15 aprilie 2013

Dor de un ... CONCURS pentru o dimineata perfecta! (video)


Plecand de la provocarea cautarii unei campanii care sa satisfaca cele mai nebunesti fantezii si dorinte,  specialistii agentiei de publicitate Baldwin& si-a prezentat noua gama de produse, samponul si balsamul Red Ruby Groovy cu aroma de grepfruit de dimineata si lamaita, intr-o maniera cat se poate de interesanta. 

Sloganul brandului fiind “Red Ruby Groovy wakes up your wonderfulness” (Red Ruby Groovy te trezeste la minunea lumii, aproximativ, tr.n.), creativii s-au gandit imediat la board-urile despre dimineata de pe platforma Pinterest.

(Pentru cine nu stie inca, Pinterest este o platforma sociala ideala unde fiecare isi poate crea cu ajutorul imaginilor lumi de vis, unde fiecare isi poate intrupa cele mai nebunesti fantezii si dorinte. Este mediul unde mergem pentru a ne bucura vizual de mici bucurii exotice si extravagante ale vietii.)


Asa au ajuns agentii de marketing sa vada ca exista peste 300 de board-uri intitulate „dimineata perfecta”. Si astfel s-a nascut ideea unui CONCURS  intitulat "Your Perfect Güd Morning" in urma caruia Keri Pfeifer, una dintre participante, a si fost desemnata castigatoare.  
Aceasta a putut sa-si traiasca dimineata perfecta, in urma pozelor puse pe board-ul ei, in Tulum, Mexico.

In concurs se poate inscrie oricine, iar daca esti si tu o persoana care se gandeste sa participe, iti un link catre pagina de concurs AICI
Urmareste acum si filmuletul de mai jos si vezi daca se merita.


Si daca iti place, si crezi ca merita sa te inscrii, spunele si prietenilor tai. Nu se stie niciodata de unde sare ... norocul, nu-i asa?

SURSA:  MarketingPortal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!