3 aprilie 2013

Dor de un leac ... impotriva CANCERULUI!!! (Un documentar despre medicul care a găsit leacul VIDEO)


Am primit  o informatie prin intermediul yogaesoteric.net. conform careia, doctorul Stanislaw Burzynski fondatorul si conducatorul propriei clinici din Texas,  Burzynski Clinic, vindeca de peste 30 de ani oameni de cancer in faze terminale. Daca este adevarat, acest lucru nu poate fi decat minunat!


Pe 1 Martie, site-ul oficial Burzynski.com a anuntat ca pana pe 20 iunie orice persoana din orice colt al lumii  poate viziona GRATUIT documentarul  "Cancerul, o afacere
serioasa", documentar despre acest doctor care spune ca a descoperit un remediu  impotriva cancerului. Pentru doritori, documentarul "Burzynski", lansat pe 28 octombrie 2011 este disponibil in 6 limbi pe 2 DVD-uri poate fi achizitionat de aici la pretul de $19,98.

Atacat de autoritati si de marile concerne farmaceutice, medicul a descoperit antineoplastonii (un grup de compuşi chimici descoperiti in urina si sange, alcătuit din aminoacizi,blocuri de proteine şi peptide.), ce sunt responsabili pentru vindecarea unora dintre formele cele mai incurabile de cancer in faza terminala. In film sunt prezentati mai multi supravietuitori ai cancerului precum si marturii ale acestora. 

Chiar si studiile oficiale arata ca tratamentul sau este de 3000 de ori mai eficient în tratarea si vindecarea cancerului decat chimioterapia, dar nici un concern farmaceutic nu a cumparat leacul, ci s-a încercat eliminarea sa din lumea medicala.

"Burzynski" este povestea medicului si doctorului in biochimie Stanislaw Burzynski care dupa zeci de ani de lupta a castigat cea mai mare, mai complicata si mai plina de abuzuri batalie juridica din istoria Americii impotriva FDA – Food & Drug Administration (Autoritatea pentru Alimentaţie şi Medicamente).



Constientizezi, cu siguranta, valoarea acestor informatii!
De aceea, te rog sa fii sociabil si sa ajuti ca acest film si aceste informatii, sa ajunga la cat mai multa lume, caci niciodata nu se stie, cui ii poate fi de folos! Da un LIKE si SHARE mai departe, si indeamna-ti si prietenii sa o faca! 

Iti multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu