30 noiembrie 2013

JOBS - Omul care a schimbat lumea! Film complet subtitrat

Jobs, Steve Jobs - Omul care a schimbat lumea (2013)


Am cateva minute de cand am terminat de vizionat acest film EXTRAORDINAR si inca sunt parca intr-un fel de transa! 

Recunosc ca, pana acum doua ore mai devreme, nu vedeam in personajul Steve Jobs decat un  tanar mai rebel, mai vizionar, mai ambitios si mai revolutionar. Inventatorul iPhone-ului, CEO-ul Apple si un bun leader inspirational. 
Insa abia astazi, am avut bucuria sa descopar ceva in plus: intreprinzatorul, leaderul, negociatorul, strategul si geniul de marketing care a fost, Steve
Jobs
Am descoperit adevaratul sens al expresiei:

E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluții!
Si am si identificat unul dintre acestia. Iar acesta a fost, Steve Jobs

Jobs, este un film biografic aparut in acest an, in 2013, regizat de Joshua Michael Stern si bazat pe biografia lui Steve Jobs, carte scrisa de Walter Isaacson pe care o am cumparata din vara, dar inca nu m-am apucat de ea. :) Acum, cu siguranta ca dupa ce termin acest post, direct la ea ma duc! 

Si am mai vazut o carte pe care, negresit o voi cumpara: iSteve. Steve Jobs despre Steve Jobs, o carte despre care am aflat ca, conţine cele mai bune şi mai provocatoare adevăruri ale omului care a fost Steve Jobs: peste 200 de citate, care sunt deosebit de importante pentru oricine caută soluţii inovatoare sau doar inspiraţie. Aici am gasit aceasta carte la pretul a doua pachete de tigari!

Filmul  JOBS, pe care il recomand tuturor, este povestea lui Steve Jobs, si reda ascensiunea acestuia pornita de la momentul abandonului școlar, intalnirea cu cei mai creativi si respectati antreprenori ai secolului 20; perioadele de ascensiune, de cadere,  adevarate lectii de viata pentru oricine. 

Din punctul meu de vedere, acest film, care necesita neaparat o continuare, are pe langa o valoare artistica incontestabila, un curs complet de leadership, negociere, vanzari si marketing. Va garantez ca merita fiecare minut investit in vizionare!
 
Partea 1 - Subtitrat HD
 
  
 
Partea 2 - Subtitrat HD 
 

La final, mi-ar face placere sa-mi spui  cum te simti dupa vizionare, ce impresie ti-a lasat aceasta poveste adevarata, cum il vezi acum pe Steve Jobs?

Lasa-mi un comentariu mai jos si recomanda-le si altora daca ti-a placut!
Iti multumesc! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu