18 iulie 2013

Dor de ADEVARUL legat de ... cele 7 MARI MINCIUNI IN M.L.M.!



Industria network-marketingului sau a vanzarilor directe (door to door, cum i se mai spune), este una - in opinia mea, ca sistem de vanzari, dintre cele mai bune sisteme  de marketing si vanzari inventat pana la acest moment. Asta, cu conditia sa fie facut corect si cu dedicare 100%. 
De ce?

Pai am sa enumar doar cateva motive:

  • - investitie minima;
  • - marketing gata pus la punct;
  • - produse, de foarte buna calitate;
  • - posibilitatea de a cunoste mereu oameni noi, si de a intari prietenii cu colegi si parteneri de afacere;
  • - planuri de compensare si bonificatii substantiale;
  • - posibilitatea de a calatori mereu in locuri exotice...

... si as mai putea continua enumerarea, insa ma opresc aici pentru a nu crea senzatia ca ridic elogii!

Si totusi, in ciuda acestor multor avantaje, peste 60% din cei care pornesc in afaceri de tip MLM, esueaza, sau renunta foarte rapid. De ce se intampla asta?

Pentru ca nu activez in acest domeniu, am prieteni buni care o fac de ani buni, si o fac cu succes, cautat raspunsuri la acestia. Cum in general, majoritatea oamenilor de succes, sunt si oameni modesti, mi-au recomandat aproape toti sa caut raspunsul la intrebare intr-un e-book, care din pacate nu este tradus in limba romana, dar in limba engleza poate fi downloadat de aici

Materialul, despre care ulterior am aflat ca se poate gasi si in romana su forma de audiobook, este scris de o scriitoare despre care nu auzisem niciodata, Ann Sieg, si despre care se spune ca atunci cand lanseaza un produs nou, este o stire preluata de marile agentii de presa. Mai mult, se spune ca aceasta autoare a schimbat radical modul in care lumea percepe distributia prin sistemul de network marketing.

Asa ca, inarmat cu asa o recomandare, mi-am cumparat audiobook-ul, iar tot ce pot sa va spun este ca ... intr-adevar, mi-a dat o perspectiva complet diferita de ce gandeam inainte. Mai ales ca titlul alimenta "piticul de pe creier" care spune ca "Sunt o inselatorie mlm-urile astea! Teapa! Structuri piramidale! si cate si mai cate
Va dati seama, 7 minciuni...., ha!

Acum, cu siguranta ca nici pentru multi dintre voi nu mai este nici un secret ca se pot face bani cu nemiluita in MLM - numai ca este putin probabil ca tu sa fii printre "starurile" care umplu stadioane si isi umplu conturile totodata.


De ce?
Te invit sa afli singur acum de ce, cumparand luna aceasta de aici audiobookul "7 Mari minciuni in Network Marketing" de Ann Sieg, cu o reducere de 20%, adica 20,80 lei in loc de 26,00 lei pretul normal.

 Si pentru ca sa va deschid apetitul, va spun ce veti gasi in sumar, sau altfel spus, care sunt cele 7 MARI MINCIUNI IN NETWORK MARKETING dezvaluite, demontate si explicate:

  • Minciuna 1: Toti sunt prospectii tai! 
  • Minciuna 2: Acestea nu sunt vanzari. Noi doar impartasim produsele cu alti oameni! 
  • Minciuna 3: Oricine poate face aceasta afacere! 
  • Minciuna 4: Noi vom construi afacerea in locul tau! 
  • Minciuna 5: Noi avem cele mai bune produse! 
  • Minciuna 6: Pur si simplu, nu ai suficienta incredere in tine! 
  • Minciuna 7: Acesta e un sistem dovedit functionabil!  Comanda acum! 

Te-astept cu un comentariu si o parere dupa ce ai ascultat si tu acest audiobook! Ok?
Si daca ti-a placut, recomanda-l si la alti ... sceptici! :)

2 comentarii: