14 iulie 2013

How Millionaires Schedule Their Day (Cum isi programeaza milionarii zilele) - Video instrument de productivitate (en)

Felul pozitiv în care abordează viaţa şi munca i-a permis să spună „VOI FACE” în loc de „Voi încerca”. 

Este un exemplu de la care avem cu toţii ce invata, si care l-a facut intr-o perioada destul descurta sa devina Cel Mai Bun Speaker, Cel Mai Bine Vandut Autor, Trainer Si Coach, altfel spus: Milionarul Mesager - Brendon Burchard - Live. Love. Matter.




Brendon Burchard este unul din oamenii pe care il urmaresc cu o reala placere si de la care am avut mereu cate ceva de invatat!
De altfel, am scris mai multe intr-un articol intitulat Dor de ... Marketing personal cu Brendon Burchard, si cu siguranta ca voi mai scrie! Brendon este fondatorul 
High Performance Academy si unul dintre cei mai bine vanduti autori conform The New York Times cu cartea "The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive."

In urmatoarele 30 min. va invit la un curs de productivitate in care Brendon va prezenta intr-un mod placut si atractiv ... cum isi programeaza milionarii timpul unei zile! 

Urmati linkul urmator http://www.highperformanceacademy.comsi veti regasi inca cateva video traininguri gratuite precum si instrumentele de care se vorbeste in acest video!

Planul de Productivitate propus de Brendon Burchard il puteti downloada in format PDF de aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu