două cărți celebre despre spiritul antreprenorial, The Four Steps to the Epiphany Cei patru pași ai initierii(unei afaceri, n.a.), si o a doua, nou aparuta in acest an - The Startup Owner's Manual Steve preda antreprenoriatul la Udacity, Stanford, Berkeley, Columbia, precum si la alte universități importante din întreaga lume. El a fost numit  "Master of Innovation"  de catre Harvard Business Review   si este un consultant pentru mulți antreprenori de succes. Ce vei invata din acest curs?
     Vei învăța pasii-cheie ai procesului de dezvoltare a clienților: cum să identifici si sa castigi primii clienți pentru produsul tau, si cum să analizezi, să evaluezi si sa te folosesti de feedback-ul lor pentru a-ti face produsul, marketingul  si de modelul de afaceri mult mai puternic. 

     Inscrierea este GRATUITA, si se face dand click aici.

     Toate cursurile de pe Udacity sunt GRATUITE, iar la finalul absolvirii vei primi si un Certificat Oficial Udacity care arata de felul acesta


     Pentru Inscrierea si aflarea tuturor cursurilor disponibile in mod gratuit pe Udacity accesati aici. Inscrierea la cursurile Udacity nu presupune altceva decat crearea unui cont cu un nume si o parola, sau direct de pe contul de Facebook. 

     Iata si continutul cursurilor ce vor fi studiate:


 • Curs 1: What We Now Know


  Why startups are not smaller versions of large companies

 • Curs 2: Business Models and Customer Development


  How to articulate and test hypotheses

 • Curs 3: Value Proposition


  How do you find your minimum viable product?

 • Curs 4: Customer Segments


  How do you find your customer archetype?

 • Curs 5: Channels


  How does your product gets to customers?

 • Curs 6: Customer Relations


  How do you get, keep and grow customers?

 • Curs 7: Revenue Models


  How do you make your money?

 • Curs 8: Partners


  Who are your partners and suppliers?

 • Curs 9: Resources, Activities and Costs


  What is most important for the business?
   

 Mult SUCCES!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations