23 septembrie 2012

Dor De Un Manual Provocator De ... Imbogatire. AZI! De La Randy Gage!!

"Risky is the New Safe" - Manual de baza pentru a deveni bogat, de Randy Gage




     Supranumit pe drept cuvant  Mesia milionarRandy Gage,  crescut intr-o familie saraca, motiv pentru care si-a abandonat scoala, a devenit dependent de alcool, a fost impuscat, a facut puscarie, iar ulterior a gasit resursele necesare, asemeni lui Eric Thomas, de a face o schimbare in viata sa si a gasi calea pentru a deveni deveni multimilionar. De altfel,  in cartea “De sa fii fraier, bolnav si falitsi cum sa jungi destept, sanatos si bogat” Randy afirma ca “saracia este un pacat” si ca “fiecare ati fost nascuti pentru a fi bogati”. 

Stilul lui este indraznet si taios, dar atintit spre obiectiv, pentru cei care doresc  sa cunoasca  secretele succesului. Randy Gage este tipul care face afirmatii controversate, si la fel ca si Robert Kiyosaki, incalca corectitudinea politica si nu se sfieste sa atace unele dintre cele mai sensibile institutii contemporane, de la religia organizata la guverne, la cultura populara si pana la alimentele cu care ne hranim. Ca si alti autori, T Harv Ecker, Kiyosaki, Joe Vitale, etc. Gage porneste de la convingerile conventionale potrivit carora „banii sunt ochii dracului”, „bogatii sunt ticalosi” si „este moral sa fii sarac” si demolandu-le sub o avalansa de dovezi contrarii.

Despre acesta ultima aparitie, Larry Widnget (the pitbull of personal development) afirma ca este „a winning combination I find irresistible”( o combinatie castigatoare pe care o gasesc irezistibila) iar marele Brian Tracy afirma ca aceasta carte „book opens your mind and imagination to the incredible opportunities that appear around you when you change your perspective” (deschide mintea si imaginatia la oportunitatile incredibile care apar in jurul dumneavoastra atunci cand va schimbati perspectiva).

    Randy Gage afirma ca fiecare isi poate prezice viitorul cu un grad de straniu precizie. Si nu, nu trebuie sa fie un mistic, sa se foloseasca de un glob de cristal, sau sa aiba „anumite informatii ". Există unele variabile care  pot fi urmarite iar apoi tendintele pot fi previzionate.
     Apoi, trebuie invatata diferenta dintre tendin
tele ciclice versus cele liniare, trendurile rapide versus trendurile scazute, si este devine aproape innebunitor cum poti prevedea ce se va intimpla in sute de domenii diferite.

      Iar  oamenii care pot face acest lucru - sunt cei care isi creează bogatitie si prosperitate ...

      De aceea cartea
"Risky Is the New Safe", este ceva nou, ceva ce nu a-ti mai citit pana acum. Este considerata intr-adevar un manual care te invata cum sa devii bogat in lumea de astazi si in conditiile de astazi. Dezvoltarea tehnologiilor perturbatoare, ritmul accelerat de schimbare su tulburarile economice, schimba regulile jocului. Moneda euro este in prag de colaps, guvernele pierd implicit milioane de locuri de
muncă si mai multe milioane vor necesita reconversie profesionala completa pentru a fi mentinute...

     Dar aceasta nu este o carte care sa intristeze sau sa osandeasca - este o carte despre oportunitati!

     In aceasta carte,  veti afla despre schimbarile tumultoase care au loc in afaceri, tehnologie si economie - si despre provocarile extraordinare pe care acestea le creează. Dar cel mai important este ca iti arata CUM ai putea si TU transforma aceste provocari in oportunitati profitabile.

     Veti afla care locuri de muncă si ce modele de afaceri vor disparea pentru totdeauna, si cum sa va puteti pozitiona in afaceri care vor prospera conform analizei ciclurilor emergente. Veti putea descoperi cum puteti  gandi diferit si cum sa va dezvoltati  o mentalitate asemanatoare cu cea a oamenilor care obtin rezultate la un nivel ce le asigura succesul.

     Conform afirmatiilor autorului, aceasta carte este rezultatul a 33 de ani de studiere a succesului si prosperitatii. Si a venit din dorinta de a crea o resursa prin care orice om dornic si serios sa-si poata permite sa puna in practica informatiile din carte.

     Iata cum explica Randy Gage modul in care cartea a aparut....

„ Aproape fiecare dintre cei care citesc cartea asta va avea posibilitatea de merge intr-o vacanta pe luna, de a-si cumpara o casa cu etaj pe malul oceanului cu o gradina formata din recifi de corali, si de a canta intr-un duet cu Elvis Presley. (Desi aceasta ultima dorinta se poate infaptui prin intermediul realitatii virtuale). Traim chiar acum – in acest moment – unul dintre momentele marete din istoria omenirii. Intr-adevăr!

Dar milioane de oameni, NU STIU ASTA! Ei se uita la stiri, citesc ziarele, si se plang sau plutesc prin retelele de socializare zi de zi. Cred ca  traiesc in cel mai dificil moment!

Au mintea incarcata de convingeri precum ca: Banii sunt rai, ca trebuie sa ai bani pentru a face bani, ai nevoie de o educatie superioara, ca ai nevoie de relatii, etc, etc, etc

Majoritatea cred ca e greu sa reusesti in ziua de azi. Dar aici este ceea ce eu stiu si ... vreau si tu sa stiii...

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a crea bogatie decat ACUM
Nimanui nu ii este usor ca acum sa devina din falit, multimilionar. Lucruri accesibile precum Internetul in banda largă, mass-media mobila, precum si accesul la retelele sociale care se face mai usor, mai ieftin si mai rapid...ofera oricui prilejul pentru a reusi! Mai mult  decat oricand in istoria omenirii!


Si marea majoritate a oamenilor nu constientizeaza incă ...

Dar această carte isi propune sa le arate! Si tu...daca o vei citi si vei transmite informatiile mai departe...”

     Mai jos am ales cateva extrase care mie mi s-au parut concludente, si care pot oferi o imagine in ansamblu despre valoarea informatiilor din carte:

Pagina 5:  Locuri de munca, care vor fi inlocuite cu delfini, caini sau maimute;

Pagina 6: Cum clonarea va avea un impact puternic pe piata muncii;

Pagina 14: Ce inseamna pentru tine revolutia companiilor tri-dimensionale;

Pagina 17: Ce se intampla atunci cand 7 miliarde de oameni isi programeaza canale proprii cu continut;

Pagina 21: Cum telefonul mobil schimba tot  internetul;

Pagina 25: Ce se intampla cu relatiile de prietenie, familiale si de căsătorie atunci cand sexul virtual va deveni desavarsit;

Pagina 30: Atunci când moneda euro se va prabusi si de ce-si ce inseamna pentru dolar, lira, yenul, pesosul, si toate celelate metale pretioase.

Pagina 35: Cei sase prevalenti si distructivi virusi, dar si cele mai distructive convingeri care afecteaza mintea in toata lumea, chiar acum;

Pagina 44: Ceea e ar putea provoca un curs al aurului  la 15.000 dolari uncia - si ce l-ar putea literalmente, darama;

Pagina 46: Noul si cel mai "sigur" mix de portofolii pentru investitiile dumneavoastra;

Pagina 52: Certificare on-line de sase luni care ar putea valoara mai mult decat un MBA sau un doctorat;

Pagina 56: Cele patru lucruri pe care trebuie sa le adaugi educatiei tale;

Pagina 63: Noua realitate a marketingului;

Pagina 66: Adevarata realitate a brandingului si modul in care mass-media iti poate sufla crema pentru totdeauna;

Pagina 71: Ce poti invata de la Jimmy Buffet:

Pagina 76: Cele patru secrete care l-au făcut  pe Gary Vaynerchuk  si Wine Library, un fenomen pentru Internet;

Pagina 81: De ce de vanzarea cu amanuntul este pe moarte si cu ce va fi  inlocuit;

Pagina 95: Modul in care oameni ca Ford, Firestone si Carnegie – dar si magnati din zilele noastre, cum ar fi Sir Richard Branson, Mark Cuban sau Oprah isi alimenteaza ego-ul pentru a avea succes (acest capitol este extrem de interesant);

Pagina 100: Procesul din sase pasi pe care sa-l urmati pentru a exploata si directiona ego-ul propriu;

Pagina 112: Cea mai mare minciuna despre pastrarea echilibrului;

Pagina 120: De ce egoismul este bun (da acest capitol are menirea de a soca unii oameni);

Page 139: Cele 12  "lecturi obligatorii", carti despre factorii de risc!

      Asa cum am spus,
"Risky Is the New Safe" este o carte cum nu ati mai citit o alta inainte!
Odată ce ti-ai aruncat privirea in paginile acestei carti fascinante, veti vedea de ce lideri de opinie - de la Brian Tracy la Larry Winget, de la T. Harv Eker la Jeffrey Hayzlett, de la Bob Burg la Chris Widener, Ken Dychtwald, Joe Vitale, dar si multi altii - au fost literalmente „dati pe spate” de lecturarea  acestei carti.

      Asa cum am am mai spus, există milioane de oameni care au nevoie de mesaje precum cel al lui Randy Gage sau al lui Robert Kiyosaki, de aceea te rog draga cititorule, ajuta-ma sa raspandim aceste informatii!

      Mai multe informatii despre Randy Gage aflati pe site-ul personal, unde puteti afla si despre Universitatea de Prosperitate, programele lui Randy, Mega – MLM, si multe alte lucruri interesante si utile.


     Lansarea oficiala a cartii va avea loc pe 30 octombrie, dar cine doreste o poate pre-comanda aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu